Albinutze de Mai-Iunie 2009(109)
Raspunsuri - Pagina 14
lavinia.p spune:
Dragele mele vin cu vesti cat se poate de bune. Maine-mi vine nepotelul acasa
, am sa-l tin si eu in sfarsit in brate pe micul invingator
. Simt o bucurie imensa si va multumesc din suflet ca ne-ati fost alaturi

va
pe toate si va doresc sanatate multa. De citit am citit dar nu mai pot scrie sunt franta de la servici si am fost si in parc cu teroristul asta mic.
Va
Rareselull meu scump 23.mai.2009
Ajutiati-l va rog pe Andrei sa traiasca!!
A fost si prima zi de lucru 

narcisica28 spune:
Minunile ne dau speranta! Bravo Andrei!
Eu am uitat sa felicit aniversatii, cu scuzele de rigoare pentru intarziere,
LA MULTI ANI Sofia, Dominic si Razvan-Ionut.
Coraly, nu ne-ai mai vizitat de ceva vreme, sunteti bine? L-ai intarcat pe Dominic?
Pe ELY vroiam sa o strig , cum e burticuta, broscutica e bine?
Serialbastre spune:
Neata! 
LauraO, noi venim cu noutati legate de cresa saptamana viitoare, cred ca joi o sa mergem.
Cosminica, curaj! O sa fie mai bine! O sa se acomodeze si o sa inteleaga de ce trebuie mereu sa pleci de langa ea. Ii spuneam si Sorinei, ei inteleg mai multe decat ne inchipuim noi.
Pe de alta parte, mie mi-e usor sa zic, dar noi nu am stat asa timp lung fara ea. Eu ma gandesc ce facem la vara-toamna, ca avem doua nunti cu oamnei dragi si nu am cu cine o lasa. Si parca as sta si eu o noapte la petrecut. ![]()
Deaa, ce baiat mare ai! 
Va doresc o zi frumoasa! La Suceava e cald si Soare, sper sa fie asa de-acum ca m-am saturat de vant si frig.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
Bebe Beca spune:
Buna dimineata!
LAVINIA, astea da vesti bune! Multa sanatate mai departe micului. Va avea o viata normala de aici inainte?
DEEA, este superb Darian. 
oof plange bb
SoriLea spune:
Ce liniste pe aici, fetelor v-ati mutat pe facebook???
Pun aici cateva poze cu noi
https://picasaweb.google.com/sorilea73/DeZiuaMea2011?authkey=Gv1sRgCPeMg52h08uZlQE#
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
Bebe Beca spune:
Sori, vazut si placut pozele. Cum mai stai cu dorul? Razvan ce face, cum este?
Cosmina, la voi?
Noi am fost astazi plecati toata ziua, am mers si pana la stomatolog cu rebeca, pt a-i scoate un dinte temporar si i-am facut si un periaj profesional plus detartraj. Si am mers cu bebe la medic, pt ca i s0a inrosit foarte tare putza. A mers boi, ne-am intors vaci, insa nu conteaza. Am spalat locul, am pus putin ceai de musetel, daca si maine se pastreaza la fel, il duc la alt medic.
Eu am reusit sa ma spal pe cap acum, mai stau putin sa se usuce cat de cat si apoi la somn, ca nu mai pot.
Pup si noapte buna!
oana_MVT spune:
Noapte buna Ioana. Cazi seara ca un erou nu-i asa?
Sorina te-ai hotarat daca te duci la Razvan weekendul asta?
Cosminica tu te duci la Eliza?
Avem si noi soare azi, in sfarsit, si parca am o stare de spirit diferita. Nu am crezut ca ma influenteza vream mohorata dar imi dau seama ca da. Cand e soare afara am alta stare de spirit.
Sotul m-a intrebat zilele trecute daca as vrea sa ne mutam in Florida ca nici el nu mai suporta frigul si ploaia. Din septembrie nu cred ca am avut 20 de zile insorite. 

Eduard m-a intrebat azi dimineata "Ezicsta vajitoare?" S-a speriat de vrajitoare cand s-a uitat la Alba ca Zapada si de atunci ne tot intreba daca vine vrajitoarea si noi ii raspundem ca nu exista vrajitoare.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
Bebe Beca spune:
Cam asa..., cad lata. De obicei imi pun, ca somnifer, un film. Din care vad maxim 3 minute (ma uit la cate minute au trecut ianinte de a inchide definitiv ochii
).
Si pe mine ma influenteaza vremea. Ador zilele cu soare, ma deprima zilele ploiaoase, noroase. Pupici li Eduard, sa-i treaca sperietura!
Sara aseara, dupa ce a facut caca, s-a dus cu tati sa-l arunce. SI intreaba: Unde-i caca? Tati ii spune ca s-a duuus. Unde a dus? Acasa a pipi?" Ne-am prapadit de ras. Mai ales ca are mutrisoara caeea de dragalasa si scumpa.
Buna dimineata tuturor!!!
A folosit cineva scutece lavabile?????
clodyac spune:
buna dimi fetele
si eu sunt influentata de vreme
o sa incerc sa va pun pozici cu dudu tuns
sa aveti o zi superba

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic
alynta27 spune:
Buna!
Duminica parea a fi o zi ca oricare alta. Spre ora 22 ma simt din ce in ce mai rau. Incepe febra, frisoane si o stare de rau generala. Ma durea si carnea pe mine. 3 zile asa am tinut-o. De luat (in alaptare) nu am avut prea multe optiuni: paracetamol, frectii, tantum verde, vit C cu propolis, aerosoli cu prospan. Am decurs si la "babisme"- cartof ras cu otet si spirt la gat. Dupa ce s-a incheiat cu febra ma durea gatul ca nu puteam inghiti nici saliva. Ce mai...am zacut la pat. Noroc ca a fost sotul acasa.
Mare bucurie e ca ca si-a gasit de lucru si se pare si mai bine decat precedentul servciu!
Va multumesc pentru gandurile voastre bune!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra