cursuri de actorie,de cunoastere,etc

cursuri de actorie,de cunoastere,etc | Autor: gogosel

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am un baietel de aproape 4 ani si merge la gradi din februarie.Este putin mai timid,retras.asta la gradi,ca acasa...
vreau sa fie indraznet,nu tupeist,cu initiativa,atitudine,sa fie cu o personalitate puternica,samd si am decis,ca tot vine vara si nu mai platim gradi,sa il inscriem la un curs de actorie.Am auzit de unul tinut la radioul pt copii si parinti ItsyBitsy.
Credeti ca il va ajuta?
Daca ati dus copiii si la alte cursuri si au avut efectul dorit,va rog,postati. Si poate si niste preturi,frecventa, durata
Multumesc!
O zi frumoasa!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Eu am dus copilul la FTK (Fastrackids)din aceleasi motive. Acum avem aproape doi ani de cand merge. Nu stiu cat se datoreaza cursurilor, cat faptului ca a crescut, dar are mai multa initiativa. Cunoaste deja foarte multe lucruri, intelege si foloseste corect notiuni mult peste varsta lui (zic eu). Si culmea, ii si place sa mearga .
Singura problema - e cam scump. Eu dau 3 mil/luna, 1 lectie/sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

Buna
Poti sa il testezi daca are aptitudini pentru arta. Este foarte simplu numai ca trebuie sa gasesti locul si persoana potrivite sa faca acest lucru.
O persoana avizata si cu experienta in domeniu ar putea sa te ajute sa il indrumi spre domeniul cel mai potrivit pentru el.
Exista mai multe variante dar eu iti recomand sa mergi la o scoala privata de muzica.
Este una chiar in zona piata unirii (Horoscop), nou deschisa, se numeste BREVIS MUSICART, si au cursuri de muzica (instrumente, canto, cor si nu numai) actorie si arte plastice.
Au si un site, poti intra pe google sa il cauti, si acolo ai toate detaliile.
Mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_b spune:

Buna,

Eu il duc pe baiatul meu de 8 ani la un curs de actorie si asta nu pentru a deveni actor, ci pentru a invata si altceva, de a cunoaste copii noi, etc. Imi place ce-mi povesteste despre activitatea de la teatru, dar nu pot spune ca am vazut o schimbare remarcanta la el. Baiatul meu nu este insa un timid, ci din contra are multa energie si este sociabil. Eu incercam sa-i mai "cizelez" avantul.
A inceput cursurile odata cu scoala si pana acum au facut prin diverse jocuri exercitii de atentie, memorare, miscare, pronuntie. Incep sa inventeze povesti: unul spune o propozitie, celalat o continua si asa creaza singuri o poveste. Imi place ce fac si lui ii place.
Nu stiu daca am voie sa spun numele scolii, este pe Magura Vulturului zona Vatra Luminoasa, costa 100 lei pe luna (4 saptamani, 1 sedinta in fiecare sambata de o ora jumatate). Daca vrei mai multe detalii iti pot oferi.

Mergi la inceput