pediatrii de evitat ploiesti
nu stiu daca exista acest subiect am vazut discutii mai vechi dar experienta mea este una noua... Am o fetita de 1 an si o luna si am inscris-o de zor nevoie la dr de familie Hairia Nicolae, ploiesti. Mare greseala. E o perosna lipsita de profesionalism, nu o intereseaza deloc starea copilului, e plictisita si are o atitudine plina de emfaza, nu comunica deloc cu familia, nu raspunde la tel, nu ne-a dat scheme de diversificare nu nimic plus ca intra in polemica pe subiecte de genul: varsta copilului! adica ramai mut. Un dezinteres si o nesimtire mai mare nu am vazut... Cautam sa ne mutam cat de repede sa plecam unde om putea. Feriti-va. Sincer!
Raspunsuri
Ilinca_M. spune:
Pe aia cu intratul in polemica pe subiecte precum varsta copilului n-o inteleg: adica? Va contrazice cu privire la varsta propriului vostru copil sau cum?!
22ra spune:
cand avea fetita vreo 4 luni am fost la dansa si a intrebat: cat are? am spus si dansa relica: nu, are 5! zic: cum d-na, daca s-a nascut in martie asa si pe dincolo? ea nu . ca nu stim sa calculam. Pana la urma dupa ce s-a uitat in calendar si a numarat pe degete a zis : mda asa e, in fine! Cumva parca stresata ca ...era ca noi adica... doamne sfinte!
LauraNicole spune:
22ra, daca dai search aici pe forum gasesti povesti de groaza despre Hairia, unele scrise chiar de mine. E renumita cat e de ciubucara si de lipsita de profesionalism. Luati-va copilul de la ea URGENT.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
CorinaDani spune:
22ra, incearca sa vezi daca d-na dr. pupazescu mai primeste pacienti pe listele dansei. are cabinetul pe str. gh.doja, la parterul unui bloc, vis-a-vis de viitorul palat de justitie
datele de contact sunt :
Pupazescu Gabriela Lucia
Ploiesti (Prahova)
Adresa: str. Gh. Doja, bl. 34A1, ap. 1
Telefoane: 541732
are program luni, miercuri, vineri dimineata, marti si joi dupa amiaza. cand vei suna incearca sa vorbesti cu d-na cristina, e asistenta d-nei dr., chiar daca ti se pare ca vorbeste mai dur sau repezit la telefon, e o d-na de toata isprava, cu ea rezolvi multe (programari, eliberari avize, etc.)
daca d-na pupazescu nu mai poate primi pacienti noi, pe tura cealalta, la acelasi cabinet, lucreaza d-na dr cristescu, este fiica vestitei d-ne dr. mertl.
daca nici asa nu reusesti, d-na pupazescu acorda consultatii la clinica particulara Alt Clini de pe Str. 8 Martie, nr 11, Ploiesti
Telefon: 0244 59 5565, 0344 10 44 10, Mobil: 0728 501 520, E-mail: cmaltclinic@yahoo.com
insa trebuie sa te avertizez ca o consultatie costa 80 ron...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
22ra spune:
Am o super veste: azi am alergat si am reusit sa ne inscriem la Dr Pupazescu, asta pana sa citesc mesajul de pe forum. Va multumesc mult oricum pt indrumare e o confirmare a faptului ca de data asta e o alegere buna. Sunt foarte fericita! D-na Pupazescu mi-a lasat o impresie buna si pare draguta tare. Parca mi s-a luat o piatra de pe inima.
Va multumesc de sfaturi. O zi minunata sa aveti.
CorinaDani spune:
o sa fii foarte multumita de dansa, o sa vezi.
e genul de medic care nu se arunca sa prescrie antibiotic la orice muc, e la curent cu noutatile din domeniu, se documenteaza pe internet, participa la simpozioane si congrese, si - lucrul care imi place cel mai mult la ea - e blanda, placuta, are rabdare si consulta copilasul foarte constiincios. in general merge pe produse naturale si de stimulare a imunitatii, prefera sa previna decat sa trateze.
o sa fie mai greu cu programarile si cu asteptarea la cabinet. dar cu o mica atentie la d-na cristina, vei deveni vizibila in sala de asteptare in momentul in care te va zari.
desi d-na pupazescu este genul de medic care NU cere o "mica atentie", ii poti face mici cadouri, le accepta mai greu, dar le accepta.
si foarte important : roag-o sa-ti dea numarul de mobil, pentru ca daca e ceva urgent, vine si acasa sa consulte copilul in afara orelor de program si de teren, cu conditia s-o aduci/duci inapoi acasa.
desi teoretic se fac programari la anumite ore, se intra in ordinea sosirii pacientilor, trebuie sa intrebi cine este ultima persoana sosita. au prioritate copilasii mici, cazurile urgente, cei care vin la vaccin, gravidutele.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)