Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 51 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Eh, asta este. Scuze ca am aglomerat subiectul cu plictisenia asta. Nu inseamna ca nu am citit si restul mesajelor. Doar ca era mai interesanta dezbaterea "legislatie".
Important e ca acu stim ce si cum

18+

Bijuteriile mele

eu am zis o ca pe un spirit de gluma
de aceea am si pus fetele zambitoare la sfarsit

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Poate fi si gardnerella, aia are miros mai puternic si aproape aceleasi manifestari. Doar secretii mai inchise la culoare, nu albe

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:
citat din mesajul lui seidana

cum se manifesta candidoza?

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

si eu ma suspectez de una
chiar vreau sa merg sa ma testez
eu n am scurgeri dubioase , dar simt un miros ciudat , acru ,ca de branza
nu mi place deloc

ca si manifestari , din ce stiu eu : scurgeri branzoase , albe sau galbui , mancarimi , miros acru
eu n am decat mirosul

_

21 +

eu scurgeri nu am decat alb vascoase sau mai putin vascoase. acum... miros nu prea am simtit.. insa mancarime.. nu stiu cum sa explic, de cand purtam absorbante zilnice, mi-au aparut mancarimi, dar nu inauntru, ci undeva in spate pe .. ceva , nu tiu cum sa desciu, insa in exterior.. si cand ma mananc cand nu am treaba , insa cand ma mananca ma scarpin pana imi da sangele, apoi 2-3 zile ma pisca cand merg la baie, apoi trece, si tot asa... si deja sunt vreo 2 luni..

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Jade, nu a fost cu suparare. Cateodata mai trebuie sa ma opreasca cineva, ca daca intru in subiecte interesante (pentru mine)...e greu sa-mi dau seama. Nu ma supar pentru atat

Seidana, stim . e pus pentru cat de bine stim

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

eu muncesc, de aia mai rar :D
ca am ramas in urma cu proiectele si mai am 2 luni si-mi iau zborul.
asa ca deh, mai rarut pe forum ca-i mai dragut :P

si discutia de azi m-a lasat si pe mine rece :P
glumesc si eu

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Seidana, daca la anlize nu ti-a iesit infectie, sau ceva...
Ca ar trebui sa apara in caz de infectii. Eventual la urmatorul control sa ceri o lama, adica un control al secretiilor.

V-am pupat, o tai spre casa ca ma prinde furtuna

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

mai , terminati atat cu scuzele , ce aveti
pe mine nu ma deranjeaza sa vb despre ce vreti voi

in alta ordine de idei , acu o vad pe Nicoleta Luciu la tv
anunta ca e din nou gravida
cred ca este cam ca noi ca varsta

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Seidana , asta mie imi miroase a opareala pielea sensibilizata de scarpinat normal ca pisca...La candidoza se mai si umfla dansa ...si e dureroasa. Eu m-am luptat cu candidoza cativa ani.Pana nu am luat tratament pe gura concomitent cu cel local nu am scapat. Amelioreaza baile de sezut cu bicarbonat de sodiu.

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

si eu ma confrunt cu diverse inflamati, macarimi in zona genitala, de cand cu sarcina
seidana trebuie neaparat sa eviti sa te mai scarpini si sa folosesti o crema emolienta, de galbenele, in mom in care sesizezi ca zona incepe iar sa se irite.
poti folosi si unguent clotrimazol, e permis in sarcina. mie mi l-a recomandat medicul.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
Azi am avut o zi infernala.N-am gasit 2 min ca sa va scriu.
Am facut morfo ieri.Lali dr. Stanca e super, imi pare rau acum ca nu l-am ales pe el ca ginecolog, asa imi e rusine sa-l schimb ca face echipa cu a mea.
Eco a durat 1 ora si 40 min plus explicatiile de dupa, in total 2 ore.Deja nu mai aveam eu rabdare si vroiam sa plec.
A masurat toate oasele de la talpite pana la cap, organe, cap.
E fetita 100%, e mai mare cu o saptamana .Mi-a schimbat data nasterii pe 30 august.Are 576 gr+_ 84 gr.
O singura chestie trebuie s-o tinem sub observatie la urm eco. La cap zonele libere acum sunt incarcate cu lichid .Maximul este 1 iar eu am 0,96 deci spre limite superioara si a zis ca trebuie urmarit sa nu mai creasca ci chiar trebuie sa fie din ce in ce mai mic cu trecerea saptamanilor.
Ca si concluzie totul e bine.
Placenta e urcata sus, sus pe peretele anterior.

22+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput