Fulgusorii de nov.dec2009 in luna florilor{9}

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

deci nu pot sa cred am scris un ditamai mesajul si a disparut...mi-a aparut doar un "sa" ????????????

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

camy si eu m-am mirat ce inseamna ,sa'
mummy eu incerc sa-i mai dau bucati dar nu intotdeauna imi iese...

daca ii dau bucatele care nu ,aluneca', gen paste, piept de pui, etc....inghite sosul si alea raman pe cerul gurii si isi face greata apoi, daca nu chiar se ineaca sau vomita....in cazul asta ce-i de facut?cum sa-l invat sa mestece, pe gingii?

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Adriana, eu i-am aratat (nu radeti de mine)... am mestecat impreuna cu el... si i-am spus mereu cand i-am dat sa muste ceva "mesteca" Pana a inteles mesajul... acum daca ii mai fac asa, rade in hohote pana ii pica din gura

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Adriana,nu stiu cum face Dragos,ca el nu are nicio masea,dar mananca bucatelele de carne,legume,etc exact ca Eva,care are 4 masele.Pur si simplu le-am dat de la inceput bucatele,nu a refuzat.LCiorba lor este comuna cu a noastra, asa ca legumele sunt taiate cubulete din cutit. Carnea pt ei o fac bucatele separat pe tocator si o pun in castronasul cu ciorba......restul meselor...pasat cu furculita. Dar,bineinteles,avem exceptie - fructele. Eva le mananca doar blenduite sau banana intreaga la ea in mana,alt fruct nu vrea (in forma bruta). Dragos papa banana ca Eva,fructe blenduite,dar el accepta kiwi cu lingurita ,musca din capsuna dar de la mine din mana...daca ii pun bucatele de para,kiwi,capsuna pe farfurie sa-si ia singur sa pape nu vrea.

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui busymummy
acum daca ii mai fac asa, rade in hohote pana ii pica din gura

haios piciul

o sa mai incerc, oricum nu ne fugareste nimeni inca...
numai ca el nu face ce ii spun eu, adica sa imite...le-a facut pe toate doar atunci cand a putut/vrut el
mai vad copilasi prin parc si mamicile lor ii puneau sa repete cuvinte, si copilasii repetau dupa ele....David asa ceva n-a facut niciodata...

Mergi la inceput

gabitza ai tai sunt gemeni si sunt asa diferiti...
de rontait rontaie si el aproape orice, dar de mancat asa o masa nu prea merge...doar fructele i le blenduiesc (ca el si acuma dimi la 10 papa o masa de fructe), in rest pasat cu furculita....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

gabitza ai tai sunt gemeni si sunt asa diferiti...

.... cred ca as putea scrie un capitol cu lucruri care ii diferentiaza ... sunt atat de putine cele pe care le au in comun... si de cele mai multe ori apar ca urmare a tendintei de a se imita pe moment

mami de gemenasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Buna!
Revin cu vesti de la Magda, Rares este bine, maine ii dau drumul din spital, vor mai sta 2 zile la pensiune, ca sa fie aproape pentru orice eventualitate iar duminica vin acasa!
Peste 3 luni se vor mai duce la control tot acolo.
Conditiile de acolo sunt mai mult decat bune, exact cum au zis si cei care au mai fost.

Multumim tuturor pentru gandurile bune!

Suntem fericiti ca s-a revolvat asa, ca nu a mai fost nevoie de operatie si ca vor veni asa repede acasa!

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

vai ce ma bucur...Rares ii un luptator adevarat
te pui scump, mami un buchet mare de

multumim allexxia pt vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Magda vai ce ma bucur! Bravo! Felicitari! Multa sanatate in continuare si sa mearga totul struna!!! Multi pupici si un car cu

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput