Aspirante optimiste >20 ani (682)Felicitari Ylari!
Raspunsuri - Pagina 10
mihacor spune:
nu conteaza...am reusit sa va citesc si acum sunt rupta de obosita...declar z33 si sper din tot sufletul sa nu fie iar intarziere...daca e
,mulltumesc la DD si daca nu ...atunci sa vina uratii astia odata...
NELI draga,felicitari...sa iti dea DD un bebe frumos si sanatos si tie multa sanatate ca sa il cresti mare...
Elenusht ma bucur ca i-au iesit bine analizele sotului tau..
Lore si Ylari sa dea DD maine sa veniti cu vesti bune...
bella draga nu te mai stresa atat ca il enervezi pe cel mic:iti spun eu cum sta treaba si fetele de la odisee nu inteleg...exista oameni care daca isi programeaza viata intr-un anumit mod...respecta programul si asa se simt bine...cum esti tu...si sunt oamneni care isi traiesc viata cum simt in momentul respectiv...fiecare dintre noi ne traim viata cum ne face placere...
si mada,nici eu nu sunt de parere ca bella a facut ceva rau scriind si la noi detalii din discutia de la odisee...pana la urma toate fetele sunt aici ca sa povesteasca si sa barfeasca...asa suntem noi femeile...
fetelor de aia suntem aici ca sa discutam...sa ne enervam si sa ne calmam...
va trimit de departe la fiecare cate un 

si sper ca maine inainte de a pleca la munca sa pot intra macar sa va salut...
eu nu ma testez pana nu trec de z40..asa ca din partea mea va doresc sa aveti rabdare...![]()
Vreau si eu un
...
YLARI spune:
Buna dimi fetelorrrrr!!!!!!!!!!
Testul meu are 2 liniuteeeeeeee!!!!!!!!!
E adevarat cam pala cea de test dar este!!!!!!!!!!!!!!!
Cand nu eram, nu eram nenica, iesea doar una, dar acuuuuum esteeeee!!!
Am incercat sa fac o poza dar n-am baterie la aparat ca l-am consumat de ziua Evei 

V-am zis eu, v-am zis ca simt, nu se poate, am experienta dupa doi ani de ne-ramas. Sotul s-a bucurat si el dar bineinteles ca "stai sa mai stam, sa vedem ca nu-ti vine, nu te mai bucura asa" Da' de ce sa nu ma bucur? Ah cam aiurea, vreau sa tin secret momentan, mai ales la munca, sper sa nu-si dea nimeni seama!
Va pup fetelor, haideti, cine da fuga dupa mine??? Eu va iau pe toate 
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Am reusit sa pun si poza, eu 2 linii vad:
http://family.webshots.com/photo/2959512530102783415RxOcpC
Nu mai stiu cum se ascunde link-ul, fug la servici!
lorena_86 spune:
ylari FELICITARI!
ce repede ne parasesti
bebe sanatos si la termen

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
PaulaFrida spune:
Neata fetele![]()
Bella sunt de acord cu tine

Nelia,Ylari FELICITARI!!!
,va doresc sa aveti parte de 9 luni de sarcina magice si apoi sa va tineti puiutzi sanatosi in brate

O zii faina tuturor

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lucianamoga spune:
Buna dimineata!
Asa da mod de a incepe ziua 
Felicitari Ylari , felicitari mamico!
Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
Monique77 spune:
Buna dimineata fetele cucuietele!
deci Lore?
ia sa citesc din urma, sa vedem daca ai mai scris ceva....despree liniuta ![]()
lorena_86 spune:
nu am mai scris nimic moni
aseara m-am culcat pe la 9 si la ora 1 noaptea am mers la baie si am facut un test, negativ
nu stiu ce sa mai inteleg
cred ca totul e in mintea mea
dar atata intarziere
poate am ovulat mai tarziu ca mucusul l-am avut acum doua saptamani
offfff sunt destul de deprimata
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 bela la afirmatia asta te sustin daca nu au parte de educatie calumea o pot lua usor pe aratura mai sunt si cazuri cand desi au fost foarte bine educatii au calcat stramb sau invers desi nu au avut educatie au ajuns oamneni super eu am fost educata de bunica si bunicul doi tarani cu 4 clase si cu campul lor dar sincer ma consider suficient de educata, nu au stiut ei sa ma invete sa fiu cine stie ce dar au fost foarte stricti cu mine si m-au invatat numai de bine si asta a contat enorm, ma consider norocoasa ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
sa stii Lore ca acolo e adevarata educatie
la oamenii simpli care simt viata fara orice alte perdele sau amortizoare
ei iti vor spune tot timpul si fara ocolishuri ce e de facut si...in ritmul vietii lor...nu prea ai timp sa faci fandoseli
astea-s pentru copiii 'de balcon' in general
dar sa nu generalizam
cresterea unui copil este cel mai delicat si complicat job insa...dupa parerea mea
e treaba de finetze si psihologie mai ales
daca nu stii cum sa pui problema la o cotitura oricat de fina...copilul poate face stanga imprejur si proceda cu totul gresit...
mie mi-e tare frica de momentul in care voi 'trece de interviu si voi fi angajata ca mama' - pentru ca aici...nu e pe perioada determinata si cu 3 luni de proba...
Ca_Mila spune:
Buna dimineata fetele 

Ma bucur ca ne dati vesti bune Nelia,Ylari FELICITARI!!! sarcina usoara si bebei sanatosi si frumosi
Asa fetele doua cate doua de manuta la odisee bravo... continuati continuati ...ca venim si noi din urma ![]()
va doresc o zi minunata 
Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
oricum acolo discutia a degenerat de la ideea ca eu am sustinut ca nu sunt de acord sa imi culc copilul cu noi in camera. pt ca 1. avem camera libera si 2. sotul se duce si la treaba ziua nu, are si el dreptul la odihna. plus ca nu sunt adepta sa sar sa imi iau copilu in brate cum a zis miau. e si de aici sa te tii nene...acolo e nasol ca sunt cateva pers care imediat reactionaeaza urat si nu te lasa sa iti spui punctul de vedere. ok oi fii eu la primul copil da asta ma face sa fiu mai fraiera? nu cred ca se naste nimeni invatat. lore referitor la bunici...fix mama mamei ma crescut pt ca mama la 21 de ani cat avea cand am aparut eu era studenta la politehnica si a trecuit sa isi ia si job. si uite ce bine am crescut...fara nici o sechela. si crede-ma ca bunica a fost uneori si dura, asa si imi dade-a una la fund daca faceam o prostie si imi reveneam imediat a si ca sa nu mai zic ca nici eu nici sora mea nu am fost cocolosite deloc...nu nene...eu de la 4 luni am mancat lapte de la vaca ca ala praf nu imi placea si uite ca acum am 176 cm asa ca sunt de acord ca fiecare isi creste copilul exact cum simte da sa nu exageram si sa le consideram pe mamicile mai open mind depasite de situatie. poate din pctul meu de vedere asa le vad si eu pe ele dar nu am zis nimic..... ma rog long story...old story. sa ma vad eu cu bebele in brate sanatosi amandoi si o sa ne invatam unul pe altu ce vrem. un lucru e clar copilu nu o sa mi se urce in cap never hai mai fetelor ca va monopolizez dicutiile si trb sa faca saraca paula prea rpd alt capitol va las niste ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() de molipsireCu ajutorul lui Dumnezeu sunt +11samburelul meu |
Bella oricine e destul de matur incat sa faca un copil stie ca un copil nu se creste dupa un tipar anume
asa cum toti suntem diferiti si n-ai sa gasesti doi oameni identici....asa si puii astia de om cresc si isi dezvolta personalitatea proprie