Se descumeaza degetelul

Se descumeaza degetelul | Autor: narcisam102

Link direct la acest mesaj

Buna. Am sa va cer sfatul si acum pt ca numai stiu ce sa fac.
Baietelul meu de 1 an si 2 luni cred ca a luat o ciuperca sau o bacterie ceva pt ca in jurul unghiei pielea a inceput sa se descumeze.
Este vb doar de un singur degetel.
Am fost la dermato si ne-a dat o crema Diprogenta, problema este ca descuamarea continua sa se intinda.
Nici macar nu s-a oprit de parca crema nu are nici un efect. Mai am o programare la dr la privat dar abia pt marti.
Si eu si sotul suntem tare ingrijorati si numai stim ce sa facem. Vreau sa va intreb daca v-ati mai intalnit astfel de cazuri si cum s-a rezolvat.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

si ania a avut un degetel tot la fel,se lua pielea pana se face sangerie.am dat-o cu mai mulete creme fara rezultat,din noiembrie pana luna trecuta si tot nu ii trecea.in final am dat-o cu o crema de la hymalaia, se numeste crema antiseptica ,costa cam 8 lei, si a avut rezultat.o dadeam cam de 2-3 ori pe zi , ca 2 saptamani si nu mai are probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Si eu am patit la fel cu Raul, avea 7 luni. Dar eu credeam ca e de la faptul ca si-l tot baga in gurita. Si tot doar un deget, degetul mare. Ajunsese sa i se deformeze si unghia si pielea i se ducea jos in straturi, aproape ca i se vedea carnea.Ciudat tare. Deci nu stiu daca e acelasi lucru. Oricum, eu i-am pus Bephanten si l-am tinut 3 zile cu degetul infasat cu tifon. Intr-o sapt era ca nou.Si de atunci nu am mai avut pb.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Daca te duci cu el la medic, nu-l mai unge cu toate cele, ca n-o sa mai stie dermatologul sa aprecieze corect situatia, n-o sa poti face un examen bacteriologic/micologic...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

Multumesc pt raspunsuri.
Si eu cred ca este de la deget tinut in gura. El avea niste pielite in jurul unghiei pe care eu nu i le-am taiat de frica sa nu se infecteze sau sa deformeze unghia. Insa cred ca el si le-a ros cu dintisori si de aici buba.
Ce ma sperie cel mai rau e faptul ca se tot intinde. Unghia in sine nu pare afectata dar de jur imprejur e de cosmar. i se vede carnea.
Eu nu ii dau cu nimic altceva decat cu ce ne-a dat de la dermato.
Am incercat sa-i pun un plasture dar in smulge, o sa incerc sa-i pun si tifon. uffff numai stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

Si Alexia a avut asa ceva...cam pe la 1 an i-a aparut...la o sg unghie, apoi trecea la una, aparea la alta...in total, cred ca a avut vreo 6 degetele afectate...avea perioade cand trecea de tot, la toate degetele...apoi iar aparea...asta cam 1 an si ceva. Am fost si noi la diferiti medici, am dat-o cu mai multe creme...am primit de la Lamisil...diverse creme cu cortizon pana la creme hidratante...nimic nu mergea...cert e ca de vreo 2 ani e ok, nu i-a mai aparut deloc...asa din senin.

raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Daca spui ca degetul cu pricina arata rau du-l la dr neaparat.
Pentru probleme de piele f bune sint Omega 3 si culmea, probioticele ajuta si la refacerea pielii.
Multa sanatate!

Blogul meu de mama ce sta mult prea mult acasa:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

Mergi la inceput