**Buburuze de 2009 in actiune(14)**
Raspunsuri - Pagina 14
lavinia.p spune:
Buna seara gagici, eu n-am somn 
M-a pus ala cu coarne sa beau o cafea pe la 14.00 ca muream de somn si acuma nu mai am somn. Noi am avut un weekend supra incarcat. Sambata l-am lasat pe Rares la mami iar apoi am venit acasa, am facut umpic de curatenie, am spalat 3 ture de haine, iar seara la nunta. Am stat pana pe la 3, a fost ok, nu dupa asteptari, v-am zis ca a fost nunta de fitze, ma asteptam la mai mult dar a fost bine. In schimb la botez a fost si mai bine, mancarea super, prietenii nostri de suflet de la Valea lui Mihai ni-s asa de dragi si tare rau imi pare ca ajungem asa greu la ei din cauza distantei, Noel, sarbatoritul a fost senzatia zilei, am sa va pun pozici sa-l vedeti, adorabil
. Aseara am ajuns de la botez la 22.00 rupti, iar Rares cu o energie de nedescris
, bucuros ca a venit mami si tati....Uite ca stau acuma si ma gandesc poze cu mireasa nu am sa va arat ce rochie a avut de 6000 ron
. Nu zic a fost frumoasa dar nu merita chiar atata
, vb invidia din mine
. Pozele de la nunta le-am facut mai mult in grupul nostru de colegi de agentie, ca am fost o gramada din banca.
In rest suntem bine, sanatosi slava Domnului, la servici am foarte mult de lucru, abia apuc sa mananc, dar asta este trebuie sa mai si muncim.
Aaaa v-am adus tort dar doar de la botez caci la nunta nu am stat pana s-a dat tortul, deci va servesc din tortul lui Noel.
Cris si Rares e fan paine
daca mananci in fata lui vine si ti-o ia din mana
n-are traba...cum stai cu vanataile si piciorul a mai trecut? daaa am baiat mare, azi a facut din nou pisu la olita
, i-am schimbat scutecul si l-am intrebat dc face pisu la olita, a venit rapid in living in bucile goale si s-a pus pe olita. Intr-un minut a inceput olita sa cante semn ca a si facut pisulica, sunt asa de incantata de el...mai ales ca a venit de la el initiativa sa se puna pe olita fara sa-l stresez cum faceam mai demult
...am rezolvat si cu gradi deci nu mai am stresul asta
. Miru ce mai mestereste?
Anaelace putin mai ai mami
, de pe acuma iti doresc nastere usoara si sa ne dati de veste cum sunteti cat mai rapid, sa-i zici Danei sa intre scurt sa ne spuna despre voi. Va
si va imbratisez cu drag 
LauraOana cum mai e la cresa...si cum adica faci greseli, nu stiai ca aici trebuie sa scrii corect toate cuvintele?
...cam asa bea si Rares lapte pe zi si si el e slabut, doar burta-i de el
...
dulce
Trimit prima parte din autostrada
sa nu va speriati la dimi, dar am promis sa recuperez si dc tot n-am somn ![]()
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru 

lavinia.p spune:
Mady cum mai sunteti? Baietii?
Ema cand vede si ochiul meu ce coloare ti-ai tras?![]()

Anna tu cum te simti? ai fost la dr?
dulce
Picky va pup dulce

Serialbastre felicitari pt reusitele la olita
sa o tineti tot asa...am vazut si printesa tunsa
adorabila!
Laura super ca-i place la gradi...sper sa n-am nici eu probleme cu el...
Ema si eu vreau poza cu freza noua
Sori
ce de bunataturi ai facut acolo
Alynta
adorabili
Emacum a fost la intalnirea cu colegii?
Otilia
lali ti-am adus tort mami
...si la noi era la fel, abia asteptam sa ajunga ai nostri acasa![]()

Pickyfelicitari pt olita
bravo Puca esti fetita mare

getik
dulce
emo ce bine-ti sta
zici ca esti o copilita, foarte bine te prinde si freza...ma bucur ca v-ati simtit bine
lali sa-ti povestesc intamplare haioasa?...Rares la ai mei in weekend...mai nou distractia la mami consta in faptul de a-l inchide pe tati pe balcon
...dar de obicei tranteste doar usa si tati iese dupa el si fuge de rupe pamantul razand in hohote...ei de data asta l-a inchis pe balcon si a tras si manerul si a fugit la mami la bucatarie
....dupa 5 min de strigat pe balcon si fara sa-l auda nimenim i s-a facut mila la vecinu de langa noi i a sunat la usa sa-i zica mamei ca tata e inchis pe balcon
mama ce m-am distrat and am auzit, parca-l vad pe tata
Cris a facut caca in palma? draga de ea...si Rares a bagat azi mana-n olita dupa ce a facut pisulica, apoi i-am explicat ca nu e voie[:D
Picky 
M-a apucat somnul intre timp, ma bag si eu la nani, iar dc ma pot trezi la dimi bag si pozicile, ca acum nu mai am chef. Va
Noapte buna!
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

cris_82 spune:
neataaaaaaaaaaaaa
haideti la 

,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
],trabuce 
si vougue 

A dat fiimea trezirea la 6 si jumate,dar cine stie de cand statea ea cuminte in patut

.Peste vreo 2 ore o sa plec cu ea la dermatlog.I-au iesit pe mana niste pete mici maronii care arata ca niste bataturi
.Si asta,la scurt timp dupa ce am iesit cu ea din spital atunci inartie.Nu m-as fi panicat prea tare,dar duminica dupa baita am vazut mai multe si una se cojea
.Cred ca cedez nervos si aterizez si la spital si le bat pe toate de acolo.or sa zboare de la etajul 9 fix ca-n recama aia cu puiul de transavia..si vorbesc foarte serios.revenind la ale nostre,sa vedem ce ati mai facut.
ema si eu am sesizat o chiulangeala in masa de vreo saptamana incoace,si cred ca au fetele astea bani ,asa ca propun sa redicam pretul la absente
.Beleaaaaaa
bine ca spaa masina automata ca daca ne apucam de frecat tzoae la mana,pai nu mai ieseau petele in veci ![]()
lavi Sa inteleg ca rochia la mireasa era naspa?Macar a fost ok la botez
.Pai pot sa merg fara sa mai arata a schioapa
.Au inceput sa ma manace ranile,deci e semn bun ca se vindeca.dat sunt mortal de colorata,au niste nuante de invidiat vanataile mele
.Felicitari pentru reusita cu olita
,noi mai avem de lucru la capitolul asta,dar e timp ca doar nu s-o marita cu pampersul in bocceluta de la tinuta de mireasa

.Intreaba-ma ce nu mestereste Miru,ca face de toate pentru toti si inca pe deasupra..ne termina fizic pe toti,si mai ales psihic pe mine.. .
nazdravanul,si saracul taica-tu,uite ca acum trebuie sa fie cu bagare de seama ca daca nu asculta de Rares,o sa stea pe balcon![]()
Mirunel
terorista 

BAZAR
lavinia.p spune:
neatza! Cris multam de cafeluta, mi-ai luat-o inainte, moama ce ora sesi are Miru
. Sper sa nu fie nimic cu bubitele, tin pumnii iar tie iti doresc sa revii la coloarea omeneasca
si sa-ti treaca vanataile
Va las si pozici din weekend de la nunta, botez si cu Rares pe olita
https://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/Mai2011#5604840385395100466
Va
pe toate si pe bubu si va doresc o zi buna!
http://lb2f.lilypie.com/WnZdp3.png" target="_blank"> Rareselull meu scump 23.mai.2009
http://bazar.desprecopii.com/search.asp?searchtxt=lavinia.p&searchtype=2" target="_blank"> Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!

Lali_mete spune:
Neatza buburuzici
!!!
Eu iar m-am trezit cu gandul la mancare
, mi-am facut o farfuriutoaie cu buruieni
( rosii,brocoli,castravete),cascaval,un ou fiert si o felie de sunca presata.A,si trei feliute stravezii de paine
. Acum le bag sub nas si o sa ma delectez cu pizici.
Cris of mamicule, asa imi e teama de spitalele astea ale noastre
,ca uite,mergi cu o enterocolita sau indigestie si vii cu ciuperci pe piele
. Eu cand l-am nascut pe Paul am iesit cu viroza respiratorie din spital.Si le spuneam la asistoante si la dr de acolo ca eu simt ceva in plamani,cand respir,mi-au ascultat plamanii si cica nu am nimic " toate va credeti doctori si va puneti diagnostice
" ,asta a fost reactia.Si cand a venit dr de familie sa il vada pe PAul,si mi-a ascultat plamanii,a spus ca trebuie urgent tratament ,ca efectiv parca fierbe ceva acolo,asa se aude! Asa ca.... vin sa te ajut,ii impingem impreuna
, pi tatzi
.
Lavi ma bucur ca v-ati simtit bine macar la botez
. Si zici ca rochia nu merita atatia bani
? Pai de,nu stii ca unii din dorinta de a epata dau in penibil?
Ce tare faza cu balconul
, bine ca la noi nu merge manerul ala,e blocat
.
Ema te mai dor shalele mamicule?
Lavi dar ce frumusica ai fost la nunta mamicule
,bine tu oricm esti o frumoasa
! Am gustat si din tortul lui Noel,si din falcute
!
Va las,aproape am terminat de mancat
...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
23+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Serialbastre spune:
Neata!
La Suceava e cam intunecat, si pe mine ma dor picioarele ... mama ei de meteosensibilitate! 
Eu parca is de la meteo, in fiecare dimineata ma plang de vreme ... poate o veni ea caldura si Soarele!
Nimic nou in rest, Cezara nu mai vrea la olita, vrea pampers, nu zice mare lucru, dar noi ne intelegem. Toata ziua s-ar da pe topogan de-i tremura picioarele si nu se lasa. Am ajuns sa nu mai stiu pe unde sa o iau cand iesim din bloc, sa nu vada locurile din joaca din apropiere. Avem doua, unul chiar sub geamul nostru, dar nu are topogan mic, si unul la vreo 2 blocuri distanta, unde topoganul e marea atractie. ![]()
Saptamana asta trebuie sa ma duc la cresa, sa vad ce si cum. Pana acum a fost doar tati.
O zi buna! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Picky_toto spune:
Neata si de la noi,
Am un copil plangacios din cauza crampelor si unul marait, mucios si cu febra 
. I-am luat fenicul sa-i fac ceai Annei si sa beau si eu, acum e mai linistita la ea in patut dupa ce a tras o portie de plans..iar Stefi e mai ok acum ca altfel nu mi-ar fi insirat pufarinele pe canapea ...dar stiti ce ..nici ca-mi mai pasa..vreau sa-mi beau cafeaua in liniste...mda vedeti sa nu ...a venit la mine si vrea in brate....ee si uite ca o aud is pe Anna stranutand...clar ma asteapta nopti si zile frumoase 
Ninia ti-am vazut puiuti si iti spun ca sunt minunati si tare frumosi. Mi-a placut mult si atmosfera de acolo si faptul ca voi parinti ati participat la activitatile copiilor. 
Cris sa ne spui ce a zis dermatologul despre petele Mirunei, sper sa nu fie nimic grav 
Ema ti-am vazut noul look, arati super, te-ai pregatit ptr sot
....da..tigare..iar te prostesti?
Lavi vazut pozicile cu Rares .ce a mai crescut..si felicitari ptr olita 
Alynta felicitri ca ai reusit sa depui actele, am vazut pozicile, mi-au placut ff mult cele la iarba verde de Paste, ai 3 copii minunati si frumosi, felicitari 
Anna cum te mai simti? 
Sorina am vazut si eu ce ai buczatarit, ff bun si frumos.cum ati petrecut? 
Cris ma bucur ca ai gasit locatia unde sa-i faci ziua Mirunei
Getik sanatate multa 
Lali sa ai pofta..ce iti mai face burtica?
Andreea nasol ca iar aveti vreme urata, daca te incalzeste cu ceva sa stii ca si aici ploua ![]()
Simina voi ce mai faceti? 
Laura cum mai e cu gradinita? 
Otilia si tu ai inceput munca..spor la job, sa intri sa ne mai spui cum este 
Mady voi ce mai faceti? 
Sper ca nu am uitat pe nimeni, daca da sa-mi fie cu iertare dar nu a fost intentionat, efectiv am incercat sa scriu cateva cuvinte la fiecare 
Stefaniei incepe sa-i creasca febra iar Anna a adormit dupa ce a mai plans putin...
Nu stiu de la ce a racit, stiu doar ca sambata seara a dormit cu Emmy, si am tot auzit-o pe noapte, pe Emmy cum stranuta, si duminica pe zi la fel...duminica noaptea Stefi a venit de la tati din pat la mine si mi-a spus ca-i e frig, avea frisoane ca-mi tremura dar nu avea febra, ieri pe zi ii curgea nasul si pe seara a inceput sa faca febra...sa fie un virus adus de Emmy..habar nu am numai ca acum regret ca am permis sa doarma amandoua
...ieri a avut si scaun albicios, ma gandesc ca poate din cauza ca bea numai lapte
...vad si azi cum o sa-l aiba.
Va pupic acum si va urez o zi placuta, o sa incerc sa incarc niste pozici de la ziua ei sa vi le arat 
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
cris_82 spune:
Corbita e pe foc,maimutica in pat si o chinuie talentul sa doarma..sa nu doarma..,deci e de bine![]()
Am fost la medicul de familie al meu cu fata si da,e musai de mers la dermatolog.Ma trimite la spitalul mare(fix de unde ne-am pricopsit cu problema
),binenteles ca refuz si recomandarea a fost la cel de dermato-vererice ca sunt in aceeasi cladire.Ajung acolo,si iese o asistenta care intreba de trimitere,cu toate ca dr. de familie a zis ca nu e nevoie de asa ceva acolo,ci trebuie sa te primeasca pe loc.Ii spun ca nu am si vreau un consult cu chitanta.ma lasa pe hol,se duce la dr. in cabinet si dupa cateva minute iese si zice ca e plin in sala de asteptari la etaj si se fac numai cu programare si trimitere,dar sa ma duc la spitalul mare.Deja simteam ca iau foc si ma mananca limba sa-i spun de dulce
.pana la urma dau o fuga in partea cealalta si stai sa vezi,trebuia luat dimineta la prima ora,bon de la avizier(consultatia e de 70 ron)si apoi cand mi-o venii randul sa astept si pana dupa masa daca e posibil.le-am zis sa se duca la dracu ca eu am o urgenta si de aia platesca ataia bani pe loc si am plecat.Sun pe colega de munca si o pun sa-mi dea un numarde la iowemed.Sun acolo si in 2 minute deja aveam programare facuta pentru joi la 11:30 si ma costa 60 ron,iar fata sa fie insotuitat de unul din parinti.Deci,mai hotarata ca pana acuma nu am fost ca sa ma duc si sa vad ce trebuie sa fac ca sa ma scoata de la asiguratii lor cu sanatatea.pai o data am si eu nevoie de o parere ca tot la ei am imbolnavit copilul si se trezesc fix ca sa-mi dea la buci
.PAna la sfarsitul lunii vad ce e de facut ,ce cerere am nevoie ca sa depun si pe unde si sa se duca la dracu cu sitemul lor de stat ca m-am saturat de ei
Gata,mi-am varsat naduful![]()
lavi vazusi de abea acum pozicile
.Ai fost super mamicule la nunta
o rochita foarte frumoasa si cu bun gust
.Si la botez ti-a stat frumos,si micul Noel e asa dragalas
.Si Rares a crescut

lali fataaaaaaaaaa,foameaaaaaaaaaaaa![]()
.Pai asa e,ca ma apuca iar dracii pe ele
au impresia ca noi inca traim cu ce era acum 50 de ani cand mergeai la medic si credeai tot ce spune si ziceai ca "uite ce scolit e..".Daca ele sunt proaste si nu au auzit de internet su carti sau mai stiu eu ce alte cunostinte mai avem si noi,au impresia ca le calcam pe urme..
andreea nici la noi nu e prea grozav..cand e soare si e cald de stai la maneca scurta,cand se innoreaza si incepe sa bata vantul de pui si paltonul pe tine
.Noi nu avemnimic pe langa casa,am de mers o gramada pe jos ca sa ajund la 2 locuri de joaca
1) unde e totul numai cu beton si legane de pe timpul lui raposatu si plin de iarba si capuse si mai stiu eu de bazdaganii
2) o locatie mai recent amenajata cu nisip si oarecum cu topogan si leagan,dar unde e declarat de cainii comunitari loc de cresa pentru catei si facut pipi si tiate cele fix acolo

picky sper sa nu ia si Anna vreun pui de raceala de la Puca,ca fix asta iti mai lipsea
.care dermatolog?care probabil in primul loc unde am fost le-am deranjat pe dr. de la cafea ca au trimis sistenta sa ne zica ca nu se poate
.O sa merg joi la privat si gata
.Promit sa fac si poze de la ziua Mirunei sa vezi ce faina e locatia.
Mirunel
terorista 

BAZAR
emanouela spune:
ma dor shaleleeeeee....deci nu a trecut durerea, Lali fomista![]()

deci va place despre mine cu cap de vulpe roscata....am culoarea parului de vulpe sau veveritza
....si-mi place teribil....tunsoarea nu ma prea innebuneste dar creste![]()
picky ce sa fac si eu mama, daca atata placere am si eu aci.....vreme nu, mancare nu, beutura nu....
pup fetili si sa nu raceasca....mie mi s-a acrit de raceli, puroi, etc. aseara am term si sticla de antibiotic, gata....sper ca i-a trecut, il duc eu iar la medic sapt asta
crisule daaaaaaaaaa, traiasca inventatorul masinii automete, ma scoate din multe belele.....sa vad insa cu ce-l imbrac azi afara ca toate-s pe sarma....am avut asa o lene acuta zilele astea si nu am spalat nic
lavi stii ca ma enervezi ca arati super, da??????
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail