Strugurasi de Sept-Oct 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

hai ca am pus si eu cateva poze, chiar am gasit si o poza de mi-o trase al meu acum vreo 2 saptamani.

in rest normal ca aratati toate traznet.
si nu va cunoc pe niciuna in realitate :P asta-i de bine

18+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador
bine ati revenit
ati ales nume pt baiet ?

mersi Jade
am ales numele ..noi aveam nume numai pt baietei, asa ca nu a fost greu deloc. Nu simteam eu degeaba ca am baietel la purtator.
Maximilian Pe al tau cum o sa-l cheme?

+20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

fetelor va impartasesc faptul ca azi ne-au fost inmanate cheile de la noul nostru cuibusor. am reusit pana la urma sa facem un credit ipotecar si ........ ta!da!!! am semnat azi la notar, la banca etc... e oficial. :) nu o sa ne mutam inca in el, intentionam sa mai zabovim cateva luni la ai mei, sa il inchiriem ca sa adunam ceva banuti sa il renovam ... cel mai probabil asta sa se intampla la primavara viitoare. :) nah nici nu ne vine sa credem :))) il astept pe sot sa vina de la serviciu sa tragem o fuga pana la apartament sa il mai vedem o data. :)) sa dea Bunul Dumnezeu sa fie si bebelina sanatoasa si sa fim sanatosi si noi ca ne-am cam realizat planurile pe care ni le-am propus.

Lori 23+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Ce subiect frumos...alegerea numelui Eu nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu sotul meu oricat am incerca .
El vrea sa alegem nume arabesc ,eu romanesc ,am cazut de acord sa punem 2 nume ,dar acum e batalia : care sa fie primul nume ? Ca numai ala va fi cel mai strigat
El ar vrea Hanana ,Leila, Nazima etc eu Bianca,Maria ......

De azi am inceput serviciul,ma trezesc groaznic de greu la 5 ,alergam pe drum cu noaptea-n cap sa prind trenul si am trezist-o pe bebelina ,imi parea asa rau . O simteam atat de jos,de credeam ca va iesi pe "portita" .Burta mi-a mai crescut ,nu am cum sa stau jos in cele 5 ore jumate , am inceput sa gafai,sa obosesc destul de repede si mi-am pierdut orice chef de munca .

Zubi,imi place Iosif,daca aveam baietel ii puneam acest nume ,e numele pe care si-l doreste si sotul daca va exista un baiatel in familie

May,ai vazut ca totul e ok cu bebe? S-a odihnit si el mai mult

Aceeasi problema am si eu Athosik cu epilatul.Crema nu folosesc in aceasta perioada ,aparatul si ceara nu suport iar cu lama nu mi-o mai vad data trecuta m-am si taiat ca nu vedeam bine si pe langa asta ma luase o durere de burta cumplita ca stateam gheboasa,ma uitam in jos sa ma epilez.
Luni merg la ginecolog si trebuie sa ma epilez,ma gandesc de cateva zile la ce metoda sa aleg

Loredana,bravo pentru analize

Eu nu mai am parola de la Picassa ,mi-o trimite si mie cineva in Pm ? Se pare ca-ati schimbat-o si nu am cerut-o inca

Va pup

18+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

ca vorbeati de durere de pasa
n am prea inteles unde si cum va doare pe voi , dar pe mine ma doare in interior , in vagin
de fapt nu i durere , ci intepatura

Asa am si eu, niste intepaturi in vagin. La inceput m-am speriat, insa dupa ce m-a pus dr la monitorizarea contractiilor si in 45 de min nu am avut macar una m-am linistit.Plus ca intepaturile nu sunt asa dese.... insa te cam sperie. La mine sunt ca niste junghiuri.

+ 20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Stefi,ati ales un nume frumos flacaului,cum il veti alinta Max? Maxi?
De dureri din astea in locuri rusinoase si eu m-am plans ,erau mai mult ca niste intepaturi si nu inteleageam de ce acolo... jos ,ca bebele nu e prin zona aia

18+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

May.. nu imi vine sa cred ca te vad pe tine.. private inseamna ca numai noi te vedem, esti de-a noastra.. stii ca nu iti areti varsta nu?

Lore ma bucur f tare pt voi.. hai vino u detalii. camere.. suprafata. pret, rata

Alayna.. cadeti voi pana la urma pe un nume omun, din ce ai preetat mie imi place Hanana Maria.. primul nume il alegeti dupa rezonanta.. la munca cat mai mergi?

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Alayna ai Pm

22+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

stefy pe bb meu il cheama Tudor - cu nume de scena Tudy
da , ca niste junghiuri simt si eu , nici la mine nu sunt constante , ci cand si cand , dar destul cat sa bage spaima in tine
ce tare ca te a pus la monitorizare
pe mine nu m a pus niciodata ....si le am caru (contractiile)

lore felicitari pt o asa realizare
tre sa dai de baut acu , n ai incotro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci seidana
stiu ca nu mi-o arat. ca doar nici n-o simt
sunt si modesta pe deasupra.

lore, felicitari pentru noua casuta!

18+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput