Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 51 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Seidana, Ancaroro sau poate altcineva, stiti cumva daca este o lege care spune ca iti poti lua concediul de odihna pe tot anul inainte de prenatal?

Eu stiam ca nu, insa o colega de munca mi-a spus ca da. NU am intrebat la salarizare, inca.

18+ cu minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

iris , si al meu misca de ceva timp ca o pisica ametita
asa de putin si atat de incet , de mi a scos peri albi si alta nu
ca sa ma consolez , zic ca e meteosensibil si doarme mult din cauza vremii urate
dar si eu sunt putin stresata din cauza asta

_

21 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

Seidana, Ancaroro sau poate altcineva, stiti cumva daca este o lege care spune ca iti poti lua concediul de odihna pe tot anul inainte de prenatal?

Eu stiam ca nu, insa o colega de munca mi-a spus ca da. NU am intrebat la salarizare, inca.

18+ cu minune de

potrivit art 140 din codul fiscal concediul de odihna se da pt perioada efectiv lucrata, deci nu se da pt tot anul daca din iulie ea sta acasa.. insa daca firma doreste poate sa ii dea zile libere sub alta forma..

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

18+ cu minune de

Iti poti lua inainte Co dar proratat pe numarul de luni cat esti activa.Trebuie sa intrebi la res. umane cate zile ai voie sa iti iei.

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Seidana, concluzia e clara, se ia in considerare si medicalul. Eu ma tot repet cu asta, apoi mai aduc si argumente contra

Dar, daca ai urgenta, ce se plateste cu 100%, castigi.
Daca ai medical sau risc, pierzi, pentru ca e 75%.
Si brutul nu e acelasi lucru cu salarul de baza. Baza e ala din cartea de munca si contract. Nu se modifica decat prin negociere.
Dar brutul e alta mancare de peste. Acolo intra bonusurile, primele, daca le ai. Brutul e 75% din media ultimelor 6 luni, daca esti in medical. Deci nu e constant.
Rach, indiferent ca e martie, aprilie, ianuarie sau februarie, la tine baza de calcul e iul-dec 2010, nu se modifica. Asta e legea, ca daca se continua concediul, aceeasi boala, bla bla, baza de calcul e 6 luni inainte de a intra in concediu. Deci tu depinzi de brutul de anul trecut iulie-decembrie

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Iris da programul calc concediile si indemnizatiile, insa de mine depinde daca imi iau sau nu conc, nu e vb e calcul...

de ce te stresezi cu miscarile bebelui..? el e bine mersi si mami e stresata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

cat e dopplerul de ascultat inima in Ro? ca sa va luati unul si sa va linistiti.
aici nu-i mult, e 50 de lire, adica pana in 2 milioane.
eu nu mai simtisem bebita de ieri de la pranz si azi dim panicata pune aparatul :D
chiar daca aveam greturi, dar deh. am auzit inimioara si m-am linistit. apoi a inceput sa dea suturi.
bine, eu mi-am propus sa nu abuzez de aparatul asta, o sa incerc sa-l folosesc cat mai putin. azi fuse ultima data cand m-am grabit

19+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput
Mergi la inceput

anca saru mana ... si eu am ajuns la aceasta concluzie , insa cu siguranta nu sunt asa documentata ca si tine...
Prin urmare e liber la CM...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Stiti ce mi-a spus ieri moasa? ca la a 2-a sarcina miscarile se simt mai tarziu...si eu care credeam ca e taman invers, dar explicatia e logica: uterul e mai intins la a 2-a sarcina, are loc bebele sa se balaceasca.

Nu-s sigura ce simt...ca simt foarte jos, iar ieri am mancat fasole

Vorbeati despre culoarea camerei: la Dani am facut un perete lila cu mobila alba si actibilde de mickey, iar restul peretilor gri f deschis. Acum asteptam sa aflam ce avem, ca de-i baiat zugravim, pictam o cetate, lipim spidermani si alti supereroi, daca e fata...facem ceva neutru culoarea piersicii, sau albatru deschis cu actibilde de SpongeBOb.

Zicea cineva ca vrea neutru in caz de bebe2 va fi baiat...va spun eu ca dupa 2-3 ani trebe zugravit iar.carioci, pixuri, manute si degetele...

Diseara avem eco si probabil aflam sexul tine-ti pumnii si la noi sa venim cu vesti bune.

aaah si declar 2,2kg+...astea puse in 4-5 saptamani. Inca mai incap in blugi fiidca-i port josi, sub burtica, dar peste o saptamana doau tre sa dau o raita prin magazine. V-ati luat tzoale de gravi? de unde? de care?

16+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput