Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Neatza.La mine au inceput greturile
M-am programat si eu la privat ,culmea era liber tot pe 23
Fetelor,ce anume ati vazut la 4-5 saptamani la eco?

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

iti inteleg perfect starile de rau...
nu am ajuns inca la eco, abia pt marti m-a amanat.
la cealalta sarcina, la 5 saptamani deja se vedea inima batand...

Acum am un alt motiv de stres: baietelul meu a facut varicela si mi-e teama pt embrionul de 6 saptamani sa nu pateasca ceva daca o iau si eu... Si nu sunt imuna la virus...

de Vlad (13 dec 07) si + 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella_sib spune:

Va multumesc, fetelor pentru urarile voastre de bun venit sunteti niste dragute. Pentru Nelia, la mine la 5 saptamani, s-a vazut un punct, atat si doctora mi-a zis ca el e BB-le.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Ramonica,trebuie sa suni rapid doctorul,sau ginecologul,daca nu ai avut varicela,si o faci in primul trimestrul dupa cate am citit eu nu e de bine,de ce nu lasi copilul 2 saptamani la bunici....sa intri sa ne spui ce ai mai facut
Bella,mai multe astept sa ne spui peste 2 saptamani,cu siguranta nu s-au vazut multe la 5 sapt...
Restul fetelor?
Cine mai e cu greata?Colac peste pupaza,am si niste amigdale foarte unflate care ma dor si o durere de cap....
Aici in it nu se face CMV-ul inclus in analizele de rutina,acum am fost la dostor sa il fac,dupa el nu e cine stie ce boala,putine mamae fac acest test care il platesti.Acum raman in plop,sa il fac sau nu

Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

buna fetelor, si bine ai venit Bella_sib
eu la eco meu de 6 saptamani am vazut un punct mai mare si inima cum ii pulsa.
Si eu am greturi,pana si dupa ce mananc iaurt,doar dupa legume, fructe si paine nu imi este greata,nici nu mai stiu ce sa mai mananc.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Buna Ram0nica! Daca baietelul tau are deja pustulele de varicela, si tu nu ai avut pana acum, tu esti oricum infectata. Varicela are perioada de incubatie 2-3 sapt si devine transmisibila cu 2-3 zile inainte de aparitia pustulelor. Acum intervine selectia naturala si imunitatea organismului tau. Pentru linistea ta mergi la un spital de boli infectioase, daca esti din Bucuresti: Matei Bals sau Victor Babes.
Eu am o prietena care a avut varicela in timpul sarcinii. A nascut acum o luna si are un bebe perfect sanatos.
Daca vreti sa ma intrebati ceva, ma gasiti la odiseea de nov-dec.
Sanatate sa aveti toate!

Loredana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

buna fetelor!sper sa ma primiti si pe mine printre voi!am o intarziere de 3 zile de menstra!astazi am facut un test,dar a2-a liniuta era fffffffslaba,mai mult o umbra!nu stiu! a mai patit cineva?nu am nici un simptom nici de sarcina ,nici de menstra!um pe 15.04.ne chinuim de aproape 6 ani,sa avem un bebe.mi-e frica sa sper ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubulicagar

buna fetelor!sper sa ma primiti si pe mine printre voi!am o intarziere de 3 zile de menstra!astazi am facut un test,dar a2-a liniuta era fffffffslaba,mai mult o umbra!nu stiu! a mai patit cineva?nu am nici un simptom nici de sarcina ,nici de menstra!um pe 15.04.ne chinuim de aproape 6 ani,sa avem un bebe.mi-e frica sa sper ceva!

pentru siguranta poti face un beta hcg
sper sa fie u ochisori

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana_M spune:

Draga bubulicagar si la mine a fost la fel. A doua liniuta, dupa spusele sotului meu, o vedeam numai eu. Pana ce m-a sfatuit o prietena sa cumpar un test de sarcina numit first response, pe care mi l-am procurat din Cora. Nu l-am gasit in farmacie. Si la testul asta se vedea foarte clar cea de-a doua liniuta, chiar a aparut intai cea de test si apoi cea martor. Asa ca, pana ajungi sa-ti faci beta-hcg din sange, incearca testul asta.
Si Doamne ajuta!

Loredana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubulicagar

daca se vede..si e slaba..eu zic ca e sigur cu ochisori.
la fel a fost si la mine in ambele sarcini,am facut testele la o sapt dupa intarziere,a doua liniuta era fff pala..dar era acolo
doamne ajuta sa fie bine,ati asteptat destul,e randul vostru

vad ca incet-incet prinde contur si membri noi odiseea voastra
bafta tuturor la eco,sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput