Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Si la mine s-au potolit, cate una cand si cand, dar normale. Am redus si tratamentul destul de mult, ca prea luam multe.
Maine merg la control si vine si asistenta cu noaptea in cap sa imi recolteze sange pt fundeni. O fericire

Ii desfintez sala de sport a sotului, nu e prea fericit dar cedeaza in favoarea lui bebe. Ii mai las din aparate, dar nu prea am pe unde sa le mai inghesui, restul dezmembrate, dar nici pe alea nu prea am pe unde sa le mai pun.

30+

:)) bietul sot, unde il exilezi cu aparatele de sport?
asta e, bebe impune niste sacrificii.:)

_

25+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui morenna

lissa ana dar pe tine cat timp te a tinut durerea ?nici eu nu am nici o carie doar ca mi a cazut o plombita in partea dreapta dar nu inteleg de ce ma doare toata partea de sus ,mai ales seara in pat cand stau pe o parte sau alta simt o presiune care ma apasa pe partea respectiva de gingie...sper ca m am facut inteleasa

26+super fericita cu un

'neata

m-a tinut tot trim 1, in al doilea nu am mai avut probleme

Pup...am emotii, tineti-mi pumnii.
Imdieat merg cu tortul

Mama de Ana si 30+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Babylicious

Si branza are proteine. Asha este, iti trebuie proteine si chiar multe! poti lua un supliment alimentar natural care sa contina proteine, sunt sigura ca exista si in farmacii! Proteinele sunt f importante in formarea muschilor... Soia iarasi contine proteine

29+ cu
Eliza Maria

Multumesc pentru sfat.Acum mai ramane sa l pun in aplicare. Dar trebuie sa ma fortez cred. Asta e!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 29+ cu Imogen Tara

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Lisssa, te rog zi mi si mie unde ma pot loga sa vad si eu torturile tale? Ca nu sunt pe site ul comun.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

am trimis pe emailul comun poze, dar daca ai cont pe fb, cauta-ma cu Betty asc.

Va pup!

Mama de Ana si 30+

Fashion

Gata, te am adaugat Lisssa in facebook.

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Fetelor eu sunt vegetariana, dar am citit acum ca totusi tre sa mananc niste proteine. Nu prea pot sa mananc asta e problema!! Nu am pofta de mancare!! Da ti exemple de mancaruri vegatariene care m ar tenta!! Foarte greu cand tre sa te gandesti si la altul, eu in general nu suport decat fructele!!
Aoleu, Miha, pai ce faci acolo, din ce creste bebe, din mere si pere?! Acum e musai sa te alimentezi mai bine, ai sau n-ai chef, dieta cat mai completa e unul din putinele lucruri pro-active cu care poti ajuta dezvoltarea armonioasa a bebelui. Poti fi vegetariana, dar trebuie sa iti asiguri un minim necesar de elemente esentiale, ceea ce presupune intr-adevar un pic de efort si planificare, dar e pentru o cauza buna!!! Ce fel de vegetarian esti? Total fara surse animaliere sau ovo-lacto vegetariana? Ca daca e a doua situatie, cum ti-a zis si Ramona lactatele sunt sursa buna de proteine (laptele ca atare, iaurt, chefir, branza de vaci, urda si mozzarela), la fel sunt ouale daca "ai voie". Daca e prima varianta, tot exista surse vegetale cu care te poti ajuta: leguminoasele (in special fasole, linte, mazare, naut), ciupercile, spanacul, broccoli, nuca, arahide, seminte de floarea soarelui, cereale integrale. Personal eu sunt anti-soia, mai ales in sarcina caci contine fitohormoni cu efect estrogenic puternic. Analizele cum iti iasa? Probabil trebuie oricum sa suplimentezi nu doar cu proteine, ci si cu fier, B12, omega3 (in special DHA), elemente in care de obicei vegetarienii sunt deficitari... Sa nu te superi pe mine ca te cert, chiar am ezitat sa-ti raspund sa nu para ca tot fac eu pe desteapta, dar sunt si dietetician si nutritionist si iti zic cu bune intentii din ce cunosc. Succes si pune mana si mananca mamico!

Cat despre durere la ruperea apei, nu doare faza ca atare, nu simti nimica, ca sacul amniotic nu are terminatii nervoase, doar o sa constati. Mie mi s-a rupt dimineata in somn, m-am trezit doar din cauza senzatiei de ud. Nu trebuie sa fie baltoaca, dar clar e diferit de transpiratie sau pipi. Ce doare sunt contractiile care s-ar putea sa se declanseze o data cu fisurarea membranelor, dar si alea o sa inceapa la ore bune dupa "incident".

Babyblue, bravo cu prezentarile, frumoasa realizare si precis te simti moral extraordinar, chiar daca fizic obosita! Da' da-ne si noua te rog niste poze de la simpozionul cu pricina, sa ne creasca inima de mandrie!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 25+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Krissy, crede ma ca am nevoie de cineva care sa mi spuna vorbele astea!! Altfel, eu mananc doar pepene toata ziua!! Eu sunt ovo-lacto-vegetariana, deci as avea voie berechet sa mananc detoate (in afara de carne si peste)... Deci surse sunt nenumarate din cate ai dat tu acolo, dar intrebarea este: am pofta? Crede ma ca sunt si singura aici, sotul nu prea se intereseaza ce mananc!! Aseara m a sunat soacra si noroc ca nu s a lasat cu telefonul pana nu i am promis ca beau macar 2 pahare de lapte/zi. No, ca de acum macar am mai adaugat pe langa pepene si 2 pahare de lapte.

E greu cand esti singura si nu are cine sa te bata la cap sa mananci!! Se vede ca la mine asta e tehnica care lucra cel mai bine. Dar am sa incerc sa mi pregatesc o mancare de linte diseara si o omleta cu salata, dar o mananc in sila. Pur si simplu organismul meu nu cere asa ceva!!

Analizele mi au iesit foarte bune. Singura deficienta o am la fier, si mi a prescris medicul niste suplimente de fier (aici se cheama ferrous fumarate) si iau 2/zi din alea plus pregnacare care are 19 minerale si vitamine. Eu cred ca bebele meu de vitamine nu duce lipsa, caci efectiv singurul lucru pe care il mananc sunt fructele, caci e usor de mancat, nu trebuie preparare.

Deci sotul e pe principiul ca daca iau fierul si pregnacare nu trebuie sa mananc cine stie ce, ca eu iau toate de acolo. Adica bebe ia. Dar am sa incerc sa ma fortez sa mananc!! Este teribil cum mi am pierdut eu pofta de mancare de cand cu sarcina asta!! Parca toate merg pe dos!! Oare ce se intampla in cazul celor care tre sa stea in perfuzii pe toata perioads graviditatii? Sau care vomita toata perioada?

Multumesc pentru ca va pasa macar voua si ma incurajati la papa!! Cred ca sunt cea mai iresponsabila graviduta de pe aici care nu mananca deloc!!

MHegarty
TestPozitiv

13saptamani si 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

miha, incearca totusi sa constientizezi ca vitaminele sintetice, sunt totusi niste chimicale care afecteaza ficatul pentru ca trebuie metabolizate de ficat. pe termen lung mai mult te afecteaza decat te ajuta.

sursele cele mai bune de vitamine, proteine si minerale sunt cele naturale, adica alimentele.

incearca sa ti iei proteine si tot ce ai nevoie din alimente.

este admirabil ca esti vegetariana, insa in sarcina carnea este necesara, ficatul si alte alimente care contin fier.

_

25+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Buna seara dragele mele!

Va multumesc din suflet la toate pentru urari, m-am simtit asa de speciala cand v-am citit mesajele! Sunteti un grup minunat, ma bucur sa ma aflu cu voi pe-aici!

Am avut o zi f frumoasa, cu soare si surprize din partea prietenilor dar mai ales cu multe flori, in care mi-am infundat nansul toata seara cand am ajuns acasa...nu degeaba mi se mai zice si Ferdinand

Am citit sfaturile pentru mihahegarty, mie mi se pare SF sa poti avea o sarcina si sa continui regimul OLVegetarian, sunt necesare atatea eforturi in plus pentru a-i da bebelusei ce are nevoie! Mai ales in trimestrul al treilea cand creste si proteinele sunt esentiale pentru ea. Iti doresc succes, cu siguranta nu iti va fi usor!

Betty ce pacat ca nu stau in Chicago,sigur m-as fi inscris pe lista la o felie de tort home-made. Aseara am cumparat in ultimul moment unul pt musafirii veniti spontan, dar se pare ca americanii habar nu au sa faca prajituri, am fost dezamagita complet. Noroc ca am avut praji facute de mine. Poate-ti faci reclama sa ai clienti si dintre bastiansi, sa le arati si lor ce inseaman dulciuri ca la mama acasa!
A, si merci de sfatul cu inele, nici eu nu mai pot verigheta de vreo luna.

madybulancea - La multi ani pentru baietel!

mamutz biata de tine, cred ca e tare obositor cu mesterii in casa! Sindromul asta de cuib se pare ca e omniprezent pe aici...numai eu in inconstienta mea inca nu am facut nimic pt bebe. Chiar trebuie zugravit si schimbat casa asa radical? Noi avem zugravit de 2 ani, o sa spalam/dezinfectam probabil dormitorul - care va fi camera copilului (e cu lavabil) si o sa-l exilam pe tati in sufragerie. Asta e, nu avem decat 2 camere, va fi nitel mai greu. Te felicit pentru eforturi, dar ai grija sa te si odihnesti suficient, e cel mai imp lucru pt bebe acum!

Krisy - hahahaha, mi-ai adus aminte de LauraB, alta dragoste din tinerete...o tin ca idee dupa ce termin SO-ul. Eu foloseam Roma, cel cu sticla ca o coloana greceasca. Ce-o fi cu nostalgia asta pe mine, care de obicei incerc lucruri noi...habar nu am. Cred ca e tot de la sarcina, baba de mine, deja umblu la casuta cu amintiri!

Acum, despre ruptul apei, pai fetelor, asta e momentul meu de cosmar! Imi e teama sa nu se rupa cand o sa fiu a vreo plimbare sau in vreun magazin, si mai ales singura! Cred ca as muri mai mult de jena daca as vedea ca imi curge ceva Oare trebuie sa purtam si noi pampers in ultimele saptamani, daca plecam de acasa???? Sau nu mai trebuie sa iesim?
Si mai am o teama: avand baietel stiu ca va avea tendinta sa stea chiar dupa 40 de saptamani, mi se pare horor sa se lungeasca asa mult primul trimestru, oricum abia ma misc, ma incalta sotul, imi taie si unghiile la picioare saracul (la 7+). Pai pana la 9+ o sa explodez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilida spune:

Hm...mi-am schimbat semnatura ca sa arate o poza, cand am verificat-o in preview arata o poza, acum arata taguri goale si linkul intre ele, stiti careva de ce apare problema asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui morenna

buna dimineata fetelor nu mi vine sa cred ca sunt prima care scrie in dimineata asta asa ca va invit la o ,..multumesc de raspunsuri in legatura cu animalutele si da nici eu nu vreau sa l dau pt ca o sa mi fie greu fara el dar sotul zicea ca nu i bn cu animale in casa cand o sa vina bebe etc,da ce eu sunt nebuna sa l las in camera lui bebe ?e sper ca pana la urma vom ajunge la un compromis(eu si sotul)

26+super fericita cu un

morena
si eu am catel daca te uiti in poze o sa il si vezi...dar nu l-as da pt nimic in lume e fiul meu mai mare

am vb cu veterinarul si mi=a zis ca e ok atat timp cat e deparazitat si vacccinat la timp..l-am tuns chel si asa o sa il tund pana creste bebe cel putin un an.
mi-a zis si veterinarul sa am grija sa nu ii las impreuna nesupravegheati niciodata mai ales dupa ce mai creste bebe.chiar daca inghite bebe par de la catel nu are ce sa pateasca daca catelul e deparazitat vaccinat si curat..normal ca nu o sa ii las bot in bot macar 6-8 luni dar pe uram...doar cainele e fratele mai mare
am vb si cu medicul ginecolog si la fel mi-a zis si el sa nu ii las bot in bot cateva luni pana isi face copilul imunitatea.

Asa ca eu zic sa nu iti faci probleme din cauza cainelui ...trebuie sa iei niste masuri mai speciale o vreme.

27+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

am pus poze proaspete de azi cu burtica mea frumoasa si modesta

27+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput