Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)
Raspunsuri - Pagina 16
oana_MVT spune:
Hai nu ne mai tine in suspans. Are cuc?
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
CarlaV spune:
O sa zic peste vreo luna
. Am pus poze pe FB cu bebe.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
SoriLea spune:
Carla sa fie sanatos bb si cred ca-i baiat de data asta.
Am vb acum inainte de culcare cu Razvan care mi-a urat "noape buna mami" si a spus ca "nu obesc tati"(nu vorbesc cu tati), dar nu stiu dc
, in schimb mie mi-a povestit tot ce face si ca se joaca cu buni si cu baba si cu tatai nu pace
Acum cere singur sa vb cu mn si cand nu mai vrea pupa tel si spune "pa mami besc mut"(te iubesc mult
)
Nu stiu inca cand voi ajunge la el, dar parca as vrea sa treaca lunile mai rpd si sa vina toamna ca sa se intoarca acasa 
Nb tuturos si multa sanatate 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
CarlaV spune:
Sori, am citit mereu ce ai scris dar nu am cuvinte sa spun cat ma emotioneaza situatia asta. Sunt si mai sensibila in perioada asta si am plans odata cu tine. Ma bucur ca lucrurile incep sa se aseze, cel putin el se simte bine acolo.
Larisa are 87cm, nu m-am uitat in grafice sa vad pe unde este, maine face 1 an si 11 luni. De cantarit, acum vreo 2 luni, avea aproape 12kg imbracata.
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dicirstea spune:
Hello fetele.
Am o perioada superaglomerata, am citit mai mult pe sarite...
Mi-au dat larimile numai cand am citit prin ce trec fetele care si-au lasat copii la bunici. Nici nu imi imaginez cum poate fi...
Carla, imi pare rau pentru finii tai
Alynta, sanatate multa; ma bucur pentru sotul tau, eram sigura ca va fi mai bine ca inainte.
Beca parca ziceai ceva de cocoselul lui bb? Nu stiu unde sa caut intrebarea....
La multi ani sarbatoritilor de pana acum 

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Bebe Beca spune:

MARA, MAIA SI YOAN, LA MULTI ANI!!!
si rugati-va mamicile sa ne mai povesteasca una alta...
DICI, spuneam de cucu' lui bebe ca s-a inrosit... Acum si-a mai revenit, l-am spalat intr-una, i-am schimbat scutecul dupa fiecare pipi, l-amdat si cu rivanol.
Credeti ca ar fi o solutie scutecele traditionale? El are o dermatita atopica ce ne face probleme si asvrea sa renunt la chestii care ar putea sa ii faca rau...
dicirstea spune:
Beca, nu cred ca asta e solutia...ar trebui sa il speli imediat dupa ce face pishu si nu stiu daca poti observa treaba asta imediat, iar cand doarme ce faci? il trezesti sa il schimbi?
Mai bine iei din cele de la DM, Alana parca se cheama sau Libero cu un nr mai mare. Eu asa am facut la Matei care e hiperalergic.
Si il spalam alternativ cu bicarbonat si ceai de pelin
"Ceaiul de pelin – Indicatii si Tratament
Ceaiul de pelin era folosit in trecut pentru a elimina tenii, limbrici #351;i alte tipuri de paraziti. Era administrat atat oamenilor, cat #351;i animalelor datorita ajutorului in digestie #351;i proprietatilor antiinflamatoare.
Totusi, in afara de efectul sau in eliminarea parazitilor, ceaiul de pelin are o putere mare asupra simtamintelor #351;i este foarte bun in alungarea gandurilor negative.
Ceaiul si tinctura de pelin se recomanda in:
- probleme ale ficatului #351;i ale vezicii biliare;
- simptom dispeptic;
- pierderea apetitului.
TRATAMENTE CU PELIN
Poti face tratament cu pelin, deoarece acesta are proprietati:
• anti-microbiene,
• antihelmintice,
• aromatice,
• tonice,
• febrifuge,
• antiseptice.
Tinctura de pelin se recomanda #351;i in cazuri de balonare, de tulburari dese ale vezicii biliare, meteorism.
In medicina populara pelinul are uz intern in insuficienta gastrica, atonie intestinala, gastrita, dureri de stomac, tulburari hepatice, balonare, menstruatie neregulata, febra, pierderea apetitului, infectie cu paraziti. Extern, acesta poate fi aplicat pe ranile care se vindeca greu, ulcere, pete pe piele #351;i mu#351;caturi de insecte. De asemenea, exista tratament cu pelin pentru femei, mai exact, spalaturi vaginale cu pelin.
Poate ajuta corpul sa combata febra #351;i infectiile.
Pentru a combate gustul amar al ceaiului de pelin, se recomanda adaugarea unei mici cantitati de miere de albine.
Ceaiul de pelin se prepara adaugand o lingurita de pelin uscat la o ceasca de apa fierbinte, care se lasa timp de 10-15 minute pentru a se realiza infuzia. De asemenea, se recomanda consumul acestuia cu 10-15 minute inainte de masa.
CONTRAINDICATII
Multi spun ca acest ceai din frunze de pelin nu ar trebui sa fie consumat pentru mai mult de patru saptamani. Consumul excesiv poate duce la insomnie, ameteala #351;i stari de voma, precum #351;i tremurat, convulsii.
Daca este consumat in cantitati mari, poate dauna organismului, deci nu se recomanda aceasta. In cazul unei persoane insarcinate, nu este indicat consumul, deoarece poate produce contractii. Nici in cazul unei femei care alapteaza nu este recomandat. De asemenea, trebuie tinut cont ca poate cauza #351;i afectiuni ale rinichilor. Datorita toxicitatii sale relative, multi doctori nu il recomanda pentru uz intern, de aceea, chiar daca se prepara usor, nu este recomandat consumul sau.
Acest ceai de pelin poate fi folosit #351;i pe baza de pesticid, daca se stropeste in jur. Este interzis a se lasa la indemana copiilor sau animalelor de casa. Se recomanda spalarea mainilor daca s-a terminat folosirea acestuia.
ALTE APLICATII
Are un afect stimulant asupra creierului #351;i trateaza chiar #351;i reumatismul #351;i racelile. Este folosit in tratarea tractusului digestiv #351;i a formei de diabet care nu necesita insulina. Calmeaza excitatia nervoasa.
Este aplicat cu succes in starile de lene, rau de mare, greata.
Se poate consuma in combinatie cu vin sau bere.
Poate fi aplicat pe fata, sau poate fi baut in cazul durerilor de gat, sau aplicat in cazul hemoroizilor. Cu acest ceai pot fi vindecate artritele. Ajuta #351;i la vindecarea entorselor.
Ceaiul de pelin poate fi folosit cu succes in tratamentele pentru afectiunile enuntate. Pelinul este prezent pe piata in diverse forme, in special capsule de pelin."
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
andata spune:
Drage dragi, vad si vesti bune si mai putin bune.
Ioana, imi pare rau pentru puta juniorului. Bine insa ca a reusit sa ii treaca.
Anca, condoleante finutului. E greu la orice varsta sa iti pierzi parintii. Sper ca finuta sa nu fie prea afectata, sa nasca usor si la termen si bb sa fie sanatos. Iar tu nu te mai enerva cu derbedeii. Daca s-au luat de tine e pentru ca arati super si cred ca nici nu le-a trecut prin minte ca bomba sexy din fata lor e mami de 2 fete superbe si mai are cu ea si un bb mic
Alynta, ma bucur ca te simti mai bine si ca ai avut ajutor pe toata perioada grea. Felicitari sotului pentru job, stii cum se zice, ca oamenilor buni li se intampla lucruri bune
Andreea, 
. Multam fain ca te gandesti la noi
Sori, Cosminica cred ca e cumplit prin ce treceti. Eu stiu ca pe la 2 ani ai baiatului am simtit ca innebunesc 10 zile cat l-au avut ai mei cu ei la munte. De atunci, nu cred ca am avut in atatia ani mai mult de o luna (puse zilele cap la cap) copiii plecati de langa mine. Pupici mamicilor greu incercate
Multi ani fericiti tuturor sarbatoritilor de pana acum.
Un pupic mare si apasat si un brat mare de
pentru Cris. Sa ne traiesti, draga noastra, sa fii iubita si fericita
Maine trebuie sa ajung cu mandra mica la doctor. Nu e suficient ca saliveaza si muceste de nici cu batista bebelusului nu reusesc sa o desfund, acum i-au aparut si niste pete pe fata si vad ca se extind si la membre. Banuiesc un stafilococ, dar o sa vad ce imi spune doctora.
Pup tot stupul cu drag
Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara
Tutu land
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita
narcisica28 spune:
Seara buna stup drag,
Ce calduri astazi monser...si copii in parc care mai decare mai imbracati
. Am fost in Tineretului unede as fi vrut sa il sabatoresc pe printisor saptamana viitoare in avans, pe cat de promitator suna, pe atat de dezamagita am ramas : multi colorati galagiosi iesiti parca la parada...sa vedem; ne vin ambele perechi de bunici plus surioara mea cu cumnatul, musafiri nu gluma; ieri l-am sarbatorit pe sotul, tot intr-o petrecere suntem
...
ERTINA, cum a fost la oftalmo, unde faceti testul de auz, ca si noi il avem pe lista (bine si oftalmo zisese neurologul prima data dar pentru noi nu i-am inteles relevanta). Inca nu m-am hotarat unde sa merg la o noua evaluare psihologica, neurologul ne-a recomandat si el pe cineva; dupa petrecere ma concentrez pe asta.
ANDATA, sanatate multa piticutei, sa nu fie nimic grav.
IOANA, noi ne-am dat cu Nidoflor dupa operatie, dar retin de pe prospect ca sub 1 an nu mergea, asa ca nu m-am garbit sa it iscriu mai devreme ca oricum nu te ajuta.
DICI, baietii sunt bine ?
ALYNTA, felicitari sotului, sa fie intr-un ceas bun ! Sanatate lui David. Eu insist sa te intreb daca de imunitate le-ai dat ceva, infectii repetate tratate cu antibiotic ataca rezistenta organismului.
CARLA sa fie tot la fel de bune masuratorile pana la final la bb3 ! Fetele cum sunt ?
Daca am uitat pe cineva iertare, am o stare de oboseala continua...
ertina spune:
Matei
!!!( pentru ziua de ieri ) Alynta
, sa te bucuri de minunile tale
si felicitari sotului pt job.
Narcisa, la controlul de oftalmologie a fost foarte bine, nu avem nicio problema la ochisori. Am trimis rezultatul la cabinetul dr. S. Th si a ramas s-o revada pe Athina impreuna cu neurologul care a conultat-o. N-a mai zis nimic de orl. Astept un telefon azi sau maine pt a-mi spune in ce zi ne vedem.
Va pup pe toate