Dovlecei de sept-oct2009**13**

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Buna dimineata fetelor

Vreme naspa tare in Bucuresti..ploaie...urat. Sper ca maine de 1 iunie sa fie mai frumos ca sa putem sa iesim in parc sa sarbatorim (or fi ceva festivitati ma gandesc..)
In rest zi de gatit...caci ieri am facut ciorba pt. fetita (a inceput sa manance ciorba dar groasa...consistenta..)si a terminat-o sotul. Cica a fost mai buna decat a lui:))

Rochita de zambila...habar n-am...ma gandesc la o rochita mov cu volane de sus pana jos...poate gasesti veca de genul..

Monikus...ce faci...cum mai esti?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna fetelor,

pe noi ne-a prins ploaia afara si fii-miu a conchis sec: poua!

laura, eu ma gandesc sa o faci exact ca o zambila: cu volanele in sus pe bluza, ca un guler a la marie antoinette (dar nu asa de decoltat si de amplu) si o fusta verde.

maine nu veniti nici una la Cocor la petrecerea organizata de DC?! eu ma duc cu feciorul si sotul din dotare. m-am inscris inca din prima zi in care au anuntat-o vedeti ca e un topic deschis pe undeva pentru ca trebuie printata o invitatie!

Mergi la inceput

v-am spus ca lui Carol i-a mai iesit un dinte!? lui CArol i-a mai iesit un dinte are un total de SAPTE!

Mergi la inceput

Ioana, felicitari pt. cel de-al saptelea dinte! La cati mai multi si mai repede!
Nu stiu ce facem maine caci nu stie inca sotul daca pleca sau nu in delegatie...Vedem pe parcurs:)

Pupici

Mergi la inceput

na, ca iar vine furtuna

fetelor, voi ce le luati prichindeilor de ziua zopilului? sau, mai bine zis, ce le-ati luat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
daciana, o veste minunata!!Pupam pe Darius!
danuta, si lui L ii place mult ...borsul Dar mult, eu ii zic ca e un borsar
ioanna, as veni la intalnire...dar am ceva de facut Felicitari CAROL PENTRU CIFRA MAGICA 7 La mai mare
Noi avem 16 bucati.
De ziua copilului nu i-am luat nimic inca...dar mai este timp si maine Mi-a placut pe net un joc creativ cu cuisoare, de genul celor vazute in foto la roxxy80.

Si la noi e urat, ma mai inveseleste doar ideea ca maine mananc cozonac facut in casa (nu de mine ).

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

BUna!

Nici eu nu am luat cadouri...sincer nici nu stiu ce sa iau. Ramona vrea papusi desi are o gramada, iar Mihaita este mort dupa mingii si masini.

Mai vad maine, sau joi cu intarziere cand ma duc sa vad ce pot sa-i gasesc pentru rochita de serbare.Am o rochita roz (dupa care ea este inebunita) si ma gandeam la un bolero verde sau la flori de zambila aplicate pe rochita sa vad ce gasesc.

In rest si noi am iesit putin azi afara si cam atat.

Kemsy o felie vreau si eu

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Ioana felicitari pentru dintele nr 7! Noi asteptam ultimele masele!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

gata...am cumparat si jucarie. un cub din lemn cu mai multe fatete pentrudiferite activitati

va doresc somn usor

Mergi la inceput

Buna fetelor

LA MULTI ANI TUTUROR DOVLECEILOR, SA FIE SANATOSI SI VESELI TOATA VIATA!!!

Ioana, bravo ca ai cumparat cadou la Carol. Eu inca n-am ajuns dar o rezolvam noi. Oricum, de dimineata la trezire i-am dat un pupic din toata inima si i-am spus La multi Ani cu toata dragostea mea de mamica:)

Monikus, cum esti..? Nu stiu ce probleme ai dar sper din tot sufletul ca 1 iunie sa va gaseasca bine si sa sarbatoriti cu drag ziua copilului, implicit ziua lui Rares! Numai ganduri bune din partea noastra!

Mergi la inceput