Ce parere aveti despre acest barbat???
Raspunsuri - Pagina 4
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blackgirl0 Desiree, era o gluma!!! Chiar asa: nu ne mai dam seama cand se posteaza la bascalie? Ca mie asa mi se pare subiectul acesta: o gluma proasta! Cum altfel sa il tratezi? Iaca: ma dau si eu cu capu' de pereti citind un astfel de subiect. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! |
Of, Blackgirl... din pacate sunt atatea persoane care chiar cred in d'astea... scuze, pe cuvant ca nu 'm-am prins' ca era gluma...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
kokiy spune:
Un profitor ,iar persoana care sta cu un astfel de specimen e doar o sclava
Sincer,cat de disperata sa fi dupa dragostea cuiva sa te umilesti astfel...eu mai bine ma iubesc singura decat sa ajung in postura asta ...
Un_cabotin,las-o naibi de treaba,ca doar nu facea o felatie Eugeniei sa fie gelos pe ea
mianna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
La un moment dat trebuia sa se ajunga si la concluzii :)). Pe bune acuma, mai citeste o data si fa abstractie de detaliul cu varsta femeii (40 ani, adica). In plus, mi se pare foarte putin probabil ca cineva care a dovedit ca e dispusa sa accepte (aproape) orice din partea unui barbat, intalneste/aude detalii amanuntite despre o persoana care are fix aceleasi "preferinte" + lipici la acelasi gen de barbat... :). |
pe bune acum, (mai) citeste povestile despre sora ei si mama lasata in hotel. nu degeaba au pomenit-o si alte fete, nu era un typo acuma, daca ma iei ca ala-i un alter ego, pot si eu presupune ca Madi-i un adolescent plin de acnee care-si exerseaza talentul literar , da' n-o prezint ca pe-o concluzie.
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Un_cabotin Babyblue, Acum mai in gluma, mai in serios, poate barbatul e gelos pe Eugenia Sa nu uitam totusi ca toata povestea este insailata de o prietena/sora/mama/cunostinta a doamnei in cauza. Deci ar trebui sa privim cu multa rezerva toate afirmatiile. Poate doamnei ii place mult sa fie dominata... nu numai in pat Si in in fond, asa cum spunea Gabitza, daca femeia e fericita, ce ne doare pe noi?! UC |
:)))
asa e. ii place sa fie dominata.
si eu cred ca ea e fericita asa, ca dc n-ar fi, n-ar sta cu el.
asa ca parerea noastra legata de barbat, e...irelevanta.:))
_
26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
ni-na spune:
Daca-i pe bune,sigur ii va trece femeii..mai devreme sau mai tarziu.
Daca nu-i pe bune subiectul......am inghitit-o
lulu77 spune:
Dragostea trece prin stomac, si totusi...la ea dragostea se intretine cu poezie...la naiba, e criza si e mai convenabil asa, eugeniile costa
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
oanap85 spune:
mnarturisesc ca eu citesc vreo 3 forumuri de aici si cel mai mult"parintii intreaba..." am "rasfoit" din curiozitate acu..tot citind msj voaste era sa bag bucata de carne in gura fetitei de 3 luni in los sa-i dau baietelului
ceea ce vreau sa spun e ca sunt multe astfel de cazuri chiar daca par incredibile..
LindaZ spune:
Si de fapt, la ce te ajuta raspunsul? Ca te convingi ca nu e un barbat potrivit pentru ea? Nu e - in sensul de a-i face ei viata mai buna. S-au potrivit insa. Stima de sine scazuta si frica de singuratate mare - s-au potrivit perfect peste stilul lui si astfel stima ei de sine va scadea in continuare si frica de a ramane singura va creste fiindca el e foarte talentat in a i le cultiva. Sigur, pe termen lung nu ii e benefic. Sigur, ar fi bine sa renunte la el (desi el nu pare a renunta usor la "obiectul" manipularilor lui) si ar fi bine sa faca terapie, daca o convinge cineva ... sa se convinga. Succes!
Mihaela Zaharia
abramburika spune:
off-off-off topic: imi permiteti sa pun sb asta la antologia umorului romanesc pe DC? Ca exact asa e, de ras!!
Bine a zis cineva pe-aici ... mare ti-e gradina ta, Doamne!!
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 17s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!