Prietene la bine si la greu - 118
Raspunsuri - Pagina 5
laurairina13 spune:
Floricik, sa ne traiesti, sa infloresti si sa te bucuri la maxim de timpul vostru petrecut alaturi de Zburly!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 22+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
laurairina13 spune:
Dankutza, imi pare tare rau pentru batranica, condoleante! Si eu care credeam ca nu mai dai pe forumache caci te-ai apucat de procedurile pt fiv..
Lyly, bafta cu tratamentele pt blondin, si sper sa reusesti macar weekendurile sa le petreci frumos alaturi de el!
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) si 22+ cu Iris Maria
Firefly's shop
BLOGUL MEU
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Si eu care credeam ca nu mai dai pe forumache caci te-ai apucat de procedurile pt fiv.. |
... pentru inseminare. Am inceput procedurile. Imi fac injectie in fiecare seara. Am luat un pen preumplut si nu mai depind de nimeni. Mi le fac in burta.
Nu aveam ce face. Incepusem deja tratamentul si nu pot sa ma hormonez si apoi sa ma opresc si iar sa ma hormonez si iar sa ma opresc. Asa, ca a trebuit sa mergem inainte. Vineri am programare la dr si in functie de ce vede, facem inseminarea ori vineri ori ... cand trebuie.
gabitza35 spune:
salutari,
La multi ani Floricik,Magda si Lalu !
Felicitari Magda pentru formular,numai sanatate va doresc
Dankutza,condoleante
In WE nu stiu cum se face ca,desi se presupune ca amajutor pe tati,eu sunt mai ocupata decat in timpul saptamanii cand sunt singura.Se vede treaba ca de fapt, in WE am 3 mucosi . Tati e cu "invatatul" pe capul lui,sa incerce sa-si reduca suspendarea permisului la doar o luna ... sper sa reuseasca,ca de nu vai de noi... va trebui sa regandim pana si vacanta.
Cum eu de o saptamana sunt calare pe net in cautare de triciclete pt mucosi, am si eu o intrebare pentru cele care aveti deja trici.
Oscilez intre Smarttrike 2 in 1(15+) si cea 3 in 1(10+) (si inca 2 modele,alta firma,asemanatoare). Diferenta intre cele doua trici e bara de protectie(e fixa,nu e rabatabila). Stiu ca Lili spunea ca de la 1 an e recomandabil sa fie fara bara,doar centuri(ii jeneaza bara).Eu tot asa cred,mai ales ca atunci cand sunt in "crize" si voi incerca sa-i "introduc"in trici cred ca nu va fi prea usor. In acelasi timp, am inceput sa scanez toate trici din parcuri si am observat,chiar la copii mult mai mari decat mucosii,ca nu au renunrtat parintii la bara de protectie. Voi (acolo unde e cazul) ati renuntat la bara? Un sfat sa ma ajute la luarea deciziei.?
meniu
10 iaurt cu o lingura Ricotta si un biscuite
12.30 ciorba de peste
17 pulpa pui la cuptor cu legume
20 cereale/ musli cu LV
21 bibe cu Lp la culcare(210 ml)
mami de gemenasi
poze
dankutza spune:
Vroiam sa va spun ca Pinky a inceput sa faca primii pasi nesustinuta. Doar 3 maxim. A inceput acum, in vartejul ultimelor evenimente. I-a iesit si o maseluta. Acum are 6 dinti si o masea. Cealalta masea de jos, vrea si ea sa iasa.
AM uitat sa mai spun ca saptamana trecuta am avut 2 observatii. Doar la una m-a evaluat. AM luat bine si nu excelent, dar nici nu am avut vreun chef de musafiri la ora. MAi era si ora de arta. Urmeaza sa facem o tapiserie. Asta vreau eu, dar nu stiu ce va iesii. La a doua observatie, a venit cineva, un viitor profesor. A venit doar la mine si la inca o prof. LA mine a venit la stiinta. Cica mi l-a trimis ca sa vada o lectie buna si sa invete de la mine.
Ce a mai papat Pinky in ultima vreme:
- drob (ficatei de pui + piept de pui + verdeata + ou + sare + piper)
- pilaf de curcan
- ciorba de loboda sau de verdeturi
- urzici
- orez cu lapte si stafide
- mancare de chifetlute (din carene de pui + vita tocata si formate chiftelute, facute cu un sos de marar)
- peste cu legume la abur
- omleta
- paine (ii place sa-i rup cate o bucatica de paine sa pape singura)
- piure de linte cu morcov (asta a iesit foarte dulce de morcov si de la kapia, dar i-a placut teribil de tare)
- supa cu galusti
- vita cu fasole fideluta
- vita cu amstec mexican (fasole fideluta + morcov + porumb)
- ou + iaurt + branzica
- supa de rosii cu taitei
- ou fiert
Avem in proiect niste ardei umpluti cu carne, dar trebuie sa-i tacom niste carniat de vita si piept de pui.
M ami gandesc si la un fel de plachie.
monis5 spune:
FLORICIK
sa traiesti voioasa alaturi de Zburli si sa va mearga toate din plin!
Dankuta condoleante! si bafta la hormoneala
Ramonika multumim de cafea. SI pentru mine prima varianta ar fi bunica, asta daca ai mei ar sta aici si soacra-mea in Bucovina . Cum e pe dos, prima varianta ajunge la coada. Poate daca as combina-o pe soacra-mea cu o bona si ambele sa stea dupa fundul lui Santi . Oioioi ce complicat e...
Dozz merci ca te-ai bagat in seama . Mai, de ala am si eu si a fost f bun cat am facut 2-3 linguri de mancare pt Iulian, dar vreau unul de ala mare ca sa fac o cantitate mai mare dintr-un foc (lapte de migdale, blaturi din seminte etc, ca de acum sper sa scap de mancarea pasata incet-incet, desi nu ma grabesc) si fara sa blenduiesc pana ma dor mainile. In plus am citit ca blenduitul asta dezlantuit, fara oprire, nu e chiar ce le trebuie alimentelor crude, ca distruge si asta nu-stiu-ce . In fine, vreau unul care sa-si faca singur treaba in timpul minim (in plus, piciorului astuia pe care il am nu-i mai taie lama, asa ca e pe drumul spre gunoi, desi mai are inca 1 an de garantie...).
Lyly sa te lupti cat poti pentru timpul tau liber cu aia de la munca, da?? pup tare si mai ales pe Alex pe care nu l-am vazut de mult timp...
Ancutza si la ai mei acasa viscolea ieri!!!! dar banuiesc ca iesiti chiar si asa pe afara... Oricum, cica si vara va fi capricioasa... . Aia cu aia 7 lei numai afacere nu se cheama. Daca se mai intampla vreodata, tb neaparat folosit transferul bancar, ca la ala nu exista asa taxa.
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
Ancutza_Bro spune:
Floricik
Gabitza noi nu am renuntat inca la bara de protectie pt ca Sabina e cam kamikaze , cand nu mai are chef se arunca la propriu de pe tricicleta, asta am experimentat in casa cand mai are chef sa calareasca tricicleta...la noi bara se poate da jos, dar cred ca fii'mea nu este constienta inca de faptul ca nu e "safe" sa se arunce din mers
cam nasol cu permisul suspendat, sper sa ia tati de gemanasi examenul si sa nu va stricati planurile pt vacanta
Ramonik nu stiu daca sa fiu bucuroasa sau nu ca fii'mea nu ma accepta ca partener de joaca, de multe ori am stat si m-am gandit daca nu cumva nu e tocmai ok ca ea vrea sa faca totul singura in ceea ce priveste jucariile gen lego sau turnul cu cercuri sau tablita de scris, etc...daca incerc sa ii arat sau sa pun si eu mana se enerveaza si le arunca ...o tin sub observatie
hai, v-am pupat !
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Ancutza si la ai mei acasa viscolea ieri!!!! dar banuiesc ca iesiti chiar si asa pe afara... Oricum, cica si vara va fi capricioasa... . Aia cu aia 7 lei numai afacere nu se cheama. Daca se mai intampla vreodata, tb neaparat folosit transferul bancar, ca la ala nu exista asa taxa. Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009) |
de iesit, mai iesim, dar nu cat as vrea, mai ales ca a fost cam mucoasa zilele astea si acum sunt si eu fornaita
referitor la banci, daca iti fac transfer de pe BRD Net imi ia comision 3,17 ron, dar nu stiu daca nu cumva iti mai ia si tie ceva (parca asa stiam, dar nu sunt sigura) si atunci tot acolo ajung...oricum, eu sunt super multumita ca nu a trebui sa fac un drum pana la Bucuresti pt un produs de la Ikea
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ancutza_Bro
de iesit, mai iesim, dar nu cat as vrea, mai ales ca a fost cam mucoasa zilele astea si acum sunt si eu fornaita referitor la banci, daca iti fac transfer de pe BRD Net imi ia comision 3,17 ron, dar nu stiu daca nu cumva iti mai ia si tie ceva (parca asa stiam, dar nu sunt sigura) si atunci tot acolo ajung...oricum, eu sunt super multumita ca nu a trebui sa fac un drum pana la Bucuresti pt un produs de la Ikea Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
mmm, am primit in aceeasi zi cu banii de la tine si unii de la Raluci si la aia nu mi-au luat comision... in fine.
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)