Piatra Neamt, Perla Moldovei (87)
Raspunsuri - Pagina 13
Laura25 spune:
Catalina vine azi dupa-masa in Piatra. Daca e vreouna din voi doritoare sa ne intalnim, dati-mi un telefon sau scrieti aici. Eu oricum ma vad cu ea.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
allexa06 spune:
Eu am multa treaba astazi, nu stiu cum imi voi imparti timpul, daca termin pana la 17 iti voi da un telefon...apropo, voi la ce ora va intalniti si unde ?
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura25 spune:
Allexa, cred ca la gradina de vara, dupa 17. Ma suna Catalina cand ajunge in oras
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Am fost aseara la intalnire ,a fost super,l-am cunoscut si pe Robi care e un scump .
Pun de cafeaaa
http://community.webshots.com/user/allexa06
LoraG76 spune:
'Neata!
Pune si pt. mine una, ca bolfosenia si-a facut de cap asta noapte, s-a foit si n-a dormit de la 2 jumate la 4 si-acum canta.
Ma bucur si eu ca ne-am intalnit si ca l-am cunoscut pe Robi!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Laura25 spune:
Intrebare-propunere: Sa caut un fotograf profi sa vina de 1 iunie sa faca poze la copii si punem noi banutzi mana de la mana sa il platim? Costul intrarii la locul de joaca va fi suportat de desprecopii.com, cadouri, prajiturele si suc avem de la sponsori, ce ziceti sa punem mana de la mana cate 10-15 lei cat o fi si sa vina un fotograf profi sa ne faca poze faine, faine? Eu, sincer, tare as vrea asta. Voi ce spuneti?
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Intrebare-propunere: Sa caut un fotograf profi sa vina de 1 iunie sa faca poze la copii si punem noi banutzi mana de la mana sa il platim? Costul intrarii la locul de joaca va fi suportat de desprecopii.com, cadouri, prajiturele si suc avem de la sponsori, ce ziceti sa punem mana de la mana cate 10-15 lei cat o fi si sa vina un fotograf profi sa ne faca poze faine, faine? Eu, sincer, tare as vrea asta. Voi ce spuneti? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
eu sunt de acord
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
LoraG76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Intrebare-propunere: Sa caut un fotograf profi sa vina de 1 iunie sa faca poze la copii si punem noi banutzi mana de la mana sa il platim? Costul intrarii la locul de joaca va fi suportat de desprecopii.com, cadouri, prajiturele si suc avem de la sponsori, ce ziceti sa punem mana de la mana cate 10-15 lei cat o fi si sa vina un fotograf profi sa ne faca poze faine, faine? Eu, sincer, tare as vrea asta. Voi ce spuneti? Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Si "mai" de acord!
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)