Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Neata fetelor!!
YLARI Felicitari!!!!! sarcina usoara si bebe sanatoas!!!!!!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Inainte sa nasca cea mai buna prietena a mea, am stabilit impreuna ca noi doua nu o sa e prostim la pitica, ca noua nu ne plac parintii sau prietenii care fac asa ceva, ca e absolut penibil.
A aparut galusca si dupa doua-trei luni eram amandoua cu ea in parc si prietena mea i-a scos un mucusor destul de mare din nascut si cum aia mica maraia putin am inceput sa ne prostim amandoua si sa-i cantam ca ce mucusor mare pentru un nasuc asa mic. Dupa cateva minute ne-am uitat una la cealalta si am inceput sa radem cu lacrimi.
Un copil te schimba enorm si poti sa incalci toate lucrurile pe care ai spus ca nu o sa le faci sub nici o forma.
In rest asa este.... inveti pe parcurs.
A fi parinte se face cu sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

acus tre sa merg la lucru...mi-e o ciuda de mor...as vrea sa stau toata ziua aici cu voi...dar din pacate nu pot...plus ca diseara cred ca vine si soacra-mea la noi si nu o sa pot sa intru ca sa va citesc pana cand se culca ea...ca dupa aia mai si zice ca ea a venit la mine si eu stau pe net...
mi-e groaza de weekendul asta...sigur o sa iasa scandal...asta e...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

YLARI!!! felicitari!!!
Lore, ce nasol e sa stai in tensiune. Macar de ai avea bani sa iti faci o analiza la sange, sa stii o treaba! Si iata cum iarasi problemele financiare se baga peste tot in viata noastra...

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Ylary felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos la termen!

Lore e tare ciudat cu testele tale...sper sa fi ovulat f tarziu si de asta sa nu se pozitiveze inca...In princiupiu daca n'ar fii nimic nu ar avea de ce sa se vada o umbra, liniuta vaga...Eu iti sin pumnii pentru o veste buna

Pupici de molipsire:

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Cine are userul si parola sa intre si sa puna felicitari pentru Ylari la titlu...ca de prea mult timp a ramas asa gol, simplu...

diana 7+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Pun eu acum

_

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

[quote]citat din mesajul lui Mihaelafalt

Mai fetelor hai va rog eu frumos terminati cu contrazicerile astea dintre voi si incercati sa nu va mai suparati.Cele care sunteti gravidute fiti bucuroase si nu incercati sa stresati bebei pe te miri ce iar celelalte incercati sa nu mai vedeti nimic in jurul vostru si sa va destindeti.Va pupic pe toate si imi pare rau daca v-am suparat, incetati ori aici ori la odisee discutia asta nu isi are rostul, fiecare o sa isi creasca copilul cum crede el de cuviinta.
[/quote

Miha,
eu abia acum am citit ce ai scris si tu
deci imi cer scuze daca am continuat subiectul
eu acum am intrat si scriu pe masura ce citesc

Pe mine nu ma deranjeaza asta dar sa stiti mai fetelor ca eu am ajuns la concluzia ca nervii astia nu sunt buni la nimic, eu incerc sa inlatur orice dar cea mai mare nemultumire a mea e soacra deja de aseara sunt un pachet de nervi.Inca nu m-am certat cu sotul dar sta sa izbucneasca, vrea sa mergem maine la ea la treaba si isi sacrifica o parte din somnul de duminica sa mergem la gratar, eu duminica vroiam sa mergem undeva la munte la o matusa ca ne-a invitat si nu am fost de vreo 2 ani iar cand i-am zis aseara a zis ca daca ploua duminica mergem la ea si nu mai mergem la gratar, deci soacra nu poate iesi din schema nici intr-un caz.
As vrea sa ii propun sa mearga maine pana dupa amiaza la soacra si dupa sa mergem la gratar dar sigur nu o sa accepte.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Lorena imi pare rau ca bebelul tau nu se arata in toata splendoarea lui inca inca putina rabdare
Mihaela referitor la soacra...nici nu stiu ce sa-ti spun ca pe mine me enerveaza si cum suna cuvantul "soacra"

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

miha draga stiu la ce te referi...eu am acceptat-o pe soacra-mea asa cum e...cu ea nu prea mai am treaba...chiar daca aseara mi-a zis ca pe fiu-sau toata lumea il claca in picioare...se referea si la mine...acum mai mari probleme am cu socru...care nici macar nu e tata lui fabi,dar face asa un tam taram...si mai mult pe la spate...cred ca si eu intr-o zi imi iau lumea in cap...sincer..
na ca am intrat so eu la butoi...

Vreau si eu un ...

Mergi la inceput