Piodermita

Piodermita | Autor: MACARIE

Link direct la acest mesaj

buna la toata lumea, fetitei ia aparut ca un cos pe barba chiar sub buza arata mai mult a punct gras in urma cu ceva luni ..cred ca cel putin 6 , pediatra chiar asa a spus sa nu umblam ca este un punct gras si va disparea ....de vreo 3 zile sa marit si a inceput sa o doara ,aseara era deja baban , l-am strans putin cu urletele de rigoare ale fiimi si azi l;a gradi asistenta mi-a zis ca este piodermita,am facut programare la babes pt un examen de colectie +antibiograma daca este cazul .
ma simnt vinovata ca nu am investigat de cand a aparut si am crezut-o pe pediatra .
cele care sau lovit de asa ceva ..ce spuneti ...va trece? vor ramane semne?

edit .ps: de la ce se face chestia asta?

------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

unul singur?si a mea a facut dar era plina de aceste bubite...asta inseamna ca a luat de la cineva si e contagioasa...si nu-i stoarce ca va ramane semn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

stai putin...cuma dica contagioasa? chestia asta se ia??? fetita mea este la gradi , este posibil sa imbolnaveasca si ceilalti copii??
deja l-am stars si oricum l-au stors si la analize ca sa iasa capul pt examen.
deja ma cam ia cu ameteala asistenta de la gradi nu mi-a zis ca ar fi contagioasa...

------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

da se poate transmite ...mai bine citeste despre piodermita

Mergi la inceput