Gravidutze si mamici de Cluj- 173

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata!

Ioana-mami de Sara-de ce ai scos treptat zymaflorul?ai facut cea mai mare greseala posibila,nu cred ca cineva recomanda sau poti citi undeva ca zymaflorul se opreste dupa atat timp.atunci de ce l-ai mai dat?de ce nu ai intrebat odata un medic?cum arata petele?ce culoare si unde-s localizate?nu vreau sa te supi pe mine, aici n-am vrut sa te cert dar dupa parerea mea ai facut o greseala , mai bine nu-i dadeai, e mai rau asa.pt toate fetele care mergeti inainte cu zymaflorul, nu-l opriti doar asa!!!

noi binisor, tot we am fost pe afara, azi noapte erau iar infundati, sper ca nu ne vom mandri cu vreo raceala ca moooor!se arata vreme buna, sper ca de la stat la soare si caldura scoate raceala din ea daca asta vrea sa fie

sa aveti o zi frumoasa!

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!!

Miha, ce rau imi pare ca nu a fost un concediu de 5 stele la 4!! Bine ca ati mers numai pe 3 zile. Poate i-a luat Marei ceva pina s-a adaptat. PAtrick avea nevoie de vreo 2 zile sa se adapteze in alt loc decit acasa. Am avut si noi o ratare de asta cind avea P tot cam atit cit are MAra, dar pt asta am fost pina in Ungaria.
Nu ati fost la gradina zoologica din Tirgu Mures?

Noi bine, P a fost la bunici la Gherla, s-a simtit excelent. MA bucur ca el a vrut sa mearga, si, cu mitiielile de rigoare, ne-a lasat sa plecam. DAr distractia a fost mare. Si schimbarea de persoane din jur i-a cazut f bine.

Va pup!
O saptamina plina de bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

salutare!

ne-am intors si noi de la iarba verde...a fost f bine...copiii s-au jucat cu alti prichindei, noi mamicile am mai stat la taclale ca pe vremuri...ce bine ca a venit varaaaaa!!!! desi azi am murit de cald... ma gandesc ce-o fi mai incolo... astept concediuuuuuuuuuuuul!!!

n-am gasit casuta pt copii,bine, n-am gasit una la un pret rezonabil... asa incat mai cautam...am fost la Cora, Selgros, Dedeman si Baumax...mai cautam la Carefour, Praktiker si Real...mi-e ciuda ca la un moment dat am vazut la Dedeman cu 350 ron, si acu nu mai era... no, asta e...vom gasi noi...

o saptamana usoara si frumoasa va doresc!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Eu am vazut casuta de gradina in Auchan la 482 lei (cred ca am vazut bine).
Ce bine ca aveti curte unde puteti sa puneti casuta.In Auchan am mai vazut un balansoar pt 3 persoane la 289 lei si Julia s-a leganat pe el pana m-am odihnit eu pe-un scaun de gradina, ca nu mai pot sta in picioare prea mult.

Lilly 37+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LILLY, mersi de info...da parca n-as da 5 mil pe o casuta de plastic... acuma mi-e asa ciuda ca n-am luat-o atunci cand am fost din Dedeman... ufff...mai astept, mai acut...daca cumva va pica ochii pe asa ceva, dati-mi va rog de stire...

balansoar avem, si hinta...ii place si lui Filip si lui Eric sa se dea in hinta...

aaa, n-avem casa noastra, as vrea eu...suntem la ai mei, la Turda...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani, Elena! Si toti incredibil de fericiti alaturi de familia ta frumoasa!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

LA MULTI ANI, ELENA SI PENTRU ZIUA TA DE NASTERE!IN PRIMUL RAND SANATATE SI DARUIRE MAXIMA PENTRU CELE 3 MINUNI DRAGI!

GABI - La multi ani si scumpelei mici pentru ziua de ieri: Sf. Mucenica Sofia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

La Multi Ani, cu sanatate si bucurii, draga Elena! cred ca asta e cea mai implinita aniversare!!!

Ne-am intors aseara, a fost frumos, astazi am revenit la ale mele si am fost asa de harnicuta incat acum sunt epuizata.

Va pup si o saptamana super,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

La multi ani si aici, Elena! sanatate, fericire si mult noroc si impliniri!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_r2005 spune:

mamici sau viitoare mamici am si eu o intrebare inainte cu cat timp inainte sa ramaneti ati renuntat la anticonceptionale?am auzit o multime de povesti cum ca trebe din timp cu cateva luni bune inainte dar stiu si pers care luna asta nau luat si au ramans insarcinate!!! ce ziceti voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Elena-cele mai bune ganduri mami pentru tine, sa fii iubita!!!La multi ani!!!

Ioana-r2005-eu asa stiu ca daca ai luat un timp indelungat anticonceptionale(ani), e bine sa faci vreo 3 luni pauza.Sa vina cand vreti voi un puisor dulce!

sa aveti o seara faina!

Andrea-oare casuta second nu ai gasi pe net?

Meli, mami de Timea si David

Mergi la inceput