Comanda online la Editura Paralela 45? Ma ajutati?
Nu ma descurc. Ma ajutati, va rog?
Am gasit cartile pe care le vreau, am apasat la prima carte optiunea "Adauga in cos" dar n-am idee cum pot adauga si altele ca sa fac o singura comanda.
M-am gandit apoi sa incerc cu 3 comenzi separate... imi cere de fiecare data cand apas "comanda" datele de identificare (nume, adresa, tel. etc.) si in final (dupa ce trimit solicitarea imi spune ca... nu am nimic in cos.
M-am gandit ca poate se actualizeaza cosul, dar cat sa le ia, ca nu se misca nimic pe acolo?
Nici pe e-mail n-am primit nimc.
Aici este siteul editurii:
http://www.edituraparalela45.ro/
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)
Raspunsuri
CorinaDani spune:
buna,
nu am incercat sa simulez o comanda, insa iata ce informatii sunt pe site-ul lor, la rubrica "cum cumpar".
1. Alegerea produselor dorite:
Consultati LISTA DE DOMENII sau cea a COLECTIILOR. Daca stiti exact ce produs cautati, folositi optiunea de Cautare din partea de sus a paginii.
Nu uitati de sectiunea OFERTE, PROMOTII. Aici puteti gasi carti interesante la preturi promotionale!
Odata ce ati gasit produsul dorit apasati butonul ADAUGA IN COS.
2. Vizualizarea Cosului de cumparaturi si Comandarea produselor:
Apasand butonul VEZI COSUL puteti revedea lista produselor selectate, puteti actualiza cantitatea dorita sau puteti elimina produse. Tot aici veti gasi afisata valoarea finala a cumparaturilor dumneavoastra, precum si valoarea reducerii.
Va puteti reintoarce in orice moment in magazin pentru a continua cumparaturile, cosul de cumparaturi actualizandu-se automat.
Dupa ce ati ales produsele apasati butonul COMANDA. Veti primi un numar de inregistrare a comenzii, o factura pe care o puteti imprima si o notificare pe e-mail.
In plus, daca aveti cont de membru in clubul Editurii Paralela 45, veti primi inca o reducere de 10% a valorii comenzii. Atentie! Trebuie sa fiti logat cu contul dumneavoastra in momentul lansarii comenzii.
iv. Produsele aflate in OFERTE, PROMOTII nu beneficiaza de discount suplimentar.
Pentru eventuale probleme va stam la dispozitie la adresa de e-mail comenzi@edituraparalela45.ro si la numerele de telefon:
Romtelecom: 0248-214533, 0248-631492, 0248-631439;
Orange: 0753-040444;
Vodafone: 0721-247918.
intrebare : ti-ai facut cont de utilizator pe acest site ? daca da, ti l-ai activat ?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
ML spune:
Corina, multumesc.
Am citit si eu despre pasii pt. comanda iar cont am incercat as fac si nu am reusit.
Dar m-a ajutat o fata priceputa de pe DC , mi-a facut ea cont si le-am comandat.
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)