Strumfi de iul-aug 2007 (215)
Raspunsuri - Pagina 17
violetan spune:
Carla, nasol, condoleante. Si eu speram ca tata sa ma vada macar gravida (bine, m-a vazut cu sarcina extrauterina), si avea doar 63 de ani...asta e viata. Dar eu sunt ferm convinsa si nu pot spune exact de ce, m-am trezit pur si simplu intr-o zi gandindu-ma ca tata il stie pe laur. Sunt sigura de asta.
Si acum, ca sa va mai binedispun, hai sa va dau copy la ce am postat azi la Generale.
Cine ma ajuta si pe mine cu un raspuns?
Ieri am primit vreo 7 telefoane de la o individa, care nu pricepe ca greseste numarul. Ca sa va fie mai clar, iata cum a inceput.
Ring!
Raspund.
Ea: Cine esti, nenorocito?
Eu (pentru ca eram bine dispusa): Pentru ca tu ai sunat, cred ca ar trebui sa te intreb eu pe tine. Deci: cine esti tu, nenorocito?
Ea: Auzi, tu sa nu faci glume cu mine si da-mi-l pe frati-tu la telefon nimediat.
Eu: Ai gresit numarul de telefon, n-am nici un frate.
Ea: tu nu-ntlegei ca s-a terminat, nenorocito? Da-l imediat pe-ala la telefon.
Si asa a continuat inca vreo doua conversatii in care deja am incercat sa ii explic frumos ca a gresit.
Evident ca nu i-am mai raspuns la celelalte apeluri. Asa cum ma asteptam, a sunat de 6 ori fix la 6 dimineata, cand copilasul meu doarme. Eu nu inchid telefonul si nici nu-l pun pe silent pentru urgente si serviciu...
Ce credeti? am vreo sansa cu cei din reteaua de telefonie sa blocheze numarul disperatei aleia, ca altfel nu stiu sa ma exprim???
Ce oameni, frate!
Asa a patit si sotul meu. El lucreaza la banca, la prevenire fraude. Trebuia sa sune la una sa verifice o posibila fraudare a cardului ei. Raspunde una in varsta. Sotul meu intreaba: Sunteti doamna XY? Aia raspunde: nu, sunt mama ei, de ce o cauti? Sotul spune pe scurt ce vrea, iar aia ii zice: fata mea s-a maritat si nu mai are voie sa mai iasa cu barbati. Si ii tranteste telefonul in nas. Asta incepe sa rada si revine, in ideea de a explica inca o data ca una-i frauda, alta-i sexul. Aia ii mai spune inca o data ca n-are ce discuta cu fata ei, care, recent a parasit scena sexului ocazional, dedicandu-se, trup, dar mai ales suflet alesului ei.
Multi dusi cu pluta, frate!
Ce ziceti??
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
Violeta, m-ai binedispus de dimineata si aveam mare nevoie 
.
Tata a murit la 56 ani in nici 2 luni de cand am aflat ca e bolnav, nu a apucat sa ma vada maritata, nu mai zic de copii, nici macar nu m-a vazut realizata financiar (terminasem facultatea, stateam cu ei, nu aveam perspective de a ne cumpara un apartament sau macar masina)... Imi doream enorm sa-l am in dreapta mea in masina si sa fie mandru de mine, apoi sa-l vad cum se joaca cu fetele.
Singurul lucru care ma linisteste oarecum este ca ma stia cu Cip de 7 ani si i-am cerut voie sa ne casatorim si a zis ca e ok... Si eu sunt convinsa ca stie tot ce s-a intamplat dupa aceea si ne-a ajutat in multe situatii.
Hai ca m-a lovit melancolia si au revenit greturile in forta, sper sa ma dreg repede.
Am pus poze pe FB cu burtica si ecografia.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) si 9+
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Te-am comentat, carlo, pa feisbuc! ![]()
Si io am primit niste "like-uri" pe la birou, de la un coleg care a zis urmatoarele: bah, intru si io ieri pe FB si vad ca a aparut violeta. Intru sa vad poze. Si ce mi-e dat sa observ? tot Titanu' are poze-n costum de baie, numai asta cu sortzu-n fata ![]()
Deci, asta nu e o situatie care sa-mi convina si care trebuie remediata de urgenta. Musai sa-mi fac si io vreo 2-3 poze lasciv-provocatoare in capodel de casa, primit de la mama soacra, inflorat, sosete flausate cu doua dungi, cu bigudiuri in cap si masca de castraveti, trantita pe-o parte pe masina da spalat.
CarlaV spune:
Vioooo, te pup, esti prea draguta.
Stai asa, vrei sa zici ca nu-ti faci repede poza in costum de baie in piscinuta din fata casei, ca sa fii in trend cu Titanul? ![]()

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
violetan spune:
Bai, ce ma enervati ca nu vorbiti! Sta omul sa va traga cuvintele cu clestele!
Deci, gata, nu mai vorbesc cu voi. O sa ma intrebati voi nu stiu ce si io o sa ma fac ca nu aud. Si nici nu mai ies la joaca cu voi in fata blocului, s-a-nteles? Acu' ma duc in parc, dar daca vad cand ma-ntorc ca n-ati scris am dat militaria jos din pod, am intors foaia si mi-am revizuit atitudinea.
Hai, pa, ca trebuie sa ma duc sa ma joc cu puta-n tarana. (as vrea io!
)
CarlaV spune:
Vorbesc, vorbesc, orice pentru o cauza nobila!
Vivela spune:
bai, am smuls la buruieni de mi-au iesit pe nas! acu' eram buna de vreun botez, vreo nunta ceva...ca am pamantul sub unghii de cred ca il mai dau jos cu dalta ![]()
. da' am o saptamana in fata sa-mi dau cu en-shpe mii de creme sa ma fac iar pufoasa. nu de alta, da' pirul si ciulinii se smulg mai cu spor de catre o mana fina cu unghiile lacuite, nu?
am revenit cu picioarele pe pamant si mi-am pus deadline pt o gradina cat de cat ok in 3-4 ani. pana atunci ma chinui sa o fac in asa fel incat sa nu ma ratacesc prin savana care e aici. m-am bucurat ca ploua. si au iesit niste balauri din pamant, ca imi venea sa plang de draci cand am intrat ieri in curte.
ce flori, taica, am pus degeaba seminte! pai cum sa creasca daca taman acolo unde am semanat eu e depasita productia la stevie, ciulini, pir si papadii? parca in ura cresc astea, una peste alta!! cand am pus eu semintele in pamant nu era nimic, era neted ca-n palma, chiar mi-era un pic ciuda ca e pamantul asa gol si ma bucuram sa vad un fir de iarba din 2 in 2 metri.
copiii - ca copiii: david e plin de vanatai, se loveste peste tot pe unde poate, damian urla ca nu poate sta nici pe jos, nici pe sus, nu vrea in carut, doar in brate la mine.
da' aerul....mmmm...aerul face toti banii. si mierla, privighetoarea sau ce-o fi, care ne canta dimineata si seara...
.
va pup, am o alta serie de urlete.
mychydutza spune:
neatza............o cafea? 

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"
ioanaiub spune:
chiar ma gandeam ca nu da nimeni o cafea ![]()
eu ma inscriu, ca am baut una lesinata de dimineata, acum imi fac un ceai de iasomie
... noroc ca e liniste pe aici, deocamdata, si mai pot dormita ![]()
mychydutza spune:
ioana, pe unde ati fost in vikend? ceva poze cu pitze savuroase nu mai ai?![]()
![]()
![]()
eu am fost in vikend cu andrei in parcul carol, vreo 4 ore, am mancat floricele si ne-am uitat la ratze! i-am cumparat si o pereche de sandale ca se oparise in bascheti, si tot ce i-a ramas de anul trecut era mic.
vivela, sa-ti fie de bine gradinareala. cat despre maini, da cu unt de shea ca face bine!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!"