Mamici si Gravidute Italia -102-

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Ciao,fetele!

Ambra e bine de miercuri,nu mai are nimic,nu-mi vine sa cred.Asa ca mai sta acasa,deocamdata.Sunt multe cazuri de bronsitra la gradi',si mi-a zis pediatra sa nici nu ma gandesc sa o duc,pana nu se mai linisteste situatia.

petro-ai maaaare noroc ca nu sunt gravida,ca altfel trebuia sa-mi trimiti branzoici prin posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata fetele..va las !!!Desteptarea la noi s-a dat la 7,matinale ca intotdeauna!

Kemsy frumoase pozele!!!Interesanta painea ta!!!.Loris e un dragalas,a crescut mult!

Giulia e si ea in continuare mucioasa si mai nou are o tuse mai zgomotoasa.Pana acum i-am dat sirop de brad dar cred ca e cazul sa trec pe altceva.Am inteles ca GrinTuss e bun tare????Noi am folosit mereu Drosetus(homeopat) dar parca e nevoie de altceva la cumsuna tusea.

am asa nu somn de nu vad tastele!

Georgiana

mami de Giulia (12.03.2009) si Sebastian-Andrei (14.03.2011)
Giulia si Sebastian!

Povestea nasterii Giuliei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

andreea - eu is pofticioasa si negravida, deci mi-e mi-ar fi fost pofta de branzoaicele alea .

kemsy - iti dau tema pt. acasa, sa le faci si tu, ca acu' ai masina de paine ... deci, cum merge treaba? O pui de un panificiu/pasticcerie? Aici.

stefi - deci? asta a fost tot, toata interventia ta pe la noi? Sau citesti si tu din urma precum bionda?

Sanatate la puiutii bolnaviori (Giulia si Ambra, pe trecute) .

georgy - o dai la gradi din toamna? N-are nici o legatura cu nimic, mi-a venit asa ... adica mi-am adus aminte fata ei rotunda si buclucasa si mi-am imaginat ca ar fi o peperina la gradi .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Neata, noi acum am venit de la vaccin, greu e sa-l stapanesc pe Ale. Cat am asteptat nu a vrut sa stea in carut, apoi a vazut ca e o usa de-aia de se deschide automat si numai acolo vroia, ca sa iasa afara...eram toata transpirata de cat am alergat dupa el..

Am vb cu Nafi, a ajuns in Italia, insa nu a reusit sa intre. Ricky e dat peste cap cu programul, inca se reacomodeaza. Va saluta, insa nu stie cand reuseste sa intre.

Aici e cam innorat...

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salut!

Petro, ce-mi faci? M-ai omorat cu poalele-n brau.. Mama stie sa faca, dar nu a mai facut de cand eram copil..as fi pus-o la treaba dar n-am branza in casa..Maine asta fac la prima ora si e numai vina ta!

Am memoria scurta si nu-mi aduc aminte daca v-am povestit de vaccin sau doar am avut intentia.. am trecut cu bine, fara febra sau alte neplaceri..decat iritabilitate in ziua cu pricina si un plans cu suspine care a durat 3 ore...

Am fost azi la consulat si am ridicat certif de nastere si i-am facut titlu de calatorie. Prima data ne-a spus musai sa vina si copilu, acum ca daca aveam poze nu mai era nevoie sa venim cu el Mi-a fost teama de drum, dar a fost super! Mai mult a dormit, si cand a stat treaz a fost f interesat de ce se intampla. A fost un scump. La consulat o ingramadeala, o imbulzeala...am realizat ca romanii sunt foooarte fumatori. Femei care alaptau, care isi tineau copiii in brate fumau la greu. Eu mi-am schimbat locul de jdemii de ori ca mereu pufaia cate unu in caruciorul meu.. Nu judec pe nimeni...mai ales ca-s fosta fumatoare (si intentionez sa ma reapuc), dar urat..

Sambata plecam in tara! Iupiiiiii!!! N-am mai fost din septembrie.. O sa pap numai pastrama de oaie, branza de sibiu, carnati de plescoi si salate de primavara cu muuuuuult marar!! Totul sa fie cu marar!

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!!
georgyiuly, ms pentru aprecieri
LAlexandra, stai sa vezi de acum ce "te plimba" Alessa!!!
abramburika, niente da fare. Ca un bun detectiv am aflat deja de unde ai luat reteta , si acum sunt la cuptor. Dar declar in fata tuturor ca am 2 maini stangi.
laura_luiza, ce draguta esti cu pofta de marar Stii ca este si aici? Se numeste aneto. Nici mie nu-mi place sa pufaie nimeni pe langa L, ma enerveaza la culme mamicile*taticii care vin in parculet, se posteaza pe banci si pufaie ca turcii.

Am o durere de cap...mai mult m-am enervat azi cu masina asta de paine. Sa vedem la gust si probabil imi voi da demisia

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

vreauuu si eu poale in brau!!!!Abramburicooo ne pui la treaba cu retele tale.Am salvat pagina si maine prestez!!!Ce fel de branza ati folosit voi????

Abramburica...am inscris-o pe Giulia la gradinita(la maici),abia astept sa vina septembrie,sa-si mai bata si altii capul cu ea.E peperina rauu de tot!!!

Alexandra ..pupicei lui Ale vaccinatul!!!Intr-adevar ..sa te tii de acum,.ca tot ai sa alergi!!!

Laura...drum bun si sa mananci toate bunatatile alea de care spui!!!Cu consulatul ...cunosc povestea,la Giulia in sala de alaptat era toata satra de fuste colorate de nu puteai sa-ti alaptezi copilul in liniste.

Va pup!!!!ne auzim dimineata,sigur sunt matinala!

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

georgyiuly, eu am pus mozzarela, insa a iesit cam moale compozitia. La gust sunt bune chiar , insa am cam dat gres la impachetare, a mai iesit branza

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput

Laura...certificatul de nastere dupa cat timp a iesit???

Georgiana

Giulia si Sebastian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

georgy - eu am pus branza de oi de-acasa, sarata. Iar data viitoare cand mai fac iau branza de burduf de la mag. romanesc. Nu mai am branza de-acasa.

kemsy - lasa ca te instruiesc eu azi cu placintele si painea...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput