Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Pai spor la treaba, atunci, si sa trimiti si la mine o bucatica din ce faci bun

Ma duc sa spal si sa culc copilul, apoi abia iau cina Offf, si mi-e asa de somn de cand a inceput ziua

Noapte buna

de steluta norocoasa (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

aaa, am omis partea cu tipic romanesc..ma gandesc la atceva atunci

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Petro nu te mai agita atat mama ca bebe nu are nici o vina.
fiecare are dreptul sa aiba o parere.
am intrat doar sa iti spun multa bafta maine la echo.ne luam de manute ca maine merg si eu la echo..., sper sa venim amandoua cu vesti bune!!!!!!!!!!
in legatura cu discutiile de pe forum..........am zis mai devreme ma abtin...ca m-as enerva si chiar nu vreau sa imi supar puiutul inainte de culcare pentru ca el conteaza cel mai mult .
va pe toate!!!!
noapte buna!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

1 tbs - 1 tablespoon - aprox 15 grame

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Buna!
Sper sa ma adoptati si pe mine. Sunt o viitoare mamica de noiembrie. UM=17.02.2011
DPN=24.11.2011
V-am urmarit cu interes parerile si sfaturile, fiind la prima sarcina care, cu ajutorul lui Dumnezeu, va ajunge la termen. Anul trecut am pierdut o sarcina la 8 sapt, dar acum sunt optimista, am ajuns la 11 sapt.
Loredana 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVERYTHING11 spune:

Bine ai venit Loredana M!!!!
si mult succes!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Pe repede inainte ca-mi pica ochii in gura.
Loredana bine ai venit si sarcina usoara si linistita pana la final

Fetelor care aveti maine consultatii/ echo. sa veniti cu vesti bune.

Brambu
poate o prajitura cu mere sau visini?

Am si eu o propunere, nu trebuie sa ma luati musai in seama, daca facem afirmatii mai putin placute la adresa altor persoane, dr. etc, cel mai bine sa le argumentam ca nimeni sa nu se mai supere.
Gata NB

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matza2 spune:

buna dimineatza si bine v-am gasit!
ma inscriu si eu in asteptare pt adaugare in lista:
UM 2mar; DPN 10dec

nu mai zic nimic, ca am de citit o gramada din urma... in afara de o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikidutza spune:

Ma alatur si eu grupului... daca ma primiti., bineinteles.
Abia maine ma duc la prima echo dar sper sa ma intorc cu vesti bune.
UM 18.03, DPN 23.12.2011.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Buna dimineata,

ce de burtici noi pe aici! Sa aveti sarcini usoare si cu bebei sanatosi la capatul lor!
Am aflat si eu ieri ca s-ar putea sa fiu matusica, sora mea si-a facut un test si se pare ca sfarsitul si inceputul de an va fi plin de bebei la mine in familie (mai am si o verisoara care mi-a si fina care asteapta cu o luna inaintea mea).

Eu ce afirmatii am facut nu au fost cu adresa la Bella. Vroiam sa subliniez cat de tare ma amuz eu si de mine acum. Cand era bebe mic, in parc ma enervau la culme masinutele de plastic care zanganeau de ma durea capul, nu puteam intelege cum suporta mamicile cu copii mari masinile alea. Dar nu-i bai ca mi-a crescut baiatul si am aflat perfect cum e sa le suporti, culmea e ca nici macar nu imi mai par asa galagioase acum. Si altele din astea.

Si consider ca orice s-ar spune fiecare mamica o sa aiba sansa sa afle pe pielea ei cum e intr-o anumita situatie. Sunt sigura ca o sa fie destule chestii care la primul mi se pareau necesare, normale si al doilea copil o sa mi le demonteze.

Asa ca sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput