Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)
Raspunsuri - Pagina 6
luckyblue spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bebe Beca Irina, neata! Voi ce faceti? |
Suntem bine, multumim! Ne bucuram de Sara (varsta asta mi se pare absolut adorabila) si ne pregatim sa o ducem intr-un tur in Romania.
| Citat: |
Fetelor, oare cat de normal este sa nu mairasara niciun dinte? Noi am ramas de vreo jumatate de an la 8 dinti si 4 masele... Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si Tudor Andrei (16.02.2011) |
Sincer, nu ma pricep, dar si Sara a stagnat vreo jumatate de an pana i-au aparut doi canini.
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009) si
5+
luckyblue spune:
Fug acum ca trebuie sa pregatesc o masa pentru colegi.
Va pup! Pe curand (sper sa am mai mult timp de acum)!
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009) si
5+
CarlaV spune:
Lucky, felicitari!!!! Mai prinzi odiseea de nov-dec?
Si pe mine m-au luat greturile nasoale de la 5 saptamani fix.
Ioana, nici Larisei nu i-au mai aparut dinti de multe luni, nici nu le-am mai numarat. Ei nu i-a aparut un incisiv lateral (nu stiu daca ii mai apare) si ultimii 4 molari.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
strunfita spune:
Lucky, duble felicitari!!!!!
Ioana, nu cred ca-i vreo problema, si la Andreea ii ies foarte greu dintii, ea are doar 2 canini in plus fata de Sara, si astia iesiti acum 2 luni, de atunci nimic.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Bebe Beca spune:
FELICITARI IRINA!!!! Sa ai o sarcina cat mai usoara...
CARLA, poti incerca ghimbirul pentru greata asta nenorocita. Si tu IRINA. In plus, exista la faramacie niste bratari speciale, un soi de presopunctura. La mine se intampla sa mai reduca uneori starea.
CarlaV spune:
Multumesc, Ioana, ghimbir si bratari am incercat de la prima sarcina, ghimbirul imi face mai rau, bratarile nu au niciun efect. De fapt, am incercat tot ce se putea, mai putin medicamentele de sinteza si acupunctura. Stii ce am vazut ca merge putin acum? Sa mananc des si sa fie "somebody special to cheer me up" ![]()
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
LauraOana spune:
irina
felictari pt bebe si pt titlu! mai fetelor parca imi faceti si mie tot mai multa poft de inca un bebe
povesteste ne despre sara...si vrem POZZZEEEEE ![]()
![]()
si acum despre ziua 5 la gradi...bineinteles ca sebastian din nou nici nu ma bagat in seama dupa ce am intrat in gradinita..astazi a stat 45 de min fara mine..dar cind am intrat inapoi a strigat: "maaaamaaa" si dupaia sa jucat mai departe ![]()
ce imi place mie foarte mult este ca copiii au voie sa isi aleaga cu ce jucarie vor sa se joace..daca cumva aceea jucarie este ocupata de alt copil atunci educatoarea ii explica ca trebuie sa astepte pina jucaria cu pricina este libera si intre timp sa isi cauta alta...daca un copilas numai vrea sa se joace de exemplu cu puzzle-urile nu are voie sa le lase pe masa..trebuie sa le duca inapoi la locul lor...asa sunt invatati copiii cu ordinea...astazi au si cintat cit am fost eu acolo..au facut un cerc din scaunele si sau pus pe ele..educatoarea si-a scos acordeonul si a inceput distractie...al meu a fost mai mult decit entuziasmat...
carla contra greturi in timpul sarcini mie dr mia prescris ceva homeopatic: gentiana comp. 5 globule intre 4 si 6 ori pe zi...eu nu le-am luat pt ca defapt nu imi era chiar asa de rau..m-am plins si eu atunci la doctor unpic mai mult ca sa imi dea concediu medical
..
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
CarlaV spune:
Laura, felicitari pentru adaptarea la gradinita!
Homeopate am incercat inca de la a 2-a sarcina, si nimic :( . Rau este si ca-mi scad mult tensiunea si glicemia.
LauraOana spune:
carla si eu sunt super fericita ca merge asa usor..educatoarea mia explicat ca este foarte important ca si mamica sa fie pregatita sa "dea drumul" copilului...ca daca nu copilul simte si se adapteaza mult mai greu....apai eu am fost mai mult decit pregatita
mama denaturata ce sunt
si ma ajutat si foarte mult ca am putut sta si eu acolo si am vazut ce mult ii place si stiu ca e in maini bune copilul meu..
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
clodyac spune:
buna fetele
nu puteam sa vad vestile de la Irina si sa nu o felicit din toata inima sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si felicitari pentru reusita pupici

ioana si noua de abia acum ne ies al doilea set de masele si pauza a fost tot mare
carla tare imi pare rau de greturi dar ... rezultatul va fi
laurao e tare bine ca stii in ce mediu va sta puiul si ma bucur ca se acomodeaza
va pup noi il asteptam azi pe tati ca a fost plecat iar ...in rest eu cu o stare de spirit mai buna chiar daca probleme sunt macar sa ma autobinedispun nu ?![]()
pe 10 iunie incep si eu munca
offf sper sa fie bine oricum ma intorc la acelasi salariu 650 ron e ceva de groaza poate poate renegociez salariul ...
sa aveti un week-end placut si mamicilor cu burtici sa nu va mai fie rau

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic

Rebeca (16.05.2004),