Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}
Raspunsuri - Pagina 9
busymummy spune:
Lady pe mine pana pe 27 ma poti baga la semi-abandon
... ca intre job si ziua lui Andi si proiectare mobilier pentru Andi si nebunelile lui Dutzu...
Una scurta... Dutzu e maaaare santsjist
. Are o noua schema... cand il cert ca face o prostie, vine si se baga cu capul in jos intre picioarele mele, ma strange si zice "maaaaamaaaa" 
... de uit si de ce l-am certat![]()
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
AM PRODUSE LA BAZAR !
A_driana spune:
buna ziua toata ziua,
lady eu nu accept acuzatiile
...eu sunt mai toata ziua pe aici, dar daca nu-i nimeni ce sa zic...iar noutati despre noi nu am
...eu nu abandonez familia virtuala nici daca vreti...microbu ii infipt bine...
succes si felicitari mamei tale pt facultate
alexa succes si tie la examene...esti de admirat, si 2 copii si facultate
...bravo tie...
magda spor la facut bagaje...si bine zice lady...
mummy pupam micul santajist...si David ne face faza asta, cateodata nici nu ne lasa sa ne deplasam...dar o face doar asa ca-i place, inca nu ne-a santajat cu asta...
la noi ii f cald, cred ca in 2-3 zile vine direct canicula
...si atunci ne vom sufoca de caldura...mai ales David...pe el saracu curge siroaie de transpiratie vara...
Adriana, mamica pufarinului David
allexa06 spune:
Adriana - multumesc
.Sa stii ca imi este f greu...dar daca nu am facut-o cand trebuia...

http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
CANICULA
la noi ploua de doua saptamani...si e urat..cel putin ieri a rupt cu ploaia.a dat si gheatza.azi e innourat..
.si astia la meteo tot spun ca
pana sambata
eu am pus la spalat 4 masini de rufe azi
.am facut un peste cu legume la cuptor..si niste salata de vinete care e in desfasurare...
ca ma chinui s-o adorm pe fii-mea care sade in pat cu doua castronase de la Nestle si o lingura,exersand mancatul virtual
.deobicei..smechera..la amiaza vrea sa adoarma cu muzica la laptop..altfel face scandal.
e mare melomana..muzica la greu..insa pe deoparte ma bucur..ca, ascultand Cleopatra Stratan..a invatat sa zica "shi" si "tei"(adica trei)
.eu tot ii repet cuvinte..dar nu vrea si pace.nu zice nika..rade la mine pe sub mustati..cred ca si zice.."ai vrea tu"
uf.ar fi multe de zis..oricum..aaa...da!urca scarile si le coboara tinandu-se de mana mea si ajutandu-se de tevile de la balustrada!
gataaaaaa..acu' a adormit(15.17).pana la 17 cel putin ar trebui sa doarma,dar nu intotdeauna
.daca ati vedea-o:cu un castron la fund,cu unul la cap si cu lingura in mana.daca nu m-as fi urcat cu ea in pat,nici acum nu adormea
sper ca,(edit:m-a izbit cacofonia intre ochi)camelia noastra e ok si ca problema e doar faptul ca nu are internet acasa.
va pup si in functie de timp,mai intru.ma duc sa termin salata,sa spal pe jos..si poate, pana se scoala xena mea mititica, am timp si de un dush,ca am primit solie de la sconcsi ca ma pun la conducere![]()
cu bine dragelor!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
lady spor la treaba...
nu-i chiar de canicula, dar daca asa o tine, vine in curand...dar ii asa cald numa de ieri
...eu mai mult as vrea ploita, ca no daca am pus gradina, fara ploaie va iesi ciuciu 
mda, si eu trebe sa-l laud pe David (si pe Becca) ca urca si coboara scarile de la et.3 de vreo 2 ori pe zi singur, adica tinandu-se cu o mana de mana mea (singur singurel urca doar cateva scari, apoi se pune sa le coboare)...si asta de vreo 1 luna...dar asa de frumos coboara/urca ca-mi vine sa-l mananc...
My_Lady0091 spune:
Ady..fa-ti cont de facebook..si iti promit eu ca nu ai sa regreti,pe bune!vreau sa vad si eu poze cu David!!plsssssssss?
iti poti face setari si nu iti vede nimeni pozele,nici nu are acces la ele,decat cei din lista ta!

gata,acum chiar fug!

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
lady de dragul tau uite mi-am facut cont de FB...cred ca ti-am cerut ,prietenia'....pana dibuiesc eu exact cum se mananca mai dureaza....nici o poza recenta calumea n-am avut sa pun 
My_Lady0091 spune:
asa dom'le...imi vine sa te tzuc,zau asa![]()
feteeeeeeeee....
are Ady cont de FB![]()
Io m-am dushat...acu' miros ca si Cocolino![]()