Retete cu pasta de avocado
Raspunsuri - Pagina 2
alintaroma spune:
Eu mai fac si un gen de salsa cu avocado taiat cubulete, ceapa rosie, rosii, condimente, evoo, si lamiie. Merge grozav linga o omleta.
squirrel spune:
Pentru ca unul dintre baietii mai nu mananca avocado m-am gandit sa il pacalesc cumva si sa il determin sa il manance fara sa isi dea seama. Asa ca l-am incorporat in pasta de peste. Eu utilizez sardine in ulei de masline sau floarea soarelui cu putina ceapa si usturoi.
IuliaCiornei spune:
Eu cu avocado am facut: fasole batuta cu avocado in loc de ulei, salata de avocado cu ton (uneori mixez salata si rezulta o pasta deosebit de gustoasa), sos de avocado, guacamocle, desert cu avocado si desert cu avocado si banana.
Sper sa va inspire retetele facute de mine.
http://retetadelicioasa.blogspot.com/
stuart spune:
Eu mai folosesc avocado la salata de fasole verde (dressing-ul il fac din avocado, usturoi, lamaie si ulei de masline extravirgin- toate ingredientele se pun dupa preferinte).
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
Adela99 spune:
noua ne place avocado pisat combinat cu smantana, zeama de lamaiie, usturoi, sare, ev tabasco
sau cu smantana keso, ceapa rosie, morcov ras, baby spanac
in combinatia cu pasta de peste folosesc si boabe de caparis
si il mai folosesc si io ca dressing la salate, de ex la fusilli sau penne rigate cu buchete de conopida fac un dressing din cuburi de avocado, patrunjel, usturoi, ardei iute, zeama de lamaie, sare si piper
belleane spune:
Din pasta de avocado iese un desert delicios: 1 avocado+ 1 lingurita cacao+1 lingurita miere( dupa gust). Iese o crema de ciocolata la care poate fi adaugata: vanilie, frisca etc.
ruscus spune:
imi place tare mult avocado, dar din pacate numai eu il mananc in casa, si il combin cu ce am prin frigider, fac salata cu rosii, ceapa, castraveti, masline, branza sarata, bucati de avocado
am combinat avocado cu salata de vinete, super
si imi place tare mult omleta cu avocado si salata de rosii,