Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Bella eu nu vad nimic anormal in ce ai spus. Nici eu nu vreau sa-l tin pe cel mic la noi in camera dar asta nu inseamna ca nu vom reactiona daca bebe plange. Copilul trebuie sa se invete sa aiba propria camera inca de mic. Si intr-adevar trebuie sa avem mare grija la educatia lor. Acum daca ele nu au inteles mesajul si au inceput sa interpreteze fiecare cuvant.... lasa-le in pace, sa zica ce or vrea.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Referitor la asta, cunosc un cuplu care deja au o mare problema din cauza asta, copilul in varsta de 5 ani nu doarme decat cu mama in pat, iar ei ajunsesera la un pas de despartire, deci...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Dragele, voua vi s-a mai intamplat sa treceti prin stari de irascibilitate maxima?
Eu de regula ma calmez foarte repede insa acum sunt asa de dimineata.
M-as certa cu cineva doar ca toti ma ocolesc
Simt asa o presiune, nu stiu daca va pot descrie.

Zilele astea am fost asa optimista si vesela si acum o iau pe aratura. Si nu e suparare, efectiv imi doresc sa fiu rautacioasa cu cineva.

E posibil sa fie ceva hormonal?

Or fi hormonii de sarcina de vina, in ce zi esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

lore....pai prima luna...doua o sa dorm eu cu el in camera sau o sa iau un cosulet pe care o sa il pun langa pat...inca nu ne-am hotarat. eu ma gandesc si la sotul meu ca totusi o sa trb sa aiba parte de odihna mai ales ca el are un somn de iepurila. se trezeste din orice.

o sa vedem mai exact atunci cand o sa apara bebeloiul ce si cum...dar sincer momentan optez pt dormitul cu el in cam la inceput doarc a sa nu il deranjam pe tati cu lumina etc.

fetelro si eu am auzit cazuri inc are parintii au fost in pragul divortului din cauza copilului. adio viata sexula, adio tot. ma rog mama era si genu de mama disperata care daca sughita copilu era in stare sa se duca cu el la urgenta.
eu am noroc ca nu sunt o fire panicoasa si cred ca o sa am prezenta de spirit
oricum la inceput macar 1 sapt o sa stea mama la noi, cat despre baita schimbat etc o sa vreau sa ne ocupam doar noi 2. cum sa faca altcineva baie prima oara la copilul meu...chiar daca e vb de mama mea. nu nene eu si sotu

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11

samburelul meu

Mergi la inceput

a si inca un lucru cu care mi sa dat peste nas...ca vezi doamne orice mama isi considera copilul perfect...din contra eu sunt destul de obiectiva din fire si sigur ii voi vedea greselile sau defectele...dar repet asta nu o sa faca sa il iubesc mai putin.
offf greu mai fetelor cu neuronii astia de gravida....a si daca tot va vb atata inca o faza eu am zis de ieri gata cu discutia ca e inutila, mi-am cerut scuze ca am deschis-o(deci tot eu am cedat) si inca si acum se mai scrie despre ea.
plictisitor.

samburelul meu

Mergi la inceput

lore ai facut testul

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui magddalena

buna si de la mine felicitari NELIA bravo mamico ce ma bucur pt tine mi-ai inseninat ziua
lorena te asteptam si pe tine la fel sa auzim
ma bucur enorm pt voi ce emotii am !!!
miha eu sunt in a 4 a zi de cm e pe sfarsite la tine?
mie mi-a venit sotul acasa si sunt happy nici urma de butoi
va pup
aa cineva a zis ca are o durere de ovar puternica asa am avut si eu ca niciodata m-a durut ovarul si credeam ca am ovulat dar nimic doctorul a zis ca nu am ovulat deci ce sa mai cred?

Buna fetele. Am ajuns si eu acasa inghetata de frig, Doamne parca vine toamna sau iarna asa imi e de frig.
Esti inaintea mea mie mi-au venit uratii marti seara, deci te testezi inaintea mea si ma iei si pe mine de manuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Hai lore ai ajuns acasa ai facut testul? Ceva vesti?
Vreau o poza de la tine cu un test frumos pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Totally off topic...Bella am stat 5 minute inainte sa scriu, de obicei nu ma bag in discutii. Dar nu mi se pare corect sa te plang aici de discutia de la odisee...pentru ca exprimi numai punctul tau de vedere...
Parerea mea este ca nu ai inteles exact ce ti s'a spus. Eu cel putin nu am incercat sa iti spun ca nu e bine sa ai principii, ca e mai bine sa dormi cu bb in camera sau nu. Singurul lucru care cred ca toate incercau sa ti'l spuna e ca nu ai cum sa stabilesti totul dinainte pentru ca asta e magia maternitatii, iti dezvaluieste o parte a personalitatii pe care nu ai cum sa stii ca e acolo pana nu esti in fata minunii tale.
Imi cer scuze la fete Si sper ca nu te'ai suparat

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Totally off topic...Bella am stat 5 minute inainte sa scriu, de obicei nu ma bag in discutii. Dar nu mi se pare corect sa te plang aici de discutia de la odisee...pentru ca exprimi numai punctul tau de vedere...
Parerea mea este ca nu ai inteles exact ce ti s'a spus. Eu cel putin nu am incercat sa iti spun ca nu e bine sa ai principii, ca e mai bine sa dormi cu bb in camera sau nu. Singurul lucru care cred ca toate incercau sa ti'l spuna e ca nu ai cum sa stabilesti totul dinainte pentru ca asta e magia maternitatii, iti dezvaluieste o parte a personalitatii pe care nu ai cum sa stii ca e acolo pana nu esti in fata minunii tale.
Imi cer scuze la fete Si sper ca nu te'ai suparat

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

mada chiar nu vreau sa ma contrazic cu tine ca mi se pare ca esti o tipa ok.... nu pot sa spun ca m-am plans aici fetele ma cunosc si au citit si ele la odisee. eu doar am adus o completare.
si iarta-ma ca iti zic si te roga sa nu te superi da e un forum oameni buni. aici am vb strict cu cateva fete care ma stiu. ok sorry trb sa vb cu ele pe mp sau pe mess daca deranjez atat.
godddd..... deci ori sunt eu nebuna ori aveti ceva cu mine

samburelul meu

Mergi la inceput