Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

inca ceva...o intrebare am la voi de vreo saptamana cred ca am tras curent si in fiecare zi mai ales spre seara ma dor dintii de sus cu gingii cu tot ,gingiile se si inflameaza,initial am vrut sa merg la dentist dar nu stiu daca imi poate face ceva avand in vedere ca ma doare toata partea de sus,s a mai confruntat vreuna dintre voi cu asa ceva ?poate imi spuneti si mie niste remedii ca deja a inceput sa fie f deranjant mai ales seara nici nu prea pot manca si astept raspuns

26+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M
Dap....asa mi-a spus la 37 .
Doamne ajuta sa ajungem pana acolo .....si zanica mea este mai mare cu aproape 2 sapt ...sper sa ramana asa

tu mai ai putin

25 + Arianna-Maria

Arianna toata lumea-mi spune ca mai am asa putin dar mie mi se pare o vesnicie, poate si din cauzaa ca am stat atatea luni in pat dar si de nerabdare sa o am mai repede in brate si sa ma asigur ca e sanatoasa...etc
Medicul a zis ca pe 10 iulie vom scoate cerclajul si probabil ca la tine va fi cam pe 25 asa ca diferenta mare intre printese nu va fi

Alina 28+ Carla Maria
Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou

Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

oau am citit povestile naterilor voastre si sincer nu mi se mai pare sa greu la cum ati povestit voi,si eu tot pt nastere normala optez chiar daca in general sunt o fricoasa chiar si atunci cand imi fac analize nici macar nu ma uit cand baga acul,dar eu sper sa fiu o curajoasa pana la sfarsit si sa trec cu bine acest moment important in viata mea....apropo fetele care aveti animalute de casa voi cum o sa procedati cu ele cand o sa apara bebe adica unde o sa le tineti,eu sunt intr o mare dilema pt ca mi iubesc catelul ca pe un copil (il am de cand avea 1 luna adica acum 9 ani)si el este dependent de mine ,ma gandisem sa l las la o matusa care sta in acelas cart cu mine dar5 nu stiu daca o sa stea fara mine ...offf pt mine chiar e o problema o sa mai vad pana atunci

26+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

helloooo.....eu am racit m-am trezit infundata,cu dureri in gat,ma ustura in gat de nu mai pot,am o stare tare naspa,si ma mai doare si burta ca la ciclu....eee toate bubele rele in........
AM sunat-o pe soacramea si mi-a facut ea o supa si niste pilaf ca sa avem ce sa mancam ca azi aveam in program mancare dar in dimineata asta nu am puut sa fac nimic decat sa ma vait.....sper sa ma refac pana maine caci maine il sarbatorim pe baiatul cel mare la un loc de joaca si tre sa fiu apta!

Ilida LA MULTI ANI!!!!

gata va pup!

Mami de Razvan (09.05.2007) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Mady, sanatate multa!! Ceai si vitamina C!
Morenna, suntem mai multe pe aici care avem catelusi, shtiu ca sunt cateva si cu pisoi dar unii deja stau in alte parti! Eu nu o sa duc catelul nicaieri, si shtiu inca vre-o cateva fete care vor proceda la fel. trebuia doar sa ai grija sa ii acorzi atentie si catelului, pentru ca altfel se va simti neglijat... Am auzit de o catzelusa care facuse chiar o depresie La cursurile de la scoala mamei ne-a zis ca daca e vaccinat si nu il raneste efectiv pe copil, e ok. eventual invata-l de pe acum ca nu are voie in anumite locuri.
Postasem mai demult un link, dar acum nu il mai gasesc. daca dau de el ti-l dau pm.
Pupici

29+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

[center] ILIDA, LA MULTI ANI[center]

Morenna, din pacate...o sa treaca, pe mine cu Ana m-a durut partea dreapta,am inteles de la medic ca e din cauza ca imi apasa ceva nerv ca nu aveam nici un fel de carie sau ceva dinte cu probleme.

Am uitat sa va spun, neaparat, NEAPARAT, sa va dati inelele jos, verigetel, inele de logodna, etc...acum cat mai puteti. Eu va trebui sa merg sa imi taie unul ca nu il mai pot scoate de vreo 3 luni de pe deget, imi era mult prea fix. Epidurala va va umfla ffffff tare.

Mama de Ana si 30+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Am facut 3o de saptamani. M-a luat un somn.... Da ce sa dormi cu tambalaul din casa. Abia astept sa scap de zugravit. Si fac saraci oameni tot si curat in urma lor si tot e un balamuc. Vreau casa iar curata si ordonata. Am citit ce ati scris, dar imi e atat de somn ca nu mai retin nimic.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Morrena eu am pisoi, nu am sa l dau,o sa l pastrez si nu o sa l las in camera bebeului,o sa fiu foarte atenta,mai ales ca este agrsiv cu straini! 31+ Maya-MariaAMR 8-10 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl
Krissy pai ce faci tanti, pleci? Dai bir cu fugitii? Pe mine cui ma lasi???? (...) LH e compania mea preferata, serviciile sunt super si legaturile sunt decente! cat stai in Chicago???Poate vin sa bem o cafea fara zahar, fara cafeina si fara cafea! Numai ceashca ce-a ramas de mine!
Mai figura, pai cu mare placere m-as socializa cu tine-n aeroport, da' ti-am zis ca am ales legaturile cele mai rapide. O sa fiu 2h in Chicago, da' e tranzit, deci nu iesim, numa' ne mutam de la un gate la altul. Da' las ca ne vedem, ca suntem "vecine". Apropos de varsta ta, esti cu 4 luni mai mica ca mine - si " la multi ani" cu intarziere ca ai tacut malc! Zici ca esti din Shighisoara? Pai atunci si acasa suntem "vecine", si cred ca avem si cunostinte comune, vorbim pe PM.

Mady
, La multi ani maine pt Razvan, sa-ti traiasca flacaul si sa-ti treaca raceala sa ii savurezi din plin sarbatorirea! Multa sanatate.

Mamutz, lasa mama ca trece nebunia cu zugravii si cine le are atunci pe toate luna? Bine ca aduna dupa ei, desi te inteleg ca atmosfera e tot de dezastru pana pleaca. Tu stai acolo cuminte si comanda din varful patului.

Betty, se pare ca esti "tortareasa" comunitatii romanesti din Chicago, bravo tie pt talent, efort si rabdare! Distractrie faina la nunta. A, si sfatul cu inelele e bun, mai ales ca o sa se intensifice catre sfarsit retinerea de apa. Epidurala te "umfla" un pic, intr-adevar, dar la mine n-a fost deloc exagerat, nici macar urma la sosete n-aveam. E din nou chestie de reactie particulara a fiecarui organism.

Ilida, faine parfumuri si bravo sotului ca a fost pe faza! Si mie imi tot vine in nas o nostalgie olfactiva a unui parfum din "tineretea" mea, era "Laura" de Laura Biagiotti (parca). Tre' sa ma uit daca se mai gaseste, mi-ai dat idee buna cu parfumul, as asa fie post-"Mother's Day".

Weekend placut doamnelor, noi ne pregatim sa o duce pe Sophia la ziua unei fetite, prietena ei de la gradi, o vietnameza super-simpatica.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 25+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

mihaela - hai ca-ti raspund eu pana apar fetele, ca tot sunt prin zona. Membranele e de fapt apa, ti s-a rupt apa, incepi sa pierzi lichid amniotic, asta inseamna.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Abramburika merci de clarificari. Acum am inteles!! Prietenei mele i a rupt apa si a zis ca a fost nasol, dar nu prea tare. Pe voi v a durut?

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 29+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput