Strugurasi de Sept-Oct 2011 ( 51 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Asa e Rach, cum zice si seidana.
daca ai venitul lunar 1000, ala se inmulteste cu 6 (ultimele 6 luni lucrate) si se imparte la 131 (zile lucratoare in ultimele 6 luni inaintea intrarii in concediu)
Apoi se inmulteste cu 0,75 (75 % ca esti in concediu obisnuit)

Asta inseamna ca ai zilnic suma de 34 de lei (1000*6/131*0,75)

In martie: 23 zile lucratoare = 23*34 = 782
In aprilie: 20 zile lucratoare = 20*34 = 680

Din care se mai scad contributiile si impozitul, fiind concediu medical obisnuit.

18+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Seidana am inteles, si din ce ramane, se opreste impozitul, sanatatea, somajul?

Acum am vazut.Si din 680 se opreste impozitul, sanatatea, somajul.Merci anca

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Lali tot pe strategia asta am hotarat sa merg si eu - pampers in deplasare, iar acasa pelinci din bumbac de calitate buna + chilotel de protectie. daca o sa am bani o sa iau in timp si vreo 3-4 scutece lavabile POP-in (sunt all-in-one, marime unica) pt noapte am inteles ca sunt eficiente noaptea, pelincile nu prea fac fata ar trebui sa ii pun pampers si noaptea... La servetele umede la fel - in deplasare servetele din comert, iar pt acasa o sa fac lavete speciale din bumbac de sters la poponetz.

In varianta asta nu vad de ce nu m-as descurca cu spalatul pelincilor... locuiesc acum la etajul 9 si am pe bloc sarme de rufe unde o sa pot sa usuc la aer liber pelincile. Abia astept !

Lori 24+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Rach.. da se scad contributiile si impozitul...

Ancaro... pana la urma tind sa cred ca Cm intra in stagiu de cotizare, doar si in norme scrie, am citit si parerile unor mamici pe net , apoi daca nu s-ar lua ar mai sta cineva in prenatal daca are concediu medical?
Nenea de dimineata acuma imi dau seama ca era varza.. acu imi dau seama ca incerca sa imi explice ca CM se scade din cele 126 de zile.. adic daca am 10 zile de CM pot sta acasa in prenatal doar 116 zile.... de dimineata numai asta citesc.. si ma intreb oare de unde ne-a venit noua ideea asta?

23+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

saidana eu am 127 de zile de CM si am de gand sa stau pana la 169, asta inseamna ca eu nu mai stau in prenatal?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 23+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

voi va dati cu ceva pe burta , sani ?
cu ce ?

_

21 +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

saidana eu am 127 de zile de CM si am de gand sa stau pana la 169, asta inseamna ca eu nu mai stau in prenatal?

Ai numai medical sau de risc?

Nu stiu sa raspund la intrebare , asta cautam acum cu anca.. suntem depasite de situatie.. in unele legi zice ca valoare concediului medical nu se intru in valoarea prenatalului, in altele (norme) ca constituie stagiu.. nu mai inteleg nimic, RU nu stiu sa raspunda.. in legi nu gasesti decat contradictii..Si eu voiam sapt viitoare medical si acum ma gandesc sa nu imi iau pana nu stiu ce e exact ... dar nu te panica eu zic ca CM intra in calculul indemnizatiei..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

De stat stai.. dar nu stiu cum se calculeaza.. faza cu scazutru nr de CM din 126 de zile era o aberatie, nu stia nenea ce vb..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

voi va dati cu ceva pe burta , sani ?
cu ce ?

_

21 +

Eu cu nimic...pana mea nu mai am 20 de ani ca sa raman irezistibila dupa sarcina

Deci mai ziceti ...eu am luat pana acu 6 zile de CM ...se scad din pre/post natal ??? ca ma impusc acuma....

Oana 20+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Buna Fetili!!!

Va pup.

jade, da eu ma dau, insa nu in fiecare zi - cu sanosan e ieftin si f bun - mie imi place f mult

18+ cu minune de

Mergi la inceput