Pufi veseli de ian-feb 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g nu crezi totusi ca-s cam grele ciupercile pt el? parca e totusi prea mic pt asa ceva, chiar daca ii plac si nu are nici o reactie, eu as mai astepta, are timp toata viata. ai rabdare cu vorbitul, o sa-si dea drumul la un mom dat. noapte buna! _ mama lui Stefan, pui scump |
Ma bag si eu in seama.
Verisorul nostru intra in sevraj cand simte miros de ciuperci prajite. I-a tot dat mama sa guste cand isi facea in post si acum este disperat dupa ele. Azi i-am dat si eu Marei putina ciupercuta umpluta in combinatie cu piept de pui dar nu se omoara cu ele.
Parca spusese matusa alexutzei dupa ce varsta pot manca ciuperci dar am uitat.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
Loredana71 spune:
Nyny,Sorina,va multumesc!Dau si de baut
![]()
Haios video-ul cu bebe dansator,Tomaca,zici ca e romanas artistul?Foarte simpatic,dar trebuie sa recunosc ca l-am mai vazut pe net...De aceea ma miram ca e chiar roman...
Si o intrebare pentru toate mamicile care isi fac probleme pentru rezultatele la capitolul limbaj din test...Nu vi se pare ciudat ca toata lumea care a facut testul a obtinut rezultate similare?Daca toti copiii nostri sunt,verbal,sub un an,nu inseamna oare ca testul o fi putin exagerat?Sau sunt toti copiii nostri cu probleme de exprimare?
Va doresc noapte buna!
nyny spune:
In sfarsit liniste si la noi in casa...
Ca de obicei la ora 9 l-am bagat pe David la culcare... doar ca de data asta i-a luat mai mult sa adoarma![]()
![]()
... o jumatate de ora a balmajit pe limba lui acolo, inca o jumatate de ora s-a vaicarit intr-una. M-am dus langa patutzul lui, am inceput sa-l mangai pe cap, pe spate... mi-a luat mana si mi-a pus-o iar pe cap (avem preferintze deja)... cand era aproape sa adoarma, ma trezesc cu Mara in camera. Era ora 10 si normal ca vroia sa doarma si ea. In secunda urmatoare s-a ridicat si David in picioare. Buuun... haideti aman2 la culcare. Iar o jumatate au vorbit pe limba lor ( apropo, mi-am adus aminte de copilarie, cand ma hlizeam cu fratemiu ore intregi inainte de culcare, si adormeam instant sub amenintarea curelei
... ne-o mai si furam cateodata din pacate). Situatie fara iesire.... m-am dus peste ei si am inceput sa-l mangai iar pe David ... iar... aproape cand sa adoarma , se aude papusha Marei : MA-MA 

... si David iar in picioare.
I-am separat pana la urma, a mai urmat o jumatate de ora de vaicareala si gata... s-au potolit si am apucat si eu sa-mi fac abdomenele si rapid o baie. Daca reusesc sa fac si masajul... sunt campioana viteza.
Ruxita si al meu e cam mutulica, am mai spus asta, in sensul ca nu spune multe cuvinte cu sens, dar nu-mi fac probleme... vorbeste pe limba lui si comunica cu mine in stilul lui. De stimulat... mai mult decat aratat imagini in carti, vorbit si jucat cu ei cat mai mult timp posibil, nu vad ce am putea face la varsta asta. Sunt prea mici totusi.
Hai ca tocmai am avut o repriza de scandal. Mi se pare cam ragusit David
... tre' sa-i bag un tantum verde. Data viitoare...
Mamica fericita de Mara si de David
miremia spune:
Nyny si eu tocmai mi-am prestat portia de abdomene si dusul, ma bag in curand la somn.
Loredana ai PM.
Mara mea la limbaj a iesit de 1 an si 3 luni, nu stie decat cateva cuvinte:
mama, mam (mancare), tata, baaa (bravo), bau, tete (tzitzi) si niste sunete pt catel. Atat am reusit sa identific, in schimb inteleg perfect tot ce doreste, habar n-am cum.![]()
![]()

Cred ca si voi sunteti la fel, pe mine ma impresioneaza in fiecare zi cu cate ceva. De vreo saptamana am descoperit ca stie toate etapele intratului in casa. Cand ajungem la usa de la bloc imi cere cheia, pe care o ia si o misca putin in dreptul yalei. Intram in bloc si imi cere sa o ridic sa cheme liftul. In lift trebuie ridicata sa apese butonul, la usa de pe coridor imi cere iar cheia. In seara asta am iesit cu ea sa luam ceva si la intoarcere, cand am ajuns la usa de la scara, daca a vazut ca nu scot cheia, mi-a cerut sa o ridic sa formeze la interfon.
Gata...nu va mai plictissc cu momentele mele de cioara, ma duc la somn.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
decenuela spune:
neatza fetili...gata cafeaua....
hm am fc si eu testul mult discutat...dar in viteza...n-am prea avut rabdare..la felcu vorbituol si..motor..a iesit mai greu , restul ok...oricum avand in vedere ca l-am fc aiurea nu dau importnta la rezultate.
oricum a inceput sa mearga binisor...si sa faca muuulte chestii noi, de la o zi la alta...eu sunt multumita si asta e tot ce conteaza...
ciupercile se dau dupa 2 ani pe motiv ca sunt greu digerabile
la mine e a treia zi fara paine si dulciuri...si n-am murit...insa aseara era sa fac infarct cand JM a luat 4-5 praji care aratau bestial...dar...n-am mancat...
am tot citit dar pana dimi am uitat tot..
acu tre sa ma apuc de shmotru si mancare...offf..
sa aveti o zi superba...chiar daca vremea e de cacao...
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Sarumana de cafea, Dece...
..buna tareee, si merge la fix! Chiar ca vremea e de cacao, cred ca vara asta pica intr-o joi..![]()
Am citit tot...fug la smotru si copil maraitor...revin, cand ma mai lasa.
ana_g spune:
'neata si de la noi!!
vreme urata, dar afara e un aer atat de fain, ca la munte aproape, nici nu e frig...am iesit putin de dimineata pana la "non-stop"-ul care se deschide la 8 in cautare de scutece![]()
nyny..stiu cum e..cand zici ca gata, a adormit (in sfarsit!), se aude..nu stiu...musca, latra cainele, scartaie patul, foshneste asternutul..din astea....l-am invatat cam prost, sa doarma pe liniste si daca vorbeste careva mai tare, se trezeste plangand, asta insa valabil pt somnu de peste zi, ca noaptea doarme ca lemnu![]()
o zi buna sa aveti!
_
mama lui Stefan, pui scump
ale1212xa spune:
neatza
rapid si eu o cafea, mersi dece(si eu sunt la a 2 a zi fara paine si fara rontaieli intre mese
)
m-am trezit cu durere de cap..cred ca de la vreme asa ca nu am chef de nimic
am facut si noi mai demult testul portage, mi-a iesit tot asa, limbajul cu o luna 2 in urma fata de varta reala, restul erau mai sus...
am mai gasit la Dragos in gurita ieri inca un dinte iesit...deci avem formatia completa de dinti, asteptam maselele si caninii![]()
gata, ma duc, ce cafea domne ca deja ma striga
-----------------------------------------
Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_g nu crezi totusi ca-s cam grele ciupercile pt el? parca e totusi prea mic pt asa ceva, chiar daca ii plac si nu are nici o reactie, eu as mai astepta, are timp toata viata. ai rabdare cu vorbitul, o sa-si dea drumul la un mom dat. noapte buna! _ mama lui Stefan, pui scump |
a, nu, ciupercile au fost pentru noi! lui i-am facut lapte cu fulgi de ovaz... a fost o descoperire de gusturi si combinatii si am zis c-o includem in meniu pt mama, lui Kay i-am pus cate o ciupercutza in supe, deci i le-am dat fierte bine si foarte rar.
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
Neazta...
Sarumana de cafelutza Dece... merge si la mine, brici...
Intrebare: Cine stie un ortoped bun in Bucuresti (pt un copil de 2 ani)?
revin...
Mamica fericita de Mara si de David