Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)
Raspunsuri - Pagina 18
oana_MVT spune:
La multi ani Maia!
La multi ani Mara!
La multi ani Yoan!
La multi ani Matei!
La multi ani Cris!
La multi ani Rebeca!
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
narcisica28 spune:
LA MULTI ANI REBECA si mamei tale IOANA, aceleasi urari, multam pentru ale tale si pentru raspuns.
Eu am o mare problema cu time management, din totdeauna, inclusiv la job, iar cauza pe care o inteleg abia acum la 30 de ani pare a fi deficitul de atentie pe care cu siguranta il mosteneste si piticul meu. Incep mai multe lucruri de o data si nu termin nimic la timp...cred ca va trebui sa ne tratam amandoi 

LAURAA, impresii de la petrecere, poze plsss.
LAURAOANA, unde ai disparut ?
COSMINA, imi pare bine ca s-au mai asezat lucrurile, e fetita mare Eliza!
DICI, intrebarea 2 cum se numeste antiperspirantul de care vorbeai cu fetele pe topicul depre DM ca vreau si eu si nu mi-am notat.
Noapte buna,
LauraOana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui narcisica28 LAURAOANA, unde ai disparut ? |
sunt aici..citesc...dar am si eu deocamdata o problema de time management si nu reusesc sa scriu nimic, chiar daca nu prea am nimic important de facut maine doarme sebastian pt prima oara la gradi..am emoti
LA MULTI ANI toti puiutilor!!!
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.pngSebastian
Bebe Beca spune:
MAYA, LA M ULTI ANI!!!
Lauraa, sa va ceasca fata mare si frumoasa!
La noi este plina perioada de muci
De-aia muuulti de tot.
alynta27 spune:
La multi ani Maya!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
clodyac spune:
La multi ani!!! tuturor sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume si sanatate, noroc si fericire va pupam 
Am pus pozici cu noua tunsoare pe facecarte :) si am dus analizele lui dudu pentru testul elisa si urina maine avem rezultatele
sa aveti o zi frumoasa 

ps ioana sa treaca mucii mai repede
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_MVT La multi ani Maia! La multi ani Mara! La multi ani Yoan! La multi ani Matei! La multi ani Cris! La multi ani Rebeca! Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09) |
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andreiwww.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
narcisica28 spune:
La capitala bate un vant urat, brrr, deocamdata in casa, piticul doarme ca a facut ochi la 6 AM...
LA MULTI ANISORI MAYA, o viata senina ii doresc printesei, iar tie LAURA sa va bucurati de ea !
IOANA, toata lumea e mucioasa ?
IRINA, cred ca am omis sa te felicit pentru bb2, sa fie un copil la fel de reusit sa Sara ! Ai inceput noul job ? Bafta sau relaxare placuta daca e vacanta!
Pupici la toata lumea.