Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)
Raspunsuri - Pagina 2
ertina spune:
Lavinia, poate-ti este utila vreo informatie pentru nepotelul tau http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=103550&REPLY_ID=5065829 Multa sanatate !
strunfita spune:
Neatza!
O
?
Andreea, culmea americancele astea! pai care era problema lor ca ai castigat tu locul 3 la maraton?
Ma bucur ca ti-ai gasit ceva de lucru, mai ales ca e legat de domeniul tau. Sper sa treaca cat mai repede perioada asta nasoala!
Ce sa zic de noi, in mare suntem ok, eu la lucru (tot nasol e, in sensul ca pentru mine e plictiseala mare, prea multi oameni si prea putin de lucru, se tot intarzie proiectul independent de noi ... ), dar in acelasi timp mi-e foarte, foarte comod si ma gandesc ca daca mi-as cauta alt job ar fi destul de stresant. Plus ca aici ma stie toata lumea, daca trebuie sa-mi iau liber o zi, doua, sun si nu zice nimeni nimic. Asa ca probabil mai astept sa creasca copiii ca sa fac o schimbare.
Adrian e mult pe la lucru, ajunge seara tarziu, asa ca mai mult eu cu copiii, el cu jobul. Ne-am cam trasat sarcinile :)
Clody, foarte mult a crescut Razvan, e un adevarat barbatel, eu zic ca tot cu tine seamana 
Miruta, e foarte scumpa Antonia, ce par are 
Nu ne-am hotarat inca cu afterschool-ul, in principiu sunt 80% nu, dar probabil vom vedea pe parcursul scolii daca va fi nevoie.
Perle ale lui Bogdan de ieri:
In timp ce il duceam la gradinita
- Mama, dar cum o sa conduc eu cand o sa fiu mare? Ca nu stiu care e stanga si care e dreapta ...
Aseara, la culcare, nu stiu ce-i povesteam si ziceam ceva de facultate ... La care Bogdan
- Mama, da ce e aia facultate?
- E ultima scoala pe care o faci inainte sa te angajezi ...
- Si ce faci acolo, fise? (ei toata ziua fac fise la gradinita :)
- Da, mama, un fele de fise, doar ca mai complicate si dai si examene ...
- A, si faci si matematica ... 2 gaini + 3 gaini = 5 gaini!
Otilia, unde ai disparut???
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Bebe Beca spune:
LA MULTI ANI, ELIZA!
LA MULTI ANI, MARINA!
Cosmina, a crescut fata, gata. Si incepi si munca
. Eliza cu cine ramane?
Pup toate fetele, nu am maii ntrat, ieri a fost din nou operata la mana rebeca, parerea mea este ca au dat gres cu ceva la prima operatie, fetei ii sangera intr-una cotul si au decis sa scoata toate metalele din mana ei. Acum are din nou mana in gips, mai sta asa 2 saptamani.
Sara este la mama de aseara, a vrut sa plece si ea cand s-a dus mama acasa. Bebitu a stat ieri cu mama si cu o prietena de-a noastra, care a venit pentru botez, nu l-am mai luat cu mine, i-am dat sa suga inainte de plecare si o masa a primit din biberon. A fost tae ciudat sa nu-l am cu mine...![]()
ANDREEA, de ce s=au suparat??? Ma bucur ca ai gasit ceva care sa iti placa. Nicholas ce va face?
MIRUTA, este tare dragalasa Antonia. Iar "pisi"-ul ei este foarte simpatic,
LAURA, ii place baiatul cu copiii, asta este bine
Sara spune "mos" la te rog frumos, misi - merci, putucee - cu placere. Deocamdata incurca cu placere si multumesc
Dar este scumpa cand cere frumos ceva. De exemplu " mos da-i pipa binga iaia" - rebeca da-mi te rog frumos mingea. Pipa - rebeca; iaia= sara; binga=mingea.
laurraa spune:
Buna fetele!
sunt la cursuri si nu am chef deloc de munca
si deja am fluturi in stomac ca nu mai am nici doua saptamani pana incep serviciul cu adevarat
andreea, pup baietii dragi
clody si miruta, am vazut doua comori superbe
beca, foarte faine pozele,iar vocabularul Sarei este demential, iti vine sa o mananci
serialbastre, ma iau de mana cu tine la emotiile intoarcerii la servici
strunfita, si pe mine ma bate gandul sa o duc pe Maya la salina....tot am auzit ca se recomanda dupa 3 ani.....
lauraO, dar Sebi stie ca tu stai acolo sau il vezi din umbra?
a mea ar veni la mine cred la 10 min, desi este fascinata de copii
gata, ma intorc la munca; dea mi-e dor de Maya, desi nu am vazut-o de aseara
![]()

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ****povestea nasterii
LauraOana spune:
laurraa da sebastian stie ca sunt acolo..dar nici nu ma baga in seama
ceilalti copiii tot vin la mine si imi arata ce au desenat sau tot felul de jucarii
eu oricum si daca il vad pe sebastian ca pica in cap sau se urca pe masa nu am voie sa ma bag..stau acolo si tac pt ca el trebuie sa invete sa se duca la educatoare daca se loveste sau daca alt copil la lovit etc etc. si se vede ca educatoarele sunt iubite de copiii, cind intra una din alta grupa in camera imediat se duc copiii la ea si se agata de picior
dimineata pina la 9 e doar o educatoare, urmatoarea vine la 9 si sa vezi ce se bucura copilasi..urla toti: "heeeelga!!!!" asa o cheama si merg sa o imbratiseze....sau azi unul din copii mai mici (un an si 5 luni) nu vroia sa ramina acolo ..asa ca sa dus una din educatoare la luat in brate, la mingiat si vorbit frumos..si uita asa a vrut sa ramina 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
strunfita spune:
Eliza, La multi ani!!! Sanatate multa si sa ai o viata plina de bucurii!
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
Serialbastre spune:
La multi ani, ELIZA!
LauraO, tare fain ce povestesti tu de la gradinita. Cezara va merge cam peste 1-2 saptamani, ca ne-am intins mult cu analizele medicale.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
SoriLea spune:
Fetele eu am inceput pregatelile.
Am facut blatul tortului (il am in cuptor), cojile de la niste viitoare lebede
(va pun aici o poza dintr-un filmulet)https://picasaweb.google.com/sorilea73/Poze?authkey=Gv1sRgCN6a46Titfm79wE#5602760027063048690
si c-am atat pe ziua de azi.
Maine fac salata beuof (pe care o voi pune in palnii de sunca presata si chiftelute de peste.
Vineri asamblez lebedele, umplu tortul (diplomat il fac ca place la toata lumea prezenta), fac aripioare picante (tip KFC), portionez porcul pt gratar si c-am atat.
Petrecerea o facem la moasa la curte si o incepem de vineri seara (o serbeaza si moasa pe fiica-sa care face 17 ani - e cea care ati vazut-o in poze ca se pupa cu Razvan)
Mai face si ea alte pregatiri si sarmale.
O sa fie de toate pt toti.
pt fiecare.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
ana_micu83 spune:
La multi ani, printesa Eliza!!! Sa fii sanatoasa, fericita, implinita, sa ai parte de o copilarie perfecta!!!!
Un brat de flori de la Razvan si multi pupici!
Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI
alynta27 spune:
La multi ani, ELIZA!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra