Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 6
Matzaila_81 spune:
Bella, nu te ingrijora :-)
Apropo de asta, ati vazut ca in filme, personajele pozitive cand sunt gravide sar, se catara, se bat, sunt lovite,impinse si cate si mai cate alte grozavii si nu au absolut nici o problema?
Pe mine ma enerveaza exagerarile astea. Tin minte ca ma uitam la Alias cum in 9 luni de sarcina micuta inca mergea in misiuni si se catara si da cu piciorul fara sa o jeneze neam burtica.
bellasamoyed spune:
nu ma doare nimic...de ce sa zic doar ca m-am speriat putin. sa cazi ca balega in casa.![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt
+11
samburelul meu
Matzaila_81 spune:
Se mai intampla![]()
Important e sa fi foarte foarte atenta de acum inainte.
Si acum nu te mai gandi la asta. Samburelul mic trebuie sa te simta vesela.
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 bella si eu ma bucur dar imi e teama, sper sa fie acolo si sa fie ok plus ca ma tot gandesc cum sa fac sa ajung la bucuresti la hemato si nu stiu cum si cand o sa-i dau e-mail sa vad cand ma cheama ca nu stiu cand sa merg sa nu fie nici prea devreme nici prea tarziu dar vreau sa fiu si sigura 100% ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
deci ceva ceva ti-a iesit acolo la testutz
sa nu te enevezi sa nu te stresezi te rog
corina_s spune:
lore, ma bucur tare mult pt tine
sa dea DD sa sa te anunte bebe cat mai repede ca e acolo si sa stea in burtica pana la 9 luni
de abia astept sa ne spui oficial: sunt graviduta!!!

8+
Katy82 spune:
Buna fetele!
Kitty poate vine bebe si scapi si de endometrioza si de chinul asteptarii,
tin pumnii.
Magdalena eu trec printr-o per f. stresanta la munca, sper sa nu am CM anovulator
. Pe mine m-a durut rau ovarul drept.
Fetele eu nu am inteles prea bine, ce a patit Lia?
NeliaCris felicitari

Lorena, Ylari tinem pumnii stransi sa fie bebe

Bella
, sper ca e totul ok cu burtica.
Fetele va pup pe toate.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
dianalaura spune:
Neliacris, felicitari pentru bebe!
Lorena...hai ca pun 

sa ne dai oficial vestea cea mare...!
Eu inca nu am apucat sa citesc nimic din ce ati scris ieri si azi, asa ca sper sa am timp acum (sa ma lase Stefan).
diana
7+ si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuza
Poze
Matzaila_81 spune:
Dragele, voua vi s-a mai intamplat sa treceti prin stari de irascibilitate maxima?
Eu de regula ma calmez foarte repede insa acum sunt asa de dimineata.
M-as certa cu cineva doar ca toti ma ocolesc
Simt asa o presiune, nu stiu daca va pot descrie.
Zilele astea am fost asa optimista si vesela si acum o iau pe aratura. Si nu e suparare, efectiv imi doresc sa fiu rautacioasa cu cineva.
E posibil sa fie ceva hormonal?
magddalena spune:
buna si de la mine felicitari NELIA bravo mamico ce ma bucur pt tine mi-ai inseninat ziua 

lorena te asteptam si pe tine la fel sa auzim
ma bucur enorm pt voi ce emotii am !!!
miha eu sunt in a 4 a zi de cm e pe sfarsite la tine?
mie mi-a venit sotul acasa si sunt happy
nici urma de butoi![]()
va pup 
aa cineva a zis ca are o durere de ovar puternica asa am avut si eu ca niciodata m-a durut ovarul si credeam ca am ovulat dar nimic doctorul a zis ca nu am ovulat deci ce sa mai cred?

ajuta-ma sa devin o
sanatos si la termen