Mamici inimoase de Constanta***150***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

buna de luni! pupam fete cucuiete sper ca ati petrecut ieri fara prea multe incidente intre copii, imi pare rau ca am stat asa putin, dar macar tot ne-am vazut la o gura de cafea.

din seria s-a incalzit, schimbam colectia de virusi, ai mei copii s-au trezit cu ochii lipiti si secretii in gat mai pateste careva asa zilele astea? ma gandesc ca ar fi ceva viral, nu infectios, ca prea i-a luat pe amandoi deodata si in ochi si in gat. sa vad cum evolueaza, ca asa mi s-a acrit de dr, cu ce sa-i dau pe la ochi?

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladis

buna de luni! pupam fete cucuiete sper ca ati petrecut ieri fara prea multe incidente intre copii, imi pare rau ca am stat asa putin, dar macar tot ne-am vazut la o gura de cafea.

din seria s-a incalzit, schimbam colectia de virusi, ai mei copii s-au trezit cu ochii lipiti si secretii in gat mai pateste careva asa zilele astea? ma gandesc ca ar fi ceva viral, nu infectios, ca prea i-a luat pe amandoi deodata si in ochi si in gat. sa vad cum evolueaza, ca asa mi s-a acrit de dr, cu ce sa-i dau pe la ochi?

Vladis noi asta iarna am patit asa cu Rares i se lipeau ochisorii si dimineata erau greu de deschis si dupa ce am fost la homeomed ne-a spus doc respectiv sa ii curatam ochisorii cu ser apoi picaturi de ciplox cate 3 in fiecare ochi de 2ori /zi si seara la culcare ii puneam tobradex o cremuta care se lichefiaza in ochisor si am scapat in 2 seri dar tratamentul l-am urmat 5 zile sa fim siguri ca nu revine.Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Va salut pe fuga, ca am o nebunie la munca.

Vroiam sa zic ca eu m-am simtit tare bine ieri, ma bucur ca v-am vazut, am facut si cateva poze spre final cand mi-am adus aminte, dar sa vad cand reusesc sa le descarc.

sa aveti o saptamana frumoasa!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Vladis, lui Stefan tot tobradex, dar picaturi i-am dat pentru conjunctivita. Sanatate multa!

Foarte frumos ca v-ati intalnit ieri!

Eu, dupa c eca am la treaba si nu sutn deloc in forma, am intrat in fibrilatii, ca baiatul meu vrea la ... scoala . Nu mai vrea la gradi. Era foarte convins ca dupa vacanta d evara merge la scoala si ma baraie ca el nu mai merge un an la gradinita. Asa ca iar ma gandesc daca nu cumva ar fi mai bine s ail inscriu la scoala si ce va fi vom vedea, ca nu am pretentia sa vina cu coronita . Dar daca nu mai vrea nici la scoala ? Ma mai gandesc azi si maine, dar uit eca numai asta nu aveam pe cap.

Am pus si eu cateva poze, de la Craciun incoace, aici:
https://picasaweb.google.com/cornelianis/2010Craciun?authkey=Gv1sRgCIuFuOKlie7poAE#
https://picasaweb.google.com/cornelianis/2011IanuarieFebruarie?authkey=Gv1sRgCLjCheDtpcb_Nw#
https://picasaweb.google.com/cornelianis/2011AprilieMai?authkey=Gv1sRgCPriganO7oXb5QE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Cornelia, bravo baiatului hotarat!
Mie imi pare rau, nu am avut cum sa ajung la intalnire, nu imi mai ajunge timpul fizic pt cate avem de facut.
Am pus poze cu noi si activitatile noastre de week-end aici:http://www.facebook.com/profile.php?id=100000792721520

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna!

Va las pozele de ieri:https://picasaweb.google.com/symona0323/May152011?authkey=Gv1sRgCN3Fnf793uPw#5607375730726355522

Alina: cand prind mai mult timp, o sa scriu reteta de shaorma.

Am vazut pitici dragalasi si o casa frumoasa si mareee

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Cornelia ai niste copilasi superbiin rest toate bune merg la interviuri pana o sa si gasesc un job ca trebuie dar cred ca cel mai sigur o sa emigram ziceti-mi si mie o firma care sa se ocupe cu plecari in afara si ma refer la tot de la cautat job semnat contract cu ei tot.Voi cauta si pe net astazi sper sa imi ajunga timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata doamnelor
hehe Cornelia Vlad a inceput sa semene din ce in ce mai tare cu Stefan. si zi asa, copilu vrea la scoala... hmmm... mai stiu eu o mama care a facut asa. acum nu stiu care e rezultatul dar sper sa fie ok la voi, orice decizie ai lua. frumoase pozele!
Angi, tobrex e ok. dar tot ar trebui sa ii vada un medic de control asa. sanatate multa!
ma duc sa ma mai uit la poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Am avut consliu de familie si am decis sa il mai impingem de la spate inca un an la gradi. Nu am avut curaj .

Multumim de aprecieri.

Eu poze pe FB nu vad, ca mi-am suspendat contul, si asa il aveam degeaba, ca nici parola nu eram in stare sa o retin .

Am vazut in schimb pozele de duminica!

Diana, succes in ceea ce v-ati propus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

La Multi Ani fericiti, Teo de Georgipuia! O copilarie frumoasa, sa fii sanatos, ca de frumos nu mai zic pupam ochisorii albastri

va multumesc pt raspunsuri, cum nu aveam nimic in casa decat ser, le-am executat niste spalaturi si vad ca azi dimi erau ceva mai bine, daca nu cedeaza o sa iau tobradex.

cornelia, ca de obicei pozele tale sunt o desfatare, le arati rar, dar merita sa asteptam imi place la nebunie familia voastra numeroasa ce nebunie era la desfacutul cadourilor de craciun... cat despre stefan, chiar ca e surprinzatoare dorinta lui, eu il vedeam, asa, mai copilaros ca al meu, care-i inca cu capul in nori si gandul numai la joaca, nu manifesta nici o dorinta de a invata ceva, nici macar o banala poezie. cand am aflat ca noi vom schimba grupa, deoarece raman doar opt copii care nu merg la scoala, mai ca iar ma apucasera si pe mine gandurile de scoala, ca am mai avut un zvac stiind ca ia invatatoarea mirunei clasa I, dar am renuntat tot la sfatul ei, mi-a confirmat ca nu e inca pregatit si ar fi un chin pt toata lumea: copil, parinte, invatator. oricum, stefan parca si-a schimbat fatzuca de copil, parca e mai barbatel, iar vladimir mie mi se pare ca semana cu domnisoara maria. ea cum e la noua scoala?

diana, bafta la cautari de orice fel

Mergi la inceput