Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(30)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Hola!

Adi plecam la inceput de iul;fiind cu fetele am zis ca tre sa fie totusi apa calda si vreme ok, ca dc eram doar noi plecam in iun sau in sept in Grecia nu la Bg. Super ca te poti muta la Moeciu doua luni!!! Papa voi da borcane, lapte, cereale; o sa iau cred si blender sa le fac dimi piure fructe..Cam asta.

anya2010 felicitari pentru Gabrielu mancacios, sa o tie tot asa ! (sunt nascuti puii nostri in aceiasi zi).

sashenka_h si io la feeel, nu mai pot cu vremea..Nu am husa ploaie la carut si ma mureaza dc ma prinde..OF!
Cu laptele stii ca am trecut prin acelasi lucru ca si tine..nu aveam suficient cu orce pastile/ciaiuri/mulsuri. Foarte intelept sotu tau, felicitari! E inevitabil sa nu ne simtim vinovate. Mereu va exista intrebarea: da mai puteam sa fac ceva? da am facut tot ce se poate? Tre sa reusim sa ne impacam cu idea. Intr-un final.

Ralucaspm multa putere iti doresc, te ajuta Dumnezeu sa treci si peste asta ai sa vezi. Of pui mic..ce se scarpina el , bietu de el!

martutza sa imi zici cum i-au placut legumile la cuptor Claudiei.

Azi am bifat prima iesire din Buc cu Puficele! Am fost la tzara la mamae (e un sat pe DN1 pana in Ploiesti). Au fost cuminti nu au latrat pe drum deloc, acolo au fost numa un ras. Le-am dat si piure de legume ca se facuse ora lor 18 de legume. Luasem deja pasat la mine si doar am incalzit acolo. Au papat f frumos afara. Ilinca chiar nu si-a bagat mainile in gura intre lingurite ceea ce e un record.

Vremea a cam tinut cu noi, doar o mica ploicica . Si vestea buna e ca am mancat MICI! Mici reali (no sheep, evident) pe gratar de carbune! si ciafa! Am avut orgazm culinar, no doubt.

La intors au fost iar cuminti, au rupt scoicile alea de somn, apoi la juaca in tarc au stat in liniste. La un moment dat Mara o lingea in cap pe sorsa..Era aia uda pe juma de cap !
Azi am facut baie la chiuveta, doar spalat fundulet si papa dupa ca si asa sunt obosite. Doamne maine poate nu ploo fix can tre sa mergem la kineto.

Alta veste ar fi ca MI-A VENIT NOUL CARUT! E de o smecherie rara-imaginati-va ca se pune si unu langa altu si unu dupa altu ca trenu (cu diverse combinatii, fata in fata, fata in spate, maneru in fata, maner in spate); are coviltirele deasupra de vin pana in fara + footmuf in fata atasabil dupa caz. Sunt in EXTAZ! Si va dati seama cat ma oftic ca de marti de cand a sosit pt ca se pisuna vremea asta io nu am putut sa il scot!

Nuapte buna fetele, sa va doarma bebeii toata noaptea sa se scoale la 8 minim!

Puteti vota Puficele aici.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna seara si de la mine!

Sugubina: Felicitari pentru noul carut! Cum v-ati decis? Ai aflat de la alte mame de gemenasi din parc ca asta pe care l-ai luat e mult mai comod, incat sa le poti scoate si tu singura mai usor? Sau ala pe care il aveati era doar gen landou si de acum va trebuia din cel sport, sa le ridici si pe ele sa vaza lumea? Sa il stapaneasca sanatoase puficele tale, iar tu sa il manevrezi cu brio peste tot!

Ralucaspm: Bineinteles ca daca se impune sa opresti laptele, ca se constata ca de la asta e, suntem toate de acord sa il opresti. Dar noi iti sugeram sa nu il opresti pana nu ai certitudinea ca e asta, sa nu iti para rau apoi ca l-ai intarcat si, de fapt, problema era alta. I-ati facut analize de sange? Ati fost la un dermatolog, sa ii vada pielicica si sa isi dea cu parerea? Dumnezeu sa va ajute pe toti, sa va vedeti puiul sanatos si sa scapi de stres, ca tare greu e sa nu ai liniste pana nu il vezi bine. Multa putere si fii tare, o sa ii dai de cap!

Eeafarcau: Cum a fost plimbarea de toata ziulica? Din cauza vremii m-am cam lenevit si nu am scos-o afara. Imi pare rau si ar trebui sa ma mobilizez. Dar parca imi ia asa mult timp pregatitul hranei si, mai ales, hranitul propriu-zis, apoi somnul, ca nu stiu cand sa o mai scot afara. Trebuie sa ma organizez si eu altfel. Bine, ma bucur ca mananca si ca nu mai vomita, nu mai conteaza ca stam o ora pentru un strop de mar. De azi i-am pus iar cereale in mar si a fost ok. In curand incep si cu supita de morcov la pranz si apoi adaug rand pe rand si alte legume. Abia astept. O sa ma uit in schitele printate cu tot felul de planuri de diversificare, sa vad daca o pot face de acum sau o fi bine sa mai las ceva timp. De doua saptamani am inceput cu altceva decat LM si i-am dat pana acum doar suc de mar, de morcov, pulpa de mar si cereale. Cred ca e ok sa ii bag si supita la pranz, nu? Ce ziceti, fetelor mai cu experienta?

pentru toate care ne mai iubiti si nu ne-ati tradat de tot cu FB! Am intrat o singura data si am citit. M-am intristat cand am vazut ca fete care absentau de pe forum de multa vreme, erau active acolo (Kitty, Eva, Celesta). Apoi am vazut ca si cele care ne mai scriau prefera FB si m-am gandit ca vor migra si ele in curand si iar m-am intristat. Am vazut ca Heidy anunta acolo ca pleaca la Moeciu, dar am iertat-o ca ne-a anuntat si pe noi ca a fost si ca s-a intors :) Ce bine de tine, Adipapazi, ca te poti duce doua luni la Moeciu... Aveti pe cineva apropiat acolo si stati fara sa platiti, banuiesc, ca daca nu, cred ca dai faliment! Dar... ce sa zic, merita, ca ce aer curat e acolo si un pic mai racoare... Cand vor veni caldurile aici, acolo va fi super! Plus ca aerul curat e mana cereasca pentru bebeii tai.

AnaO:
Multumim si tie ca ne mai scrii si ne mai povestesti! Felicitari pentru David activ, tine-te bine de acum si nu ii subestima capacitatile, ca vei fi surprinsa sa vezi cate poate si cat de repede se descurca! Asa am patit eu cu Iulia, de mi-a cazut de doua ori. Si acum suflu si in iaurt, nu o mai las nicaieri fara mine sau altcineva langa ea sau fara sa fie in patul ei sau in scoica.

Va pup. Intru sa votez bebelusele, ca se fac 24 de ore si apoi mai stau putin, verific casuta de e-mail si apoi la nani. Pe maine, dragelor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

Plimbarea de azi a fost minunata!!! la ora 17 erau inca 25 de grade
pe la 12 am plecat de acasa si ne-am intors pe la 20.ia placut lu Raresica la maxim. poze in iarba, am facut cunostinta cu catetii socializari cu alti bebei... o zi relaxanta. dupa ce am ajuns acasa am zis ca testez colacelul desi era cam marait a fosy tare bine. abea ce a mai putut rezista pana l-am masat si imbracat si a luat somn instantaneu.
nici nu am reusit sa vad ce a-ti mai pove voi pe aicea si nici nuo sa reusesc in seara asta ca sun rupaaa...
acu seara am facut brazica pt prima data.maine o introducem in meniu sunt tare curioasa cum va reactiona....
va pupacesc si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

'Neata fetele!

Astazi va dam tort ca face piciulica 6 lunite!!!!

La multi ani si lui Aron!!!

Eea, si mie imi plac plimbarile lungi, dar cu vreamea aceasta nu am prea iesit, poate de acum incolo ca parca s-a mai indreptat vremea... (cred ca a iesit copilul cu parul balai afara si a ras la soare...:)))

Sugu, dupa colaceala la bulgari crezi ca o sa le mai placa in cada? :))
vezi ca nu a fost nevoie sa va fure cineva carutul sa va luati altul :)) nici pe al meu nu l-a furat nimeni deci cu el am ramas si o sa raman in continuare. Sa il stapaniti sanatosi!

Heidy, super odihna la Moeciu , si eu am reclamatii ca il tin prea dezbracat, doar mom s-a obisnuit si nu mai zice nimic, din contra ma lauda "asa l-a invatat si nu a racit copilul deloc pana acum... :))" ce crezi de cand am vazut "sectiunea" ta am salivat pana astazi cand i-am facut tortul lui Alex pt cele 6 luni... gata mi-am satisfacut pofta si curiozitatea :)) urmatorul o sa fie cel egiptean.

Ana_O, mi-e teama ca in curand o sa experimentez si eu o cazatura... nu mai sta locului o clipa, e ca titirezul :))

Anya, acum vor in brate, cand vor creste vom vrea noi sa ii luam in brate si nu o sa mai putem... nu vor mai sta :(, asa ca sa ne bucuram cat mai putem.

Sashenka, capul sus! ca vor veni zilele cu canicula si asa am mai vrea un pic de ploaie...
sunteti mai bine? sanatate multa
sa stii ca e chiar indicat pt bb-ii alaptati artificial ca mama sa ii puna la san sau sa ii puna "piele pe piele" pt a se forma legatura mai stransa intre mama si copil

Raluca, sper sa gasiti cauza cat mai repede si sa o puteti rezolva cat mai usor, multa, multa sanatate (cum faca sange in kk-uta? ca si bb meu a facut pe la 2-3 luni de vre-o 2 ori, dar asa ca un mucus cu un firicel de sange, dar de atunci nu a mai facut) cred si eu ca fetele ca prima oara sa fii sigura ca e de la lapticul tau si pe urma sa opresti lactatia si nu inainte

Elfica, sa stii ca pe FB e mai usor de postat dar e mai greu de urmarit, si daca lipsesti o zi, doua nu mai ai cum recupera, tot forumul e marea iubire, chiar daca lipsesti o saptamana nu te incurci, citesti pana ajungi la zi si nu pierzi numic.

Sa va mai spunem despre noi, la ora 16.00 mergem la nenea doctorul sa vedem cate kile avem si cat de lungan suntem, eu banuiesc un 9.300 kg si vreo 70 cm sa vedem daca am dreptate. Are putini muculeti ca il aud fornait, oricum nu cred ca are vaccinul chiar astazi, de obicei il facem dupa o saptamana de la implinirea lunitelor respective...
e ca un titirez, cand pe burta, cand pe spate, cand se roteste ca ceasul... rade de mama focului, "vorbeste" toata ziulica "ta, ta, ta, ta, ata, ata, bffa" intinde mainile cand vrea luat in brate, cunoaste lumea, adica pe tati, pe buni, pe sor'mea, cand il intreb "unde-i tati?" sau "unde-i buni?" intoarce capul si se uita fix la ei , e un scump
acu vre-o doua zile ii zic sotului : "piciulica s-a smecherit, daca treci pe langa el si e in scaun intinde mainile si miauna sa-l iei in brate" raspuns: "mi se pare cel mai firesc lucru. Daca tu vrei sa te duci undeva si nu poti nu ceri ajutorul?! el inca e mic si nu se poate deplasa de aceea ne cere ajutorul sa-l ducem noi..." asa ca daca o sa spuna cineva ca e rasfatat si vrea in brate o sa le dau raspunsul sotului..."nu e rasfatat, dar singur inca nu poate" :))

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

RamoP da ii place la nebunie afara doar ca nu prea iubeste soarele, cred ca il oboseste ca pe mine, ia instantaneu somn

Multumimpt tort!!! sa cresti mare ALEXANTRU, multa sanatate si toate cele bune.
La fel ii uram si lui ARON sa cresteti mari si frumosi !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui eea_farcau

RamoP da ii place la nebunie afara doar ca nu prea iubeste soarele, cred ca il oboseste ca pe mine, ia instantaneu somn

Multumimpt tort!!! sa cresti mare ALEXANTRU, multa sanatate si toate cele bune.
La fel ii uram si lui ARON sa cresteti mari si frumosi !!!

mami de Raresica

si Alexoiul meu ia somn, se mai trezeste cateodata si il scot din carucior sa vada lumea...asa de mult ii place :)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Multumim pentru urari!
La multe lunite si lui Alexandru!

Si mie imi place mai mult forumul, dar parca sciu mai usor pe FB. Eu nu sunt foarte "vorbareata", iar acolo pot scrie doar o propozitie-doua...Dar, cum spunea si Ramo_P, pe FB este mult mai greu de urmarit si imi lipsesc tare mult postarile sugubinei, care ma face sa rad intotdeauna...(acolo postarile fiind mult mai scurte, nu se poate desfasura fata in voie)

Mami fericita de ARON (12.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

sugu noi avem programare la herdea pe 18 mai

la ce ora? ca eu tot pe 18, vaccinul de 6 luni . la ora 2 suntem noi

mami de Robert Petru

si noi tot vaccinul de 6 luni la ora 17:45

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna! Of, ce bine ca in anumite zone e si vreme buna. La noi nu e deloc... si in casa e frigut, dau drumul la radiator, ca nu mai e caldura in calorifere si tot mi se pare ca Iulia a inceput sa tuseasca putin. Parca nu e tusea obisnuita, de cand se ineaca, ci o tuse fara motiv, deci un pic de raceala. Nu stiu sigur, mai urmaresc! Felicitari pentru plimbarile lungi! Vreau si eu! Dar in timp ce scriu tuna... deci in curand va ploua. Iar adineauri m-a sunat sotul sa ma intrebe cum e la noi, ca la el la serviciu ploua torential si chiar cu piatra... Asa ca ce plimbari... doar cu gandul deocamdata!

Azi raportez o masa de dimineata pana spre pranz consistenta si cu progrese. Ori ca a invatat ea sa inghita mai repede, ori ca mi-a dat mie prin cap o idee buna, adica sa mancam impreuna. Adica inainte mancam eu, apoi ii pregateam ei si ii dadeam. Iar eu roiam in jurul ei, doar doar o inghiti mai repede. Pe cand acum, cand mancam simultan, pentru mine trece timpul mai repede, ca in timp ce astept sa inghita ea, mai infulec si eu. Si asa ajung sa o astept mai putin, ca va dati seama ca si asa tot termin inaintea ei si apoi stau pana termina ea masa, avem program divers care sa o captiveze, sa aiba rabdare sa termine tot. Eh, ne facem noi mari! Si pe mine ma critica lumea in jur ca mananc incet, ce pretentii sa am de la un pui de 6 lunite, nu?

Legat de FB pot sa spun doar ca mi se pare greu de urmarit, ca fiecare posteaza cand citeste, astfel incat posteaza la subiecte din urma, asa ca daca nu esti pe faza pierzi. Iar daca citesti cu intarziere, considerand ca subiectele respective sunt ca si inchise, gasesti si 99 de mesaje, cum am vazut la subiectul cu Kitty si sotul ei, de am stat o gramada sa mi le deschida, sa le vad pe toate, s-a mai si blocat, iar in final am renuntat. Pe cand pe forum stiu unde am ramas si cand am timp citesc. Nimeni nu posteaza in urma, asa ca nu pierd nimic... De ce spuneti ca se posteaza mai usor pe FB? Ce e mai greu pe forum si mai usor pe FB? Si faptul ca scrii o propozitie pe FB, iar pe forum o compunere... cine va opreste sa scrieti telegrafic si pe forum? Noi ne bucuram oricum, ca nu avem norma de cuvinte, nu? In fine, fiecare face ce vrea si citeste si scrie unde vrea... multe s-au plans initial ca nu vor pe FB si apoi au migrat si ele acolo, astfel incat eu, de suparare ca barlogul nu mai e ce a fost, mi-am spus ca nu voi scrie pe FB, ci, daca am timp, voi citi si atat. Daca vreau sa postez ceva, o fac aici. Fiecare alege unde sa scrie, ca doar nu o sa scriem acelasi lucru si colo si dincolo... eu am ales forumul si raman la prima mea iubire, sunt consecventa. Nu reprosez nimanui nimic, dar imi pare rau ca aici nu se mai scrie asa mult, nu mai aflam lucruri interesante atat de multe ca inainte. Dar... pentru toate care scrieti in continuare pe forum, va multumesc pentru postari si trimit cate o si cate un pentru fiecare!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Salutari!!
Astazi suntem in deplasare, de azi dim de la 9 caci ne montam aer conditionat si nu cred ca reactiona prea bine bb la zgomotul si praful care era in apartament... asa ca am plecat la o prietena :).

La multi ani Alexandru si Aron!!

Mama dar ce mesaje lungi... eu nu prea stiu ce sa mai zic ..

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput