**Buburuze de 2009 in actiune(14)**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Mady,Getuta eu va astept aici pana terminati trebnurile prin curti si pana se termina ploile .
Picky de cate ori ma simt obosita ,sau nu imi vine sa calc hainutele de lene,ca la mine de asta nu imi vine sa le calc,ma gandesc la tine cat de multe faci cu doi copii mici,si ma apuca avantul si harnicia. Vrei sa vin sa te ajut? Hai ca macar stau eu cu fetitele.

Anna .

V-am pupacit,imbrac copilu' si fugim,desi iar bate vantul afara.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

hello!

intru fuguta ca sa nu ma mai taxati .

sorina, am uitat sa-i spun LA MULTI ANI!!! micutului tau . scuze de intarziere, dar zilele astea sunt tare aglomerata.

cris, super tare faza cu baba. am si eu draci pe "milosii" astia. ma certam o data cu alex, de fapt eu pe el, si un mos se baga ca sa nu mai cert copilul. oooo, mare greseala. l-am repezit de nu s-a vazut .

abia astept sa-l aud si eu pe mihaita ca spune cateva cuvinte. pana acum doar face precum cucul si sta 2 minute pe scaun sau olita. pe olita doar ca pe scaun, adica nu s-o si foloseasca pt. ce ar trebui.

cu sperieturile nu avem treaba deocamdata, dar pot sa va spun din experienta ca abia acum incep. cam de pe la varsta de 2-3 ani incep sa se sperie, sa viseze urat...adica nu ce a fost pana acum, ceva mai mult. stiu ca pe alex l-a tinut cam pana la 6 ani.

eee, pana acum am fost la concurs, la posta si am bagat masina sa spele. acum iesim in curte , deci va mai citesc mai pe seara... cred eu.

week-end frumos!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

gata treaba pentru moment,o sa fac mai tarziu curat si gata..acum sunt in tratative cu fii-mea ca sa faca si oleaca de nani,nu de alta dar as vrea si eu putina liniste...
lali clar al tau e maestru sef la asa ceva.A mea doar face o fata doin aia de miloaga si ochii mari si rugatoari de "da si mieeeee..".Fata,tort dau maine,azi ma duc sa-l iau ca maine nu livreaza astia asa bunataturi si sa raman eu fara??.SI ce a mai plouat,a tras o rapaiala cu grindina de a cazut si netul.Tu stai in partea aia mai norocoasa,la mine se descarca norii.Lasati ca de babe din astea care le apuca mila de copii acum la batranete si care mai vad si aiurea,sunt satula.Daca se apuca cineva sa faca un studiu,ia sa vezi cate babute din 10 nu si-au altoit copii cu cureau de la pantaloni,sau mai rau..cu furtunul de la masina de spalat,era la moda pe atuncea ca copilul sa nu poate sa mai ste nici sa doarma pe o parte de cate dungi avea.Bine i-a facut al tau..nu aoi da si eu peste o dinasta?ca sa vezi ce ii merg fulgii.
mady dar ce?nu ai auzit ca unele olite trebuie sa ramana sterile?.Poate vrea baiatul direct la buda.Harnicutoooo..arunca si la mine putin chef de treaba ca pana la ora asta deja a fugit si am ramas cu treaba nefacuta..

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

gata si eu pe ziua de azi.
am mai spalat vreo 3 masini si profit de timpul frumos ca sa se usuce repede. nu mai am nici o rufa murdara . am umplut 9 saci cu mizerie din curte si saptamana viitoare scapam de ei, am facut pt. pranz piure cu copanele si salata, am facut baia luna ca am si io un pitic pe creier cu ea... asa ca acum ma odihnesc.

maine gratar scrie pe fruntea noastra .

cris, nu-ti dau nici un picior de la harnicie ca am nevoie de ea toata vara . acum am inceput sa ne agitam: instalatorii vin pe la sfarsitul saptamanii pt. schimbarea instalatiei, pana atunci trebuie sa scoatem toata mobila si sa o macelarim pe cea care nu o mai folosim. asa ca nu am de dat...si sa nu trimiti lenea la mine ca nu o primesc .

ma mai benoclez nitel pe aici si mai vorbim .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
PT. ANDREI SI ALTI COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Pe mn ma scuzati ca nu va raspund la fiecare in parte, dar nu am timp suficient, parca am chiar mai putin decat cand eram cu Razvan
Pot sa va zic ca azi am vb cu puiutul meu si ce credeti ca facea , dupa aprox o sapt de baut numai lapte, refuzand categoric orice i se oferea, a primit pomana un colacel si o sarma rece (in mana nu pe farfurie ) si le-a halit cu asa o pofta de a facut-o pe mama sa intre in pamant de rusine , apoi acasa a mancat un castronel e ciorbita Probabil ca de la acea pomana i-a revenit pofta de mancare
Toboganul asta l-am luat http://www.shopmania.ro/magazin~online-articole-pentru-gradina~produs-tobogan-mare-little-tikes~p-14363467.html si sper sa-i si placa.
Va pup si merg sa ma pun in pat ca sunt tare obosita.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatzaaa!!!!

Va invit pe toate la o ,un ,o ,ce vreti voi,pentru ca e duminica...

La multi ani Criiiis,sa fii sanatoasa,sa ai parte numai de bucurii si de liniste,sotul sa te iubeasca din ce in ce mai mult,si sa fii mandra de copilul tau toata viata

Si o www.youtube.com/watch?v=9kQB43_adIc&feature=related" target="_blank">dedicatiune ( cea fraierica,mica,sunt eu) .
La multi ani!

Am vrut sa ti-l dedic www.youtube.com/watch?v=tAj0QyZWtmw&feature=related" target="_blank">pe asta,dar m-am speriat ca nu o sa gusti gluma, si am zis ca ti-l dedic la anu' ,cand schimbi prefixul.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

La multi ani! cuscrelaaaa sa fii sanatoasa si iubita, sa ai grija de normea si sa-mi trimiti tort
fetili am ochii in gura....plodu s-a trezit la 5....de o ora e afara...mai exact e cu tata la sel gros si iaca asa mai apus ci eu sa scriu cate ceva...astept sa vina si sa-l bag la somn si sa ma bag si eu
va pup si duminica frumoasa

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaa

m-am trezit doar de 20 min,si am facut si o baie

haideti la ,perfuzabila cu nes,ceai fructat,trabuce si vougue ...si pe langa vin si cu ce va pofteste voua inimioara

LA MULTI ANI Matei !!!!! sa cresti mare si voinic puiule

mady [:-)))) ce chitroasa estitine-ti fata harnicia acasa ca eu chem piticii aia care se tot plimba pe la fete si sa vezi ce treaba o sa fac ei.Vara asta vad ca te-ai puspe schimbari majore prin casa..
sori da tu ce vroiai?ca numai kinderii nostrii sa cersesca ?Bun venit in club.Chiar e foarte fain topoganul
lali sarumana fataTu crezi ca eu nu stiu ca m-am ramolit?Fi fata serioasa ca nu ma suparam,chiar e funny

Noi aseara am ajuns acasa la 22:20.Am fost la niste cunostinte si s-a jucat cu fetita lor care e mai mare decat Miru cu aproape 1 anisor.Sa le fi vazut voi ce tipau si chicoteau,au insirat jucariile in casa,s-au plimbat cu un carucuir de bebelush(fi-mea era innebunita sa o plimbe cineva toata seara)am papat,mandrele noastre s-au jucat foarte fain pana in momentul in care fii-mea si-a adus aminte de soricel si a inceput sa-l caute si sa-l cheme "chis-chisssss" si atunci s-a sesizat si ceallata fetita ca vrea soricel si sa te ti bine ce plansete si urlete au fost pentru dihania aia.Salvarea a venit la tati care a luat soricelul si l-am dus la masina.Au mai bazait ele oleca a dupa el,dar le-a trecut ca le-am luat noi cu altele.Sincer,nu stiu ce o sa se intample cand s-o dezintegra sarmanul soarec,cat o sa mai tine nebunia asta cu chis-chis??

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

LA MULTI MULTI ANI CRISS, sa ai parte numai de sanatate, multa iubire, iar Mirunelul sa te faca mereu cea mai fericita mamica din partea mea un imens buchet de si multi

cris sa stii ca si al meu e inebunit dupa bluza mea de pijama, cand era aici nu ma puteam imbraca cu ea ca o vroia el. Pana la urma i-am lasat una si i-am spus ca aia e a lui restul ale mele si vad ca a inteles. Dar el o tine cu el numai cand se culca, iar cand ii vine somnul isi taraste dupa el tot arsenalul bluza, perna, biberonul si unde ma gasea se aseza jos (nu conta unde, baie, bucatarie...etc ) si se culca
Mie tare dor sa-l mai vad asa
Va doresc un weekend frumos plin de soare.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

mady multumim pt urari, pana la anul tot primim

Mergi la inceput