ORADEA (cap.58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

gwendoline, mie zona Horea mi se pare frumoasa si linistita...mi-ar placea o casuta pe acolo...pasarea malai viseaza
despre scoli si gradi nu stiu ce sa-ti spun, ca inca ii micut puricul meu....dar la gradi il voi da la una din cartierul nostru (Iosia Nord), gradi Maria, am auzit lucruri bune despre ea, vom vedea mai incolo putin.

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gwendoline spune:

Mersi pt. raspunsuri!!

Da intradevar cat mai aproape e mai bine. Dar ma gandeam ca sunt scoli mai bune ca altetele sau gradi. Acum am gasit o gradi langa noi Trei Ursuleti nu stiu cum e dar ma duc saptamana viitoare, iar scoala am vazut ca e una langa noi voi merge si acolo sa vad .

daca face ti reuniuni intre voi anuntati-ma si pe mine a si veni cu drag sa mai cunosc si eu pe cineva acolo in Oradea.

Va multumesc inca odata si sunt deja cu bagajele la usa nerabdatoare sa ajung! De vineri dupamsa sunt in Oradea si sambata preluam casa ,sunt fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu cu Mercedes si Gabik facem in fiecare seara in parcul din cartier cu Marius in parcarea blocului
La gradi trebuie sa mergi personal sa vezi daca e pe gustul vostru.
Idem cu scoala

Insa cand vom iesi la o inghetata in grup mai extins, poate chiar in oraselul copiilor sa se zbenguie copiii, anuntam

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Campanie speciala, pentru steluta de mare, DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Eu cu Mercedes si Gabik facem in fiecare seara in parcul din cartier cu Marius in parcarea blocului

asta in ce cartier se intampla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Rogerius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui adi2003

Citat:
citat din mesajul lui A_driana

[quote]citat din mesajul lui mamagiuliei

Rogerius.

Va asteptam si pe voi!

Mergi la inceput

Nu prea sunte ti activi!! Noi suntem instalati in noua noastra casa. e bine dar foarte mult de lucru . Am facut deja o vizita la Clinica Pelican si e bine, Gradinita am gasit asteptam rezultatele analizelor si de luni sau marti incepem , o sa fiu mai libera sa am grija de casa si sa ma duc si eu la doctor ca ma doare ingrozitor capul,urechea si nasul!

Nu am avut curajul sa ies cu masina in oras pt. ca nu stiu unde sa ma duc !Poate saptamana viitoare ,sau asta vreu sa merg la piata ,stiti voi unde e piata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Bine ati venit in Oradea si sedere placuta!
_
Intra pe google maps si iti indica traseul pana la nivel de strada.

Eu am facut o simulare de pe strada Horea pana pe strada D.Cantemir, la Piata Mare.

Urmareste pe harta traseul de la punctul A la punctul B.

Daca locuiti in alta zona decat strada Horea, schimba punctul A.

Desigur ca sunt si alte piete in oras. Aveai una foarte aproape de Pelican, de fapt vis-a-vis. Acela e cartierul Rogerius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Bine v am gasit dragi oradeni ne am re intors din vacanta noastra din prima tura ,a fost superb in Londra, am vazut multe locuri dar cel mai mult mi-a placut la Folkestone , o sa pun si poze.... haideti si voi cu noi , pupici

Dariana bine ati veniti in Oradea , cum va place aici ?

Mergi la inceput

Mersi Adi pt. traseu, azi am gasit piata cetate doar ca nu mai era nimic , trebe sa merg maine dimineata!

Incep sa ma obisnuiesc!
Deci daca va vedeti ma anuntati si pe mine, bine?

Mergi la inceput