Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

antguess nici eu n as simti o presiune prea mare daca n as avea piscina care sa ma astepte dar cum sunt haplea cu bronzul si cu innotul deja nu mai am rabdare...si vreau sa arat cat mai bine...asa ca zici ca ma mana necuratul de la spate

yasmi am 1.70 fix

shtrumph merci de parere..din pacate sa ma tin de impachetari acum chiar nu pot, ca n am cu cine sa l las pe luca. asa sa ma duc doar odata sau de 2 ori la procedura aia as putea. dar stiu de vara trecuta cand mergeam la impachetari si vacuum (tot anticelu) intradevar ramasesem fara dar mergand o luna intensiv, adica de 3 ori pe sapt, si stateam cam 2 ore. acum din pacate nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

si eu sunt haplea cu bronzul si cu piscina....de saptamana viitoare vreau sa ma duc la inot. Mi-a promis bb-tul ca in cativa ani imi face piscina langa casa...cum o fi ?

abia astept sa inot..eu dau bine jos cu niste ture de bazin de 2 ori pe saptamana...
acum cand vine sora-mea..ma duc si la niste solar..ca momentan nu am cu cine lasa fata cele 15 min cat stau eu la prajit..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am atipit langa fete in incercarea mea sa le culc, am cazut si eu la datorie...acum le-am lasat sa doarma inca si am camera pusa pe ele...

Strumphita te inteleg perfect ca asa s-a invatat si micuta mea in brate, ca imediat cum plangea cum o lua soacra mea in brate..dar acum soacra nu mai e, iar eu de abia fac fata. Neavand ce face am mai lasat-o sa si planga...ieri cand ma facut mancarea mi-a plans mititica de nu a mai avut voce dupa..si a adormit..Mi se rupe sufletul dar nu pot sa stau cu ea numai in brate...plus ca imediat vrea si Stefi in brate daca o vede pe Anna
Multumesc ca mi-ai admirat pozicile, da asa este pe 5 face 2 anisori..ea a avut falcute de mica insa acum imi pare putin cam grasuta(sunt curioasa ce zice pediatra diseara ca avem controlul de 2 ani) si de aceea am trecut-o pe lapte degresat, ca cica din cauza laptelui integral a pus asa mult pe ea..ca-mi bea ff mult lapte. Anna are par mult dar daca mai statea inca cat a stat sora sa in burtica il avea la fel de lung. Ca Stefi a fost o pletoasa de cand s-a nascut ..Multumesc de commplimente

Madutza am pus link-ul cu poze pe mail-ul comun

Mi s-a trezit cea mare, v-am lasat

Mami de mica si iubita 05.05.2009 si de inca o mai mica si iubita 25.03.2011

Buburuza mea
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Si eu sunt un mare ”fan”solar...am facut pana in clipa cand am aflat ca sunt gravi....asa fac in fiecare primavara si iarna chiar daca este foarte nociv. Eu mai am de dat jos 1 kg.

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Strumphy fetele noastre parca comunica :))

de dimineata m-am amuzat ca si eu am patut-o aseara cu pipi. atat de tare ca o trebuit sa o spal si pe spate (o schimbam la lumina de veghe si nu am vazut ca face decat cand era toata naclaita ).

Toata noaptea mi-a plans de colicei, azi tot matzaita de am tinut-o 4 ore in brate. Cum o puneam in patut sau pe canapea cum facea ochii cat cepele si incepea sa urle.
Abia acum a adormit si am facut si eu un dus si pap repede ceva ca imediat iar e ora de masa!

si casa mea zboara si maine vin ai mei

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

antguess o sa fie tare bine cu piscina eu la solar nu mai merg deloc, m-am dus doar la 4 sedinte mai demult si mi s a uscat pielea ft rau...asa ca am zis ca nu mai merg, imi e si teama ca am niste alunite. dar imi place mult bronzarea cu pistolul, pentru o ocazie sau pentru piticii proprii de pe creier face bine asta pana cand vine vara si stau ca posedata la soare. offf de abia astept sa vina vara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

scrish eu acum vad ca bebei nostri sunt de o seama doar ca eu am fata si tu baiat

_
MAMI DE DARIA ANA-NARIA CARE ARE 1 LUNA 1 SAPTAMANA SI 2 ZILE

Mergi la inceput

da laura ce tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

solar nu-mi place nici mie..am facut odata sa vad cum e...si am crezut ca mor de claustrofobie...am deschis ochii acolo de cateva ori si n-aveam ochelari... a fost cumplit! Ca sa nu mai vb ca acum 3 ani eram la pedichiura cu inca o fata langa mine si ii povestea tipei care o facea ca pe prietena ei tocmai ce o gasisera cu cancer undeva langa nas si trebuia sa-i scoata o parte mare ...mi s-a zbarlit pielea atunci...Stiam care-s urmarile solarului dar s-o auzi asa direct langa tine, m-a tulburat...Eu deja am capatat multe alunitze pe corp si puncticele rosii..,mai ales in regiunile pe maini decolteu pe care le expun vara prin parc ....si mie-mi place soarele si bronzul...dar m-am mai temperat...
Scrish...1,70..esti cam ca mine si lavi/..eu as vrea insa un 56...55..e greu sa te si mentii la greutatea asta..eu ar tb sa maninc f putin pt ea...si mi-e imposibil..sunt prea gurmanda..La mine e si varsta, am constatat ca mi s-a schimbat metabolismul...serios de tot...eu la 47 eram numai os...
Lavi... un 53 ar fi grozav...mi-e imposibil!
Strumpfi, imi pare rau c-ati dat degeaba banii pe leganasele acelea...Poate insa se va obisnui cu timpul...
Ally, pai arati ft bine mami...nici nu mai ai burtica..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Picky, vrei sa te ajut sa iti faci album?
Sa nu te simti in vreun fel ca nu ai de ce, multa lume si-a prins urechile cu picasa la inceput.

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput