Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

wmagnolia, al meu DA. Sunt zile cand se partaie atat de mult de zici ca este batalion de tragere .

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Deci am sunat pediatra si mi-a zis sa merg la Spital la ORL pt linistea mea..Sunt deja panicata...Domne sper ca nu a racit,caci nu inteleg de unde si cu ce am gresit...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Lalely, stai linistita ca bebe este bine, sunt sigura de asta! Multa sanatate si te asteptam sa ne sp ce a zis tanti pediatra.

Mergi la inceput

Strumpitz, cum mai este printesica??? Ai reusit si tu sa te odihnesti macar putin? Eu pt colici folosesc Colikind, dar folosesc preventiv pt ca bebe Eddy nu a dat semne de ”nervozitate” sau dureri...Multumim Doamne! Intr-o singura seara a fost putin mai plangacios si am intrat putin in panica.De atunci nimic, INCA.

Andreea
, ce minunat ca si voi aveti in week. asta increstinarea bebelinului. Hai mai pune si 1 poza macar cu el...dar si cu tine mami scumpa.

Madutza_draguta, tu pe unde ai umblat astazi?? Hai la raport.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miki

simo pupam grasunelul sa treaca buba de la vaccin.

cris atunci consider eu ca este ok sa incep.
lalely...heiii mami..nu intra in panica din atat!!! cami, nu mai speria mamicile ca niste mucisori nu e ceva asa grav. lalely si al meu bebe are ceva mucisori. il aspir 1/zi sau la 2 zile.. cum mi se pare mie ca ii aud mai multi. daca doamne fereste ar fi ceva mai grav ma indoiesc ca nu ti-ai da seama.

eu finalizez marturiile, pregatesc cardurile de asezare la masa....si pun la punct ultimele detalii..

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si al meu e mare partzar

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Hai ca m-am speriat acum cu mucii...Nici nu stiu cum sa procedez...
El fornaie in somn si cd ii pun ser plange..si la aspirat la fel..in rest nu mi se pare foarte agitat..Ce aiurea ca nu-mi pot da seama daca este sau nu racit,dar deja ma apucat panica...

Si sa merg cu el la spitalul de copii??Eu nu am incredere in medicii astia,mai ales de la noi din oras...Am asa o neliniste in suflet..

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

eu cand am avut probleme, mi-au zis ca daca mananca e ok..daca ajunge sa nu mai poata sa suga, fuga repede la spital

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Lalely, nu te panica! Este normal sa aiba si mucisori. Eddy a avut din maternitate si cum am ajuns acasa am cumparat aspiratorul nazal...nu am apucat sa-l folosesc pt ca pediatra ne-a recomandat sa-l folosim doar cand vedem ca apar dificultati respiratorii in timpul mesei si nu numai. Ce alte simptome mai are??

Micki, tu ce mai faci mami? Cum te mai descurci? Te apreciez MAXIM ca de cate ori ai ocazia raspunzi la fiecare in parte! Tot respectul!!!

asa si asa..sunt singura saptamana asta, fara barbat si e greu rau..vlad inca face circ cand o alaptez pe andra..cea mica incepe si ea sa planga si refuza sanul..nu stiu pe care sa adorm mai intai ca amandoi fac circ daca le depasesc momentul si nici unul nu adoarme singur..noaptea tipa ba unul ba altul..
cam asa

Mergi la inceput

simo, daca nu se mai misca acul la cantar..de ce nu incerci sa schimbi menul ? e clar ca s-a obisnuit organismul cu ce mancai..treci pe gratare exclusiv si eu zic ca ai toate sansele sa-l misti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui wmagnolia

Aspirator nazal am sieu dar cred ca nu stiueu cum sa il folosesc ca nu imi ajuta la nimic.

Ai vostri copii se partaie? Ca a mea a tras azi dimineata niste parturi de m-am speriat. Am crezut ca are diaree si cand sa ii schimb scutecul nimic doar pipi.

Mami de Rebecca

Si a mea face la fel ;) dupa sunet ma astept sa gasesc cine stie ce in pampers. lasa ca e bine, orice aer care iese e semn bun :)

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput