Scutece in Italia

Scutece in Italia | Autor: Fomalhauti

Link direct la acest mesaj

La vara vom merge la mare in Italia, la Rimini. As prefera sa nu caram cu noi (si) scutece, sa cumparam de acolo.

Problema: Minunitza noastra este alergica la o gramada de tipuri de scutece, de fapt, din ce am incercat noi, suporta numai Pampers Active Baby (cele in punga verde). As vrea sa stiu daca in Italia aceste scutece sunt la fel de populare ca la noi, adica pot fi sigura ca le gasesc.

Exista o alta marca de scutece populare in Italia si care se gasesc si la noi, astfel incat as putea sa le incerc inainte de plecare?

Noi suntem alergice la Alana si Babylove de la DM, Happy, Pillo, Pufies si Pampers Premium Care (cele in punga alba). (As zice ca am avut totusi noroc ca exista ceva la care nu suntem alergice.)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Ciao, eu foloses Pampers Baby dry...stiu de care zici tu, dar uite acum nu imi amintesc aici sa iti spun sigur ca gasesti.

Merg zilele astea pe la magazin, si daca nu iti raspunde vreo fata, iti scriu daca am vazut.

In rest, aici mai sunt cele de la Hippy, parca asa le zice.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Iar ca m-am uitat putin pe site-ul pampers din Italia.
Dupa cate vad aici Active Baby, cred ca ar avea corespondent ce folosesc eu sau eventual Easy up.
Imi poti spune ce le diferentiaza, adica sa ma uit la compozitie, ceva...

uite aici site-ul http://www.pampers.it/prodotti/index.php

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Multumesc, Alexandra.

Din pacate produsele sunt diferite. Poate doar ambalajul este diferit, denumirile. Notiunea de "baby dry" imi este foarte cunoscuta, cred ca asa se numeau acum niste luni "active baby" dar nu sunt sigura. (Daca cineva din Romania ar putea sa imi confirme...Eu, parca-parca, asa imi amintesc, cand s-a nascut Minunitza, adica acum un anisor, "active baby" se numeau "baby dry" si "premium care" se numeau "sensitive" - e sau nu e asa?)

Mergi la inceput

M-am mai uitat putin. Deci cele Easy up sunt cele tip chilot din tara. Asa ca ramane ca si corespondent la Active baby- Baby dry. Acum doarme Ale, dar dupa ce se trezeste caut pe ambalaj sa vad poate scrie ce compozitie au.

Stiu ca si eu cand am mers acasa ma uitam ca prostul la raft si nu stiam ce sa cumpar.

_
printisorului Alessandro

Mergi la inceput

Uite ce scrie la ingrediente:

Petrolatum
Stearyl Alcohol
Paraffinum Liquidum
Aloe Barbadensis Extract
si CI 61565...ce-o fi asta

_
printisorului Alessandro