Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

neata si de la noi

tot am vrut sa va intreb..ati facut careva vergeturi pe burtica sau solduri ? sau alea se fac mai tarziu ?

babyblue a venit mobila lui bebe? vrem poze

27+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

neata si de la noi

tot am vrut sa va intreb..ati facut careva vergeturi pe burtica sau solduri ? sau alea se fac mai tarziu ?

27+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Ramyy, eu stiu ca vergeturile apar in momentul cand slabesti.
Acum nu prea au cum sa sa vada ca pielea este intinsa....
Asta sa fie problema noastra

25+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza ,

eu am facut cateva vergeturi pe sani

Corry..... vad ca ai gasit nume pt bebei

25 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

neata si de la noi

27+

Ramyy, eu stiu ca vergeturile apar in momentul cand slabesti.
Acum nu prea au cum sa sa vada ca pielea este intinsa....
Asta sa fie problema noastra

Ba vergeturile se fac cand te ingrasi...sau cand se intinde pielea mult (ca in sarcina pe burtica ) ....si se vad (mai rau) cand slabesti.

Cand am fost cu Filip, nu am facut nici una pana cu 2 saptamani inainte sa nasc....cand .......La Anastasia mi s-au mai intins din alea pe care le aveam ... e drept ca la nici unul nu mi-am dat cu nimic pe burta

Acum daca mi-am dat mereu cu ulei de masline, inca nu a mai aparut nici una si nici cele "vechi" nu s-au mai intins.

Oricum, dupa ceva timp cand "se albesc" nu se mai vad...sau cel putinnu se mai vad asa rau

Maria este f frumos carutul!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 31+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Am uitat sa specific: mai sus vorbeam de alea de pe burta.
Ca asa mi-au mai aparut cateva pe sani (putine si f putin vizibile) si pe fund (tot putine, dar nu asa de invizibile)

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 31+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Neata

Mamutz mi se pare cam strict regimul tau. Eu mananc f mult peste pt ca nu prea mai tolerez carnea si dr nu mi-a zis ca l-ar putea afecta pe bebe.
Ireth nu-mi mai fac griji pt ecografii. Bafta si tie maine
Anaemi spor cu prezentarile
Sanatate fetelor bolnave

Eu am fost in dimineata asta la policlinica de langa noi sa ma interesez de medic pediatru si am dat numai peste niste medici care imi cereau spaga pentru inscrierea lui Alexandru si care baga antibiotic in copii de la primul stranut. Vreau sa fie medicul langa casa pt ca avem doar o masina, care o sa fie la sot si daca nu se simte bebe bine sa nu astept pana ajunge el acasa ca sa-l duc la medic.
Ca medic pediatru o avem pe verisoara sotului care sta cu noi in bloc, dar nu am vrea sa apelam la ea, desi s-a oferit sa fie medicul lui bebe. E cam ingamfata, dar e buna ca medic. Pe de alta parte ar fi bine ca putem apela la ea la orice ora, dar ne gandim ca poate nu va fi obiectiva, fiind din familie.
Voi ce ati face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Neata

Mamutz mi se pare cam strict regimul tau. Eu mananc f mult peste pt ca nu prea mai tolerez carnea si dr nu mi-a zis ca l-ar putea afecta pe bebe.
Ireth nu-mi mai fac griji pt ecografii. Bafta si tie maine
Anaemi spor cu prezentarile
Sanatate fetelor bolnave

Eu am fost in dimineata asta la policlinica de langa noi sa ma interesez de medic pediatru si am dat numai peste niste medici care imi cereau spaga pentru inscrierea lui Alexandru si care baga antibiotic in copii de la primul stranut. Vreau sa fie medicul langa casa pt ca avem doar o masina, care o sa fie la sot si daca nu se simte bebe bine sa nu astept pana ajunge el acasa ca sa-l duc la medic.
Ca medic pediatru o avem pe verisoara sotului care sta cu noi in bloc, dar nu am vrea sa apelam la ea, desi s-a oferit sa fie medicul lui bebe. E cam ingamfata, dar e buna ca medic. Pe de alta parte ar fi bine ca putem apela la ea la orice ora, dar ne gandim ca poate nu va fi obiectiva, fiind din familie.
Voi ce ati face?

Mihaela

Mihaela, eu una as apela la verisoara.
Oricum, daca pe parcurs mi se pare ca nu-i ok si nu se ocupa bine de bb, as schimba-o.

Succes

30+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Neata! REGIMUL mi-a fost dat pt ca au considerat ca nu ma hranesc suficient. Mie mi se pare ca manac destul. Cat despre oua, branzeturi, conserve pe primele le manac bine preparate termic respectiv pasteurizate, conserve deloc. E adevarat ca probabil 99% din ele nu au absolut nicio balarie DAR cine garanteaza ca nu nimereti una care are? Mai bine evit. PESTE MANAC odata sau de doua ori pe saptamana insa peste proaspat preparat la gratar sau la abur, dorada, pastrav, somon. De ce sa manac conserve?
Acum in regim am muschi de vita, pricum nu mancam decat pui si muschi de vita la gratar. Deci nu s+a schimbat mai nimic. Trei ou fierte pe saptamana mancam si pana acum. Lactate nu prea consumam si se vede la analize, e si din cauza ca bebe a ccresccut si a tras mai mult de la mine.
Nu mai manac cartofi, dar am brocoli, dovlecei, ardei, ciuperci, vinete, fasole verde, spanac, morcovi, ceapa etc. ALe consum zilnic la gratar sau aburite, cu putin ulei de masline, lamaie si eventual putin usturoi + patrunjel, marar.
In fiecare zi salata care contine mai multe tipuri de salata verde, spanac, un fruct, ridichiute, castraveti etc.
Am zilnic in casa capsuni, struguri, pere, mere, prune, pepene galben, nectarine.
Paine mancam doar dimineata o felie prajita si o sa o manac incontinuare.
Nu manc cantitati mari dar se aduna.
Si mai manac si supite, ciorbite din pasari de tara. Si am si oua de tara, care au coaja cu asa mult calciu ca abia o spargi.
APOI DACA NICI EU NU MA HRANESC SUFICIENT, ECHILIBRAT SI SANATOS. Sa ma mai lase.
Si in plus iau FEMIBION2 1/ZI (CARE ARE SI DHA); MgB6 2/ZI; CETEBE CU Zn 1/ZI; ACUM AM SI MALTOFER SI IAR ACID FOLIC

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Neata! REGIMUL mi-a fost dat pt ca au considerat ca nu ma hranesc suficient. Mie mi se pare ca manac destul. Cat despre oua, branzeturi, conserve pe primele le manac bine preparate termic respectiv pasteurizate, conserve deloc. E adevarat ca probabil 99% din ele nu au absolut nicio balarie DAR cine garanteaza ca nu nimereti una care are? Mai bine evit. PESTE MANAC odata sau de doua ori pe saptamana insa peste proaspat preparat la gratar sau la abur, dorada, pastrav, somon. De ce sa manac conserve?
Acum in regim am muschi de vita, pricum nu mancam decat pui si muschi de vita la gratar. Deci nu s+a schimbat mai nimic. Trei ou fierte pe saptamana mancam si pana acum. Lactate nu prea consumam si se vede la analize, e si din cauza ca bebe a ccresccut si a tras mai mult de la mine.
Nu mai manac cartofi, dar am brocoli, dovlecei, ardei, ciuperci, vinete, fasole verde, spanac, morcovi, ceapa etc. ALe consum zilnic la gratar sau aburite, cu putin ulei de masline, lamaie si eventual putin usturoi + patrunjel, marar.
In fiecare zi salata care contine mai multe tipuri de salata verde, spanac, un fruct, ridichiute, castraveti etc.
Am zilnic in casa capsuni, struguri, pere, mere, prune, pepene galben, nectarine.
Paine mancam doar dimineata o felie prajita si o sa o manac incontinuare.
Nu manc cantitati mari dar se aduna.
Si mai manac si supite, ciorbite din pasari de tara. Si am si oua de tara, care au coaja cu asa mult calciu ca abia o spargi.
APOI DACA NICI EU NU MA HRANESC SUFICIENT, ECHILIBRAT SI SANATOS. Sa ma mai lase.
Si in plus iau FEMIBION2 1/ZI (CARE ARE SI DHA); MgB6 2/ZI; CETEBE CU Zn 1/ZI; ACUM AM SI MALTOFER SI IAR ACID FOLIC

30+

Aoleuuuu, ma duc sa mananc!
Mi-ai facut pofta de ....TOT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Mamutz are draptate, daca nici ea nu mananca sanatos, apoi cine?

Daca va zic ce mananc eu va speriati ...nu mai zic ca seara abia apuc sa mananc ca nu ma lasa Razvi deloc .

Crisspy, fericita de Razvi si 24 sapt

Mergi la inceput