Insarcinata?

Insarcinata? | Autor: Natty74

Link direct la acest mesaj

imi pare rau daca am gresit categoria. sunt foarte confuza. am avut relatii sexuale ultima data in ianuarie, inainte ca sotul meu sa plece din tara. am avut ciclu regulat la 28 de zile, 5 zile, dar mai abundent decat de obicei in primele 2 zile. am facut un test de sarcina dupa 2 saptamani care a iesit negativ. de pe la mijlocul lui martie am niste greturi groaznice. dimineata (nu de fiecare data) fug la baie ca mi-e rau. mi-e foame, dar nu pot manca orice din cauza ca mi-e greata. desi ador carnea, acum daca vad carne mi se face rau din nou. nu suport mirosurile de mancare. char daca nu sunt la ciclu am niste crampe ciudate si sunt foarte obosita pot dormi si cate 15 ore. este posibil sa existe sarcina cu test negativ si ciclu? soacra mea a zis ca ea a avut ciclu pana in luna a 7a, nu stiu ce sa cred. imi doresc un copil da astea nu se leaga in capul meu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Du-te la un consult ginecologic.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natty74 spune:

am preferat sa intreb aici pentru ca nu prea imi permit sa dau spagi si altfel de bani la doctor din putinii bani pe care ii iau pe luna. astea sunt simptome de sarcina?

Mergi la inceput

Dar cam ce spagi trebuie sa dai la medic pt. un biet consult?
Daca te duci la un spital de stat consultatia e gratuita, ecografia se plateste, nu stiu cat e in alte orase dar la noi e 30 de lei si primesti chitanta, iar daca vrei iti poti face un Beta HCG seric, analiza a sangelui ca sa vezi daca esti gravida, si aia costa pana in 50 de lei.
Deci nu-mi spune ca nu ai maximum 50 de lei ca sa vezi daca esti sau nu insarcinata, daca sarcina e in uter sau nu si daca viata iti este sau nu in pericol.
Sa-ti spuna cineva pe net daca esti sau nu gravida n-am mai pomenit...

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

ce ti-a spus soacra ta, nu a fost sarcina cu ciclu, nu exista asa ceva...sarcina ei a fost una cu un copil ce a dorit din suflet sa se nasca, pentru ca a trebuit sa tina piept probabil unui fibrom sau altceva in uter ce a sangerat atata timp sau a unei iminente de avort.Eu am avut asa ceva(fibrom) si 5 luni am avut sangerari si a trebuit sa tin sarcina sub observatie strict si acum trebuie sa ma operez sa scot fibromul.Asa ca sa spui ca ai sarcina si ciclu nu e ok.
Simtomele pot fi se sarcina , dar la fel pot fi si de la ficat sau de la stomac daca ai probleme.Totusi testul negativ l-ai facut dupa ce ti-a venit ciclu? sau dupa perioada cand trebuia sa-ti vina?
Ca daca da e posibil sa nu fii.Dar totusi daca nu vine sa mergi totusi la un control ecografic, da asta dupa vreo 6 saptamani de la ultima menstratie ca sa poti vedea ceva.

Mergi la inceput

Roxy, exista sarcina si sangerare-ciclu menstrual fara sa fie vorba de fibrom sau amenintare de avort.

**Fur is for petting***
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu am avut ciclu in primele 3 luni de sarcina cu primul copil, abia in luna a 4-a a fost doar putin de tot si m-a pus pe ganduri. Si nu am avut fibrom sau altceva. La a 2-a sarcina nu am avut ciclu deloc.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput