Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 12
Alice_Elena spune:
eu tocmai ce am mancat o salata cu spanac crud ![]()
acum, sa va zic, ca am venit de la doctor. sunt grevida in 5 saptamani
(stiu de pe 2 mai, da am vrut sa merg la dr sa imi confirme si sa vad ca e in regula)
mara
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010)
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena eu tocmai ce am mancat o salata cu spanac crud acum, sa va zic, ca am venit de la doctor. sunt grevida in 5 saptamani (stiu de pe 2 mai, da am vrut sa merg la dr sa imi confirme si sa vad ca e in regula) |

FELICITARI!!!
Isa mai 2011 delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
eladea2005 spune:
oana, haha, buna ideea ta...sa ne uitam la noi cum aratam in costume de baie pe vremea cand aveam ce arata...![]()
asa mi-e de drag Filip, se joaca singurel destul de mult timp, il mai supraveghez, mai arunc cate o privire sa vad ce face...dar e foarte ocupat, sorteaza acolo niste jucarii, le ia in mana, le studiaza, le arunca, ia altele...si tot asaaaaaaaa....
apoi bate din palme si vorbeste pe limba lui...
aaa, si mi-a stricat telefonul...atata l-a aruncat pe jos ca saracul telefon a zis gata...
tre sa-mi cumpar altul...
ilinca, ca ma intrebai de masaj...eu o sa merg la Turda sa fac...acolo am mai facut...mi-e mai usor asa, ca am cu cine il lasa pe Filip...altfel n-as reusi sa merg 10-12-15 sedinte, zilnic...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Aliceeeeeeeeeee...da vad ca nu pierzi timpul...
banuiesc ca e o sarcina dorita, nu?
sa fie intr-un ceas bun si felicitari...sarcina usoara si frumoasa!
racusor, imi pare rau de Andrei, saracutul...sanatate multa ii dorim...
oana, felicitari pt dintisor!!!!!
btz, si relatia mea cu frate-mio era f incordata, mereu ne certam, cand eram mici ne bateam ca orbii...
de cand s-a nascut Eric s-a schimbat totul, 180 grade...
poate va fi si la voi asa, dupa ce va avea si ea un copil...![]()
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
bumblebee spune:
Coteasca, 
sa treaca vanataia!!
Alinuta,
, insanatosire grabnica!!
Crissy 
.
Gabitza, sa zic si io ceva
. Sora ta probabil a pus pret f mare pe calitatea ei de nana. In fata lui Dzeu, ea este parinte spiritual, asta e cel mai important. Asta cu motul nu are nicio semnificatie religioasa, dar niciuna! Preotul oricum la botez taie din perisorul copilului.. Multe supersitii vin de la prea putina cunoastere a celor sfinte, de la babe care merg la biserica doar pt ca e sarbatoare, dar nu stiu ce si cum niciodata
.
Eu nu tin la chestiile astea, dar pt ca nanele lui V presupun ca o fac, le voi intreba inainte de a-l tunde, asta pt nici nu mi-e greu sa o fac, dar nici nu vreau sa le sifonez, ca aici oricum nu as putea interpreta ca iau ele decizii in privinta copilului meu.
PArerea mea, ignore
, stii cum e, cel destept cedeaza, dar nu la modul ca sa-si faca ea tate mendrele, ci doar sa nu te certi cu ea.. cand se tensioneaza discutia, FLIT!! Varsta nu e un criteriu bun de comparatie in ale intelepciunii, dar asta o stii deja. 
Alice, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!! 
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
Cris2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena eu tocmai ce am mancat o salata cu spanac crud acum, sa va zic, ca am venit de la doctor. sunt grevida in 5 saptamani (stiu de pe 2 mai, da am vrut sa merg la dr sa imi confirme si sa vad ca e in regula)mara Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) |
Felicitari!!! Sarcina usoara!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Crissy, asa m-am gandit si eu ca o fi un fir desprins inauntru. O sa-l rog pe tata sa arunce o privire ca vine maine in Buc.
Si eu sunt mare fan salate de cruditati
. Astazi am mancat la pranz gratar cu o salata caprese
.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
bumblebee spune:
Valeu, eu as manca cu 2 guri salate de cruditati, aproape orice combinatie. Noi iarna bagam salata verde, cu spanac, fara, (cu muraturile nu ma omor) salata de varza cu morcov, telina, rosiile nu-mi plac astea de iarna
..
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
rodyka spune:
tu fete, si imi plac cruditatile si salatele, dar salata verde asa fara nimic, nici tu cu sare, nici cu acreala, nici nu nimic, doar SALATA, bleah! eu rosii as manca non-stop (cam asta si faceam, de fapt, incepand cu gradina bunicii unde stateam cate o ora mancand rosii si morcovi)
Isa mai 2011
delfinasul Hannah Isabela ianuarie-aprilie 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Isa si Vladut
Isa si delfinasii clujeni
giorgia23 spune:
Alice felicitari...sa fie intr/un ceas bun...sarcina usoara
Btz ma amuzat rau de tot sora ta cu ,compotrtamentul ei infantil...tu fii calma
Oana felicitari pt nr 6
Si Antonia a inceput sa faca singurica 3/4 pasi si desi cade ea tot incearca
...parca a inceput sa manance mai bine...azi i/am facut dovlecei la tava si i/au placut
...noptile sunt la fel cu treziri dese...imi mai face cate o surpriza si mai doarme mai bine...cam rar