Nu e SFARSIT...e doar UN NOU INCEPUT :)
Nici o poveste de dragoste nu incepe cu ideea ca va avea un final....Toti dorim sa fie....pentru intotdeauna! Suntem siguri de asta :)
Toti visam imposibilul si putini din noi....il ating
Povestea mea a durat....17 ani! O viata!
Pana cand intr-o zi de decembrie....pamantul mi-a fugit de sub picioare
Mi-a zis....VREAU DIVORT! Asa pur si simplu....nici nu ma intrebat nimic....nici nu mi-a vorbit niciodata....nici sa ma apropii de el ori de cate ori am incercat....doar VREA DIVORT....OK....Vrei divort....divort sa fie :)
Am simtit in acel moment ca nu am aer....ca nimic in lume nu ma va salva si in momentul urmator....nu voi ma respira....Sigur eram constienta ca avem probleme....SI EU ERAM NEFERICITA....dar niciodata nu am zis AJUNGE....doar pt ca am OBOSIT :(
Aveam deja doi copiii...."EU" a fost pus deoparte si prioritate aveau copiii..."NOI" incetase sa existe inca din timpul sarcinei...Am incercat....am pus toate fortele mele....ce imi ramanea la sfarsit de zi....sa tin vie relatia noastra....dar nu mai eram NOI si SINGURA a fost foarte greu....am reusit 8 ani sa tin familia unita....pana cand la un moment dat....PUR SI SIMPLU NU MAI CONTA....mi-a cazut cerul in cap cand mi-a zis ca vrea divort.....dar intr-un mod ciudat....M-AM SIMTIT USURATA....eu niciodata nu as fi putit pune PUNCT....NICIODATA....si cand el a zis ca vrea sa plece....m-a durut....am plans....am avut nevoi 2 luni de psiholog....dar M-AM SIMTIT USURATA :(
Apoi LIBERA fiind....am simtit un timp ca inchisoarea mea a fost deschisa....cum sa spun....aveam cheia....am deschis lacatul....si usa....dar mi-a fost teama sa ies...Nu stiam sa fac nimic SINGURA!
Nu aveam prieteni....eram SINGURA....
Am fost pierduta 2 luni....pana cand intr-o zi invatatoarea ma chemat la scoala si ma intrebat CE SE INTAMPLA???????
Gemenii erau obraznici....neatenti....violenti cu copiii...nu isi faceau temele....OBRAZNICI....ceea ce nu ii caracteriza....am cei mai linistiti,iubitori si prietenosi copii :)
I-am spus ce se intampla....si mi-a spus....TREZESTE-TE....COPIII AU NEVOIE DE TIME!
A doua zi m-am dus la coafor....am sters praful de pe trusa de machiaj....mi-am dt jos hainele frumoase....si am devenit DE NERECUNOSCUT....EL a plecat dupa o saptamana de acasa cand ma vazut cat de bine sunt...era inceput de februarie deja....inca locuia cu noi :p
Au urmat nopti pline de durere si lacrimi....singuratate....furie...dar dimineata....ma trezeam....ma imbracam frumos....imi puneam MASCA si incepeam ziua....Gemenii erau asa de mandri(si continua) de mama lor frumoasa :p
Au trecut 15 luni de atunci....inca ma doare...inca sunt in "aer" si ma lupt cu fiecare zi care vine....sunt multe de scris si multe vor urma....am depus de o luna dosarul de divort...si desi am asa de multe motive sa ma simt bine....undeva....adanc....voi simti mereu durerea acestui sfarsit....si pt mine EL va fi mereu FAMILIA MEA....
Va urma.........in functie de participarea voastra....intrebari si altele :)
http://tinypic.com/r/nmz4p2/7
http://tinypic.com/r/5cexp5/7
http://tinypic.com/r/sq4dvq/7
Add me on Facebook
http://www.facebook.com/profile.php?id=1521319257
Raspunsuri
szivarvany spune:
Imi pare foarte, foarte rau ca si tu, treci prin asta.
Iti doresc multa putere
Sa aveti numai zile senine, sa-ti gasesti calea spre echilibru
Ma bucur ca ai revenit pe forum
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID
hannen spune:
Bine ai revenit !Mi-a fost dor de tine(esti la pachet cu multe amintiri -zile frumoase pe net/chat)
Imi pare nespus de rau ca ti s-a intimplat asta,ca nu ai putut atinge "idealul"(inca mai e posibil ,caci dupa cum tu ziceai,esti inca tinara si frumoasa).
Cred ca doare dar trebuie sa inveti sa treci peste,sa nu te mai agati de trecut.Trebuie sa`ti faci prieteni pt. ca niciodata sa nu te mai "trezesti" ca esti complet singura.
Fiindca ai lasat de inteles ca putem intreba,cu riscul sa par nesimtita,totusi ai aflat care a fost motivul pt. care a vrut sa divorteze?L-a lovit din senin asa ca boala pe omul sanatos?
Whatever happens don`t let go of my hand!
I am a muslim!Kill me and call it
COLLATERAL DAMAGE
Imprison me and call it
SECURITY MEASURE
Exile my people en masse and call it
NEW MIDDLE EAST
Rob my ressourses ,invade my land.Alter my leadership and call it
DEMOCRACY!
Theodora spune:
Hannen...iubita mea draga :) plang si rad in acelas timp....cat ma bucur sa vad prieteni vechi....sentimentul e de nedescris :)
Ca sa iti raspund....timp de UN AN...eram in MENAJ PENTRU TREI :p
si desi cu doua luni inainte sa imi ceara divort....am descoperit ca ceva se intampla....cand l-am intrebat si i-am spus ca oricare e raspunsul....EU MERG MAI DEPARTE....si pot uita doar pt ca a fost sincer....A NEGAT....mi-a spus ca nu exista nimic din partea lui....ca doar EA....are ceva pt el si ca el niciodata nu si-ar lasa familia....DOUA LUNI mai tarziu a facut-o si cum a plecat de acasa si in prima iesire cu copii....era si EA cu ei (
si EA....era prietena :( copiii o stiau....venea la noi acasa....a mancat la masa mea........mergeam la cafea....restaurante....era prietena noastra....credeam eu :(
dar mereu....asa nu se intampla?
Va scriu si lacrimile ma inunda....e weekend si gemenii nu sunt acasa....e momentul meu sa plang....cat sunt acasa....incerc sa fiu bine....sa petrecem frumos....nu reusesc mereu....si ei ma inteleg asa de mult....NU MAI VREAU SA PLANG :(
Am incercat si sa fiu cu altcineva....si a fost asa de frumos....si de basm....dar nu e usor....s-a terminat....in cuvinte....in inimile noastre inca suntem impreuna....dar nu e usor sa ai 44 ani....2 copii....si sa iti refaci viata :(
Add me on Facebook
cllaudia spune:
Theodora, eu am intrat mai tarziu aici si nu te stiu de la inceputurile forumului. Povestea ta m-a impresionat. Mi-am permis sa ma uit la pozele tale, sa iti cer "prietenia" pe Facebook. Ai doi copii superbi, tu esti absolut superba. Spun ca m-a impresionat povestea ta, pt ca acum ceva timp am trecut si eu prin ceva indentic. Eu nu am fost la fel de curajoasa ca tine, eu nu am avut curaj sa pun capat, sa zic ca "daca vrei divort, divort sa fie" Si la mine a venit tot brusc, aceleasi sentimente m-au cuprins si pe mine. Mi-a fost in primul rand teama de singuratate. Eu insa nu stiu de ce EL a venit la mine brusc cu gandul de divort. A negat orice scenariu si motiv pe care eu incercam sa-l gasesc. Noi am decis pe moment sa mergem impreuna mai departe, avem un copil, dar este foarte mic, nu cred ca ar putea intelege daca noi brusc ne-am desparti. Eu iti admir povestea si curajul tau de a pune punct. Crede-ma, doar o femeie puternica poate face asta.
Theodora spune:
O sa iti raspund pe scurt Claudia....daca nu a ramas nimic intre voi....NU RAMANETI IMPREUNA doar pt copil....copilul e mic dar intelege multe...Eu nu am de lucru....am momente in care pur si simplu nu creau sa ma trezesc....traiesc un cosmar....DAR SUNT CAPITANUL VIETII MELE....stiu ca undeva....acolo....ce e al meu ma asteapta....STIU ca voi fi bine....
Nu ramane intr-o casnicie din datorie....am facut-o 8 ani :(
nu vei reusi decat sa prelungesti despartirea....NU ITI DORESC....doar asa simt ....mai bine singura si cu mintea linistita....decat cu EL....si in fiecare clipa sa ai intrebari :(:(:(:(:
sa ma ierti daca sunt cam directa....din experienta am invatat ca un prieten nu te mangaie doar....te zdruncina cand e nevoie....
pt orice....sunt aici si pe fb :)
Add me on Facebook
luisa1983 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Theodora DAR SUNT CAPITANUL VIETII MELE....stiu ca undeva....acolo....ce e al meu ma asteapta....STIU ca voi fi bine.... |
Vei fi cu siguranta!
Elimina din gandire ...
Citat: |
citat din mesajul lui Theodora dar nu e usor sa ai 44 ani....(...)...si sa iti refaci viata :( |
..nu esti singura cu aceasta varsta si asa cum am mai spus, nu dispera, ai grija de tine, linisteste-te, nu mai plange,zambeste cat de des poti si totul se va aranja poate atunci cand te-astepti mai putin.
Venetia spune:
Te inteleg, stiu prin ce treci, stiu ce simti, stiu cum te zbati, stiu cat de mult plangi. E trist, e deprimant, dar viata merge inainte.
Acum, ti-ai dat seama si singura, cei mai importanti sunt copiii. Daca parintii si-ar gasi parti de vinovatie, gandeste-te cum se simt copiii care nu sunt vinovati cu nimic. Ei fac fata mult mai greu decat parintii. Prima intrebare care si-o pun, este: Noi cui apartinem? Se simt neiubiti, respinsi, isi culpabilizeaza parintele care i-a parasit, fapt care ii va face sa devina revoltati, complexati si chiar cu-n comportament antisocial.
Familia ta: EL, tu si copiii. El a plecat, tu ai ramas cu copiii. EL cu ce a ramas? Cine este mai castigat?
Crezi ca o plimabre cu copiii ii va suplini necesitatea si utilitatea climatului afectiv din familie?
Eu am increderea ca esti puternica. Chiar daca pare ca intreaga ta lume s-a naruit, cu timpul, lucrurile se vor reaseza din nou. Viata ta s-ar putea sa fie un pic diferita (din punct de vedere psihologic, material, moral), insa va intra pe un fagas normal – trebuie!
helbi spune:
Imi pare rau ca treci si tu prin aceeasi poveste, ca multe dintre noi.INsa, ai dat Claudiei un sfat f. bun: nu merita sa stai intr-o relatie care nu mai merge doar pt copil/copii. Ei cresc si, cu cit sunt mai mari, cu atit percep mai bine drama prin care trece mama lor.
Theodora, tu esti o femeie frumoasa si puternica! Capul sus! Veti reusi in 3 sa aveti o viata linistita si fericita!
cllaudia spune:
Thea, ti-am admirat pozele. Esti cu adevarat o doamna, o mama, esti de poveste. Sunteti o familie perfecta. Doar un nebun poate renunta la o asa familie. Iar de un nebun, numai bine ca ai scapat. Nu stiu de ce am senzatia ca, indiferent de motivul pt care el a plecat, cu siguranta va veni o zi in care va vrea sa se intoarca. Poate ca nu va avea curajul sa iti ceara sa il primesti inapoi, dar regretele sigur il vor macina, putin cate putin, asa cum versi si ai varsat si tu lacrimi pt el. Lacrimile tale se vor usca in curand, dar el va ramane cu regretul toata viata. Nimeni pe lumea asta nu ii va mai putea oferi o familie asa cum a avut-o cu tine. El a pierdut, iar tu ai castigat o noua viata, o viata pe care ti-o poti trai asa cum vrei, o viata in care zi de zi vei avea admiratia baietilor tai. Cu siguranta esti idolul lor, modelul lor de femeie puternica.