Licurici de ianuarie-februarie 2009 (143)
Raspunsuri - Pagina 18
flowerbee spune:
Buna si de la noi,
Selene, parerea mea este ca greselile pe care le faci sunt urmarea stresului in care traiesti. Ai foarte multe pe cap si atentia iti este impartita in mai multe locuri. Este si o consecinta a faptului ca lucrezi de acasa. Iti doresc sa iti revii repede!
Micola, imi pare rau de patania voastra. Pe la un an, Alexia a pus mana pe fierul de calcat si s-a facut o basica mare in palma. La indcatia medicului, i-am dat cu Oximed parca si am lasat basica sa se sparga, sa iasa lichidul si sa se usuce. O sa ii fie greu pana se sparge. Nu ii da cu alte chestii, fiindca, asa cum a zis si Irina, se poate infecta.
Pyc, ma bucur ca baiatul creste frumos, insa te inteleg cu nebunia de la servici. Si la mine, de vreo 3 saptamani e ingrozitor, nici nu ma ridic de la birou, nu pot raspunde la telefon, iar la baie...uneori nu ajung. Asta ca asta, dar presiunea e enorma, termene f stranse, chestii sensibile...Sper sa vina si o perioada mai usoara, si pentru tine, si pentru mine.
Lissa, felicitari pentru pedalatul tricicletei.
Alexiuta e bine, prima urocultura e sterila, mai avem inca doua de facut saptamana asta, insa tot nu mananca. Sunt linistita totusi pt ca se dezvolta frumos, deci isi ia ceea ce are nevoie din acel putin de mancarica.
In weekend am dus-o la tara si in capatul strazii pe care ne facem casuta, e un camp si un asa zis helesteu. Cand a ajuns pe lucerna, a inceput sa cante "taranul e pe camp, taranul e pe camp...). Nu mi-a venit sa cred ca face asa conexiuni.
Gata, inchid ca incepe programul. Imi place sa vin mai devreme ca sa pot sa stau putin linistita, pana incepe nebunia. Iar azi, va fi nebunie...
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
micola spune:
multumesc, fetelor
e mai bine, doar daca se loveste din greseala plange si imi aduce spray-ul sa-i dau..
da, Irina, de asta te sunasem.
Ce mai face Andrei? nu zici nimic de voi..
doar Oximed am si eu, si am fost ieri la dr si ne-a zis tot de panthenol spray(thanks. Rox
), dar nu am gasit decat unguent, cu care ii dau doar in somn, ca altfel nu ma lasa..cand il doare , ziua, ii dam cu oximed.
am lasat si la cresa unul.
mai e o singura basica sa se sparga. deocamdata nu s-au luat pielitele de la cele sparte..banuiesc ca atunci o sa-l usture iar...
Naty, ce idee mi-ai dat cu Zoo, il duc sambata, ca tot e ziua lui :)
Nu stiu daca sa-i duc la gradi tort vineri...Sf Constantin e sambata..si cica nu se serbeaza inainte...dar luni mi se pare prea tarziu..
Crisspy, asa eram si eu cu Alex, doar burta maare, in rest niciun stres, energie maxima si veselie la fel.
. gata, s-a imprietenit cu ideea de gradi?
cu olita, si eu la fel, astept mai concret de la gradi, sa-mi spuna ca a facut, ca acasa ba sta, ba vrea doar imbracat pe olita..
bebelusi spune:
Buna seara fetelor, eu iar am mustrari de constiinta ca am inceput sa ii dau Irinei lapte praf de cateva ori pe zi,ca imi refuza titi destul de des, uff, asta e, sper ca va fi bine, o sa incep si diversificarea.
Mai sunt suparata si pentru ca Mircea cred ca a facut hernie si in partea cealalta, maine merge in Bucuresti pentru un control, o prietena medic din Bucuresti ne-a trimis la Dr. Spatariu Alexandru la Floreasca, stie cineva ceva de el????am asa emotii, snt asa de stresata, sper ca va fi bine
el este foarte demoralizat.
Aaa, si daca aveti nevoie de sapcute, palariute, pantofei, vedeti ca finuta mea a adus in magazin chestii super frumoase
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.123981774347913.31364.100002082741076
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
crisspy spune:

ALINUK 

sanatate, fericire si tot ce-ti doresti.
Patri multa sanatate lui Mircea, sper sa nu fie nimic grav
. Din pacate nu stiu nimic despre dr mentionat de tine, poate Irina stie mai multe.
Ieri am fost si eu la echo sa vedem ce mai face bebelina. Suntem in parametri, are 850gr
. Peste 2 saptamani trebuie sa-mi fac si eu testul de intoleranta la glucoza.
Razvi azi a fost foarte marait azi, vroia sa mearga cu tricicleta la gradi, lucru care nu s-a intamplat bineinteles si s-a pus pe urlat
. La gradi bineinteles ca s-a pus pe plans cand am plecat
. Sper sa-l gasesc in toane mai bune decat l-am lasat.
fetele
Crisspy,
fericita de
Razvi si
25 sapt 
roxanaz spune:
neata
Alinuko la multi ani fata mea!! sa fii sanatoasa, iubita, fericita!! sa ai parte numa' si numa' de bucurii!! 

ma scuzati dar is pe fuga, pana luni sunt la un congres.
va pup!!
Leditia spune:
La multi ani sanatosi si fericiti,Alina!
Patricia,sanatate multa sotului.
Crisspy,felicitari pt parametrii si rabdare cu Razvi.Si noi am avut scandal ca nu l-am lasat sa iasa cu o caciula afara..si in general se enerveaza cand nu-i faci pe plac atunci cand vrea,dar fix in secunda aia,nu mai tarziu,ca nu stie ce-i aia rabdare:)))
O zi buna tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
micola spune:
La multi ani Alinuk, mamica noastra luptatoare si grijulie cu toti!

Sa ne traiesti, si sa fii sanatoasa si fericita langa baietii tai dragi!!
Bebelusi, nu te mai stresa cu laptele praf! ai luptat destul s-o alaptezi, e destul de bine ca i-ai dat pana acum, e fata mare, deja! Multa sanatate lui Mircea, nu te mai arata stresata in fata lui, tu trebie sa fii optimista pt el!!! Hai, capu' sus!
Eu sunt happy ca aseara a adormit la mamaie in camera lor, si apoi i-am mutat si patutul, si a dormit toata noaptea!!!!!!!!!adica cu o sga trezire, dar nu se pune, ca era de la tuse :) si a adormit si repede. In schimb eu, am dormit f putin, cu usa la perete, cu inima stransa..desi imi doream sa-l invat sa doarma ori singur, ori cu mamaie, ma simteam un pic trista fara el langa mine...:)
alinuk spune:
oh scumpele mele
va multumesc din suflet!!!
fete cucuiete!! azi fac cinste!!
sa nu ma intrebati cati ani fac...caci de la o varsta incolo stiti voi cum e...
nu mai imbatranesti, iti doar creste valoarea
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">pur si simplu MAMA
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
anna-mama spune:
La multi ani, Alinuk! Sa ai parte de tot ce e mai bun in lume! 
Crisspy, felicitari pt bebelina sanatoasa! Pup eu pe Razvi sa-i treaca supararea!
Micola, un pup si pt Alexutu sa treaca arsura de la manuta 
de steluta norocoasa (09.02.2009) si
9+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR