Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna dimineata,
Cum nu este lume multa pe aici, ma servesc si eu cu o cafeluta din Germanica de la Albertje
Fetelor imi este si nu imi este frica de amnio, insa imi este groaza de rezultatul ei daca este unul prost, stau si ma framant, fac scenarii (eu sufar de scenarita) si ma cert cu sotul, am impresia ca el nu realizeaza gravitatea situatiei.
Ma tot gandesc daca sa ma duc sa fac un dry test, daca mai am timp, etc.
Brambu, la voi se face amnio cu internare sau dupa se poate pleca acasa?
Si vremea asta parca vrea musai sa ma bage in depresie, nu este suficient ca sunt aproape
Gata cu vaicareala, saptamana faina.

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucas spune:

Va multumesc pentru raspunsuri si incurajari.
Loredana, bafta la eco. Nu am trombofilie. Doctorita mi-a spus ca astfel de scurgeri pot aparea pt. ca placenta se mareste, continua sa adere la uter si asta ar fi cauza.
Incerc sa stau linistita cat mai mult, bine ca ma ajuta si vremea asta ploioasa.
Va urez o saptamana usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata fetelor!
Multumesc, chiar aveam nevoie de cafea...Stefan se trezeste de la 6 jumate..desi nu trebuie sa mearga acum la camin...
Felicity
La botez a fost bine..o sa pun ceva poze mai tarziu..acum face Stefan scandal: Cand ma lasi la calculator?!
Va pup si mai revin.

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Buna dimineata , desi vremea asta ne trage la somnic.........
many nu te mai gandi numai la rele, gandeste pozitiv, rezultatul o sa fie bun la amnio stiu ca e greu, dar sa iti dau un exemplu.
nu stiu daca ai vazut pozele mele, am o nepotica frumusica foc si sanatoasa.
sora mea a nascut la doua luni diferenta fara de mine.
la ea DT SI TT au iesit proaste si a facut amnio........am trecut prin emotii complite pana la amnio si la aflarea rezultatului si piticuta era bine pana la urma..........
mariuca stai cat mai mult in pat si da-i timpul necesar lui bebe sa se prinda bine
felicity m-am bucurat enorm sa mai citesc mesaje de la tine sper sa iti revii curand sufleteste si sa vina bb.
imi pare rau ca aveti probleme cu streptococii..........stiu ca orice mama se sreseaza pentru antibioticele luate in sarcina, din fericire, in trimestrul trei sunt mai sigure de luat ca sa zic asa.
luny daca prima data a fost bine, acum va fii sigur la fel.
sper ca dupa ce nasti sa reusesti sa scapi de el definitiv cu tratament
Petro imi pare rau ca nu s-a simtit bine Silvia, cum se mai simte cu boala???
gravidutele care sunt la primul bebe, mi-am adus aminte de un lucru foarte important mai ales ca majoritatea am trecut in trimestrul 2 al sarcinii.
daca aveti inele, verigheta pe degete, sa fiti atente cand incepeti sa retineti apa si sa le dati la timp jos....
matusa mea a fost nevoita la prima sarcina sa isi taie verigheta.si de la ea am invatat si eu acest sfat.
eu de la 4 luni mi-am dat jos inclusiv verigheta pentru ca deja ma trezeam dimineata umflata la maini si picioare.
acum ma astept sa fie mult mai devreme.......deja a inceput sa ma stranga.......

va pe toate!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Roxana multumesc de incurajari, astfel de vesti parca imi dau o gura de oxigen.
Cum merge acomodare la gradi a nepotelei?

mami de Vlad (29.10.2009) si 13+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Cum a'ti petrecut in weekend?
Brambu imi pare rau ca Sivia s'a simtit rau..si aici cand am fot la un mare circ a trebuit sa cam stam la coada vreo 40 de min...chiar daca aveam biletele. Oricum e bine ca nu a fost suparata de asta si a'ti profitat de duminica!
Noi am fost la muzee + parc + inchetata italiana! A fost f interesant + amuzant + delicios..in aceasta ordine
Felicity
Many sper sa ai certitudinea ca totul e bine cat de curand!
Baby o sa o duci si pe Bianca la gradi pana la urma?

..Azi a venit si bossul meu din vacanta si l'am anuntat "oficial", oricum daca mai asteptam putin vedea singur ! E ok, oricum nu avea de ce sa nu fie, eu am un contract pe durata determinata pana la inceputul lui octombrie, deci concediul de maternintate incepe dupa ce termin contractul..

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput

many nepotica este bine, de azi a scapat de pampersi dupa numai o saptamana, papa singurica si a invatat sa deseneze foarte frumos.
mada o voi duce si eu pe Bianca dar din iulie, ca luna viitoare avem cheltuielile cu TT si echo asa ca mai amanam o luna.
de gradinita suntem foarte incantati si ne-am hotarat ca aici o vom duce.
Bianca face la olita, dar inca se mai scapa si pe ea..........daca nu este atenta si se ia cu joaca, asa ca abia astept sa scapam si noi de pampersi definitiv..........inca ii mai pun noaptea si cand plecam de acasa......

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am revenit de pe coclauri ...

many - nu se face internare. Ca sa iti spun ca e ff simpla amnio in sine (stiu, de rezultat ne e teama la toate), e ca o simpla injectie. Pe total, cred ca jumate de ora a durat totul, nu doare, nu e nimic traumatizant. Ba, e placut ca in tot timpul procedurii iti face eco (e normal, sa vada unde sa bage acul) si asa profiti sa iti vezi samburelul mai mult decat la o eco normala. Sotul a putut sa asiste si el, era langa mine. Ia si tu partea buna a lucrurilor. DUpa aia, 48 de ore repaos total, fara efort, ba unii medici spun chiar o sapt. Insa "critice" sunt cele 48 de ore dupa ... Eu nu am avut nici un tratament, nimic, doar repaos. Asta e la privat ... acum o fac la stat, deci vad eu care-i procedura. Dar nu cred sa fie mari diferente.
Cat despre rezultat, va fi totul perfect, ai sa vezi .

roxana - boala Silvie i-a trecut de mult ... nu de aia s-a simtit rau. Nu stiu, a avut si ea un moment de moleseala, cine stie. Insa eu m-am speriat cand am vazut-o moale ca o carpa. Ea de fel, si cand ii e mai rau, tot e activa, nu se blegeste asa. De aia eram speriata. Insa, odata ce am scos-o la aer si-a revenit, de aia cred ca nu i-a priit atomosfera. E bine acum.

Ca bine zici cu inelele, verighete. Eu deja am scos-o .

mada - da, poate de caldura. Nu s-a suparat, ba mi s-a parut mai multumita cu plimbarea in parc.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Petro ma bucur ca nu era de la boala
eu verigheta o verific in fiecare dimineata........inca nu am dat-o jos de tot...o mai scot....o mai pun la loc...........
eu pana sa raman gravida prima oara nu am scos-o niciodata de cand ne-a pus-o pe deget preotul la cununia religioasa si ai sa razi.....la gemeni cand am scos-o de pe deget imi lipsea..........la Bianca deja ma obisnuisem cu lipsa ei.........

acum suntem in asteptare..sa vedem cand renunt la ea....

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Eu la Stefan nu am scos-o deloc...adica am vrut...dar era prea tarziu...deja imi erau prea umflate degetele...dar dupa ce am nascut si am dat jos vreo 12 kg (copil+placenta +apa), si am mai slabit nitel..nu a mai fost nevoie sa o scot

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput