Aspirante optimiste >20 ani (681)
Raspunsuri - Pagina 19
Mihaelafalt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Da moni adevarul e ca ce nu facem noi pentru .Noi avem programat concediul pe 1 septembrie ca asa s-a putut la sotul la servici si drept sa va zic nici nu am calculat daca o sa fiu la ciclu sau la ovulatie, dar eu sper ca pana atunci sa fiu cu in burtica.![]() mai nici al meu n-ar fi facut insa a inteles ca nu ar mai fi avut viata buna cu mine clar!!! la cateanalize am facut eu...asta ar fi culmea!! sa tina coada sus Domnu' |
draguta spune:
Moni iti spun ca si eu multe zile sunt trista, nu ma multumeste nimic, aseara strigau vecinele la mine sa ies cu ele, nu am putut, ele toate au copii si au zambetul pana la urechi mai tot timpul chiar daca au poate mai multe neajunsuri decat noi cele fara, cand am cate o zi mai buna ii multumesc lui DD ca macar cu atat ma poate ajuta

Mihaelafalt spune:
Da moni adevarul e ca ce nu facem noi pentru .
Noi avem programat concediul pe 1 septembrie ca asa s-a putut la sotul la servici si drept sa va zic nici nu am calculat daca o sa fiu la ciclu sau la ovulatie, dar eu sper ca pana atunci sa fiu cu
in burtica.
Am scris raudar incerc sa corectez.
lucianamoga spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mihaelafalt
Luciana tu ce faci cand te testezi? De lorena stie careva ceva? ![]() |
Nu stiu
Urati ar veni pe duminica daca or mai veni , as face test mai repede dar eu am cm de 24 de zile si ovulez cam in z12-13(luna asta nu stiu ca nu am urmarit-o pe doamna ovulatie cu teste si temperaturi)deci nu prea are cum sa se vada daca fac testul mai repede
Simt eu niste apasari ciudate in partea stanga da nu le bag in seama ca nu are rost
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
gabyv spune:
Buna
Nelia, felicitari, sarcina usoara si bebelus la termen

Cam greu cu butoiul, fetelor
Hai nu va intristati, nu vedeti ca a venit barza din concediu 
Acusica se reapuca de lista de livrari 

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
gabyv spune:
draguta
multumesc, acum sper sa fie cu noroc 
gabyv spune:
tu cat mai ai pana la testare? nu mai e mult, nu?

Mami Cornelia,Tati Daniel
8+