Piatra Neamt, Perla Moldovei (87)
Raspunsuri - Pagina 22
pisellino spune:
nu am avut imp sa citesc din urma dar recuperez eu ca de-acum am net acasa lora la multi ani sa fii mereu fericita alaturi de printesele tale
m-a linistit foarte tare intalneala noastra si ma bucur ca am putut participa si eu ce bine ar fi sa fiti mai aproape
va pup pe toate noapte buna
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI
Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate...
Laura25 spune:
Buna!
Dati si voi o cafea la oameni care muncesc de nu se mai opresc?
Ia uitati ce frumos e ilustrat articolul despre actiunile de 1 iunie http://www.desprecopii.com/info.asp?id=3148
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
WAAAW!!! Super, poza Andradei pe pagina oficiala!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ellinia spune:
Lora, la multi ani cu intarziere! Sa fii fericita si iubita!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
allexa06 spune:
Salutare !
Sunt franta si nu mai pot de cald,astazi am avut multa treaba prin oras,abia ma mai tin picioarele.
In legatura cu intalnirea sunt si eu de acord sa o asteptam si pe Carmen si ne intalnim atunci .
Am inercat sa incarc si eu cateva poze de la 1 iunie si nu am reusit
http://community.webshots.com/user/allexa06
pisellino spune:
laura dau eu o cafea ca la mine deja e nr 2 cu toate ca nu mai am voie sa beau da ce sa fac daca nu merg inainte altfel
eu am terminat de luat vitaminele mele si am mai ramas doar cu pastilele pentru stomac si ficat asa ca mergem inainte robi e bine se joaca l-am dus ieri la mare si era ca un salbatic saracul nu stia unde sa se mai duca ca ii place la nebunie apa si nu cred ca a constientizat vreodata ca exista o ”paca paca” asa de mare distractie mare a fost ieri dar dimineata deja tusea deci s-ar putea sa-mi retrag cuvintele
va pup pe toate o zi frumoasa
POZE ROBI
www.youtube.com/watch?v=vS256hpwOSw" target="_blank">video pentru robi
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
HAINUTE DE VANZARE PENTRU ROBI, SUPER PRETURI
Cand unul viseaza, ramane doar un vis, cand amandoi visam devine realitate...
magdaR spune:
Thiiii...ce caldura mai fetelor. Uite asa as sta toata ziua . Problema e ca nu stiu sa inot , asa ca ma multumesc cu atat. Va invit si pe voi, daca simtiti nevoia si va servesc si cu o feliuta mica-mica de tort.
Sa aveti o zi frumoasa!
Magda, mamica fericita de fetite: Ana Maria si Teodora
http://magdahobbyarts.blogspot.com
allexa06 spune:
Numai tu crezi ca vrei la
Foarte bun tortuletul , inca o data La multi ani sotiorului tau,sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti
http://community.webshots.com/user/allexa06
ellinia spune:
Magda, la multi ani sotului tau!
Lora, vezi ca ti-am trimis un pm!
Caldura mare da' la mine la serviciu e frig na, sac! Oricat de ciudat ar parea eu stau imbracata bine , nu bate soarele deloc si e frig frig... Altii dau bani sa aiba racoare, la mine e pe gratis
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Magda, la multi ani sotului tau! Lora, vezi ca ti-am trimis un pm! Caldura mare da' la mine la serviciu e frig na, sac! Oricat de ciudat ar parea eu stau imbracata bine , nu bate soarele deloc si e frig frig... Altii dau bani sa aiba racoare, la mine e pe gratis Cristina si Stefan Costin (25.02.2005) BazarGeneral |
venim si noi la tine!!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me