Pufi veseli de ian-feb 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 15
nyny spune:
Bea bafta azi la dr... sa vii cu vesti bune.

Mire
am isteatza mica... cum stie ea sa deschida toate usile
... o sa-i fie de folos treaba asta pe viitor![]()
Mamica fericita de Mara si de David
Loredana71 spune:
Beatrice,tin pumnii si eu,sunt sigura ca e totul bine!![]()
Nu am apucat inca sa ma uit la fotografii,decat asa,fugitiv,aseara,revin cand o dormi gaza,ca am vazut niste fatzuci pe acolo,asa din fuga
si trebuie sa aprofundez![]()
Revin...
ale1212xa spune:
bea de abia asteptam vestile bune
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
haircut spune:
Hristos a inviat!
Bea tinem pumnii sa aduci vesti bune!

Nyny, Alexandru Thiery a tratat-o pe M, daca te intereseaza dau PM cu datele de contact. Ce seara palpitanta ati avut
![]()
Loredana, ma bucur ca rezultatul a fost mai bun. Bravo! Ce-ar fi sa suni si sa te linistesti?
Ruxita, cum zici ca ati facut ciupercile?ca sunt intre mancarurile care-mi plac cel mai mult
Cand vine mama ta? Si M tot pe racoare doarme mai bine.
Sa aveti o zi frumoasa!
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui haircut Hristos a inviat! Bea tinem pumnii sa aduci vesti bune! ![]() ![]() Nyny, Alexandru Thiery a tratat-o pe M, daca te intereseaza dau PM cu datele de contact. Ce seara palpitanta ati avut ![]() Loredana, ma bucur ca rezultatul a fost mai bun. Bravo! Ce-ar fi sa suni si sa te linistesti? ![]() Ruxita, cum zici ca ati facut ciupercile?ca sunt intre mancarurile care-mi plac cel mai mult Cand vine mama ta? Si M tot pe racoare doarme mai bine.Sa aveti o zi frumoasa! mami de fetita finuta ![]() |
ciupercile spalat curatat presarat cu putina sare unsa tava si la cuptor! simplu ca buna ziua... e ca si cum ai coace cuiperca pe aragaz daca ai incercat asa ceva... si inainte sa se stafideasca sunt gata, trebuie sa pastreze din zeama si se taie pe platou, la consistenta, gust amintesc de carne, ma rog pentru vegetarieni ceea ce nu-i cazul nostru... gratinate sunt gustoase si mai ales umplute cu sunca, dar noua ne plac asa semple!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
mama vine lunea viitoare si sta o saptamana sau 10 zile inca n-am inteles... si facem deja lista cu meniu pe o saptamana de delicii culinare (simple, ieftine si bune).
Vorbind despre delicii culinare... Kay mai fura din mancarea pisicului, il prind cu cate o boaba in gura pe care il pun sa mi-o scuipe sau bag eu mana in gura lui ca sa i-o scot... dar am incercat sa-i dau halva si mi-a scuipat-o urgent si si-a razalit cu mana si limba...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Beatrice1982 spune:
gata am plecat..........
va las www.youtube.com/watch?v=6iTwUhYZshY" target="_blank"> ceva sa va distrati.............
mersi ca tineti pumnii.........

Bea, mamica fericita de
Ivan(14.01.2010) si
10+ cu fetita cu codite...
Doamne ajuta!
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 gata am plecat.......... va las www.youtube.com/watch?v=6iTwUhYZshY" target="_blank"> ceva sa va distrati............. ![]() mersi ca tineti pumnii......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bea, mamica fericita de Ivan(14.01.2010) si 10+ cu fetita cu codite...Doamne ajuta! ![]() |

Asteptam vestile bune!
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)